- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve2006
tag
válasz
TaylorPro #4586 üzenetére
Pixel Experience-ből most az Android 11-es béta jelent meg. (December 28, 2020 19:43) (Nem próbáltam ki, mert jelenleg a 12.22-i A11-es Cloud Romot használom. Teljesen ugyanaz, mint a PE.)
A Rom készítője írta:
Guys I will be leaving the A2 development at Pixel Experience, I hope that between a maintener who can give a better attention to the deviceA Paranoid Android romnál is az egyik készítő volt.
Out of the development of both, I have a new device
But don't worry, the PA has two maintainers and will have updates -
ntomka
nagyúr
válasz
TaylorPro #4586 üzenetére
Nemtom, nem nézem már. A gyárival elvagyok. A nem tudnak hívni meg eldobja a simet bugok a custom romokon nálam elvágták azt a vonalat. Amíg nem lesz aktuális a készülék csere már el leszek így. Bár nemtom az mikor lesz, mert amúgy jól működik ez a teló most és kellően gyors is számomra.
-
ntomka
nagyúr
válasz
TaylorPro #4506 üzenetére
Nem, sok bugot említenek még. Én is szeretem, csak egy igazán stabil, pixel jellegű rom kéne amit ha nem is gyakran, 1-2 havonta frissítenek. Pont elég lenne. A PE romnál 11-ig elég lett volna az is már a 10-es alapú rom-on, ha a havi sec update-t rakják csak bele, nem elrontják a végére.
fluxpen: Ezt csinálja a lineage is. De ott helyre tudtam hozni valamennyire, azóta úgy használom, hogy itt-ott bugzik, keresem azt a romot amit feltéve ellennék. Úgy tűnik az OTA nem erőssége azoknak a romoknak ahol külön kell a gapps-ot feltenni.
Lehet ezt kéne felpróbálni: [link] -
Steve2006
tag
válasz
TaylorPro #4471 üzenetére
Van most is Pixel Experience rom, csak nem official.
Fentebb írtam a Fan-edition Pixel Extended romról (08.16.) - ez felel meg a Plus verziónak
[link]Immanuel Raj-féle PE (08.29)
- Fixed root detection my jio and other apps
- Fixed dt2w
- Fixed greyscale and night light
- Added OTA support🔥
- No bugs fully stable👍
- Added mi sound enhancer🎧
- Face unlock improvements😉
- Cleaned some unwanted stuff ❌
- Removed tips app🤙
[link] -
-
ntomka
nagyúr
válasz
TaylorPro #4335 üzenetére
Felraktam azóta simán OTA. Nincs gond.
Viszont belerakták a dise féle gcam-ot amit tiltani sem enged.Nem is lenne ezzel gond, csak nálam a dise gcam hdr képek mentésekor totál belaggoltatja az egész telefont. Ez már a gyári romnál is probléma volt, lineage-en is, és ezen is, ezért másikat használok.
-
ntomka
nagyúr
válasz
TaylorPro #4329 üzenetére
Jött frissítés, még nem raktam fel, mert factory resetet ajánlanak hozzá.
Hivatalos változás lista:
- Fixed recorder crashes
- Improved network traffic indicator
- Improved volume panel on left side (for supported devices)
- Fix vibration enabled when battery saver is enabled
- Implement quick QS brightness slider
- Updated some prebuilt system appsEszköz specifikus:
- Rebased on official lineage tree
- Fully fixed blackscreen bug for all
- Added prebuilt gcam
- Added back Mi sound enhancer (Dirac)
- Added support for ttl fixation
- Etc
ONLY CLEAN FLASH!
Ez alapján tényleg volt black screen bug, amivel egyébként ma reggel is találkoztam pont. -
ntomka
nagyúr
válasz
TaylorPro #4315 üzenetére
APK-ként eddig is ment A2-n, de már alapból is benne van. Viszont közben ezzel kapcsolatban találtam egy ilyen cikket: [link] Szóval elvileg az önálló apk nem is fog örökké létezni már, mert az asszisztens fogja megkapni ezt a funkciót, miközben alig van ország ahol az normálisan elérhető. Logikus lépés.
Egyébként én szeretem telón használni az appot, nagyon jó driving dashboard.
-
fluxpen
csendes tag
válasz
TaylorPro #4312 üzenetére
Akkor nem tudom,hogy nálam miért csinálta. Mondjuk ez az Android Open Source illusion Project is majdnem koppra PE kinézetre,de ez pl.stabilan megy nálam bár még csak 1,5 napja. De így is több ideje van fent,mint a PE
Az akkuval is kíméletesen bánik,bár nálam ez annyira nem mérvadó a 85%-os akku kapacitásommal.De maga a rendszer egyébként flott.
-
-
Atter
csendes tag
válasz
TaylorPro #4205 üzenetére
Nem változott a telefonon semmi, se frissítés, se új alkalmazás. Ezért gondoltam, hogy nem szoftveres hiba... és itt a fórumon sem írta senki, hogy az Androidnál resetelgetni kell a telefont, mert az megold mindent...
Sőt, azt javasolták itt, hogy az akksi lehet a rossz, hiszen tök normális, hogy 1-1,5 évet bír ki.
-
bibliator
aktív tag
válasz
TaylorPro #4080 üzenetére
nyitva volt a bootloader.
fastboot oem unlock-ot megcsináltam
csak a fastboot flashing unlock_critical-t nem...
Így már megy. Mennyi ideig flashel? Mert már a csík végigért, de nem írta ki hogy successMár megy a telefon. Elindult a beállítás varázsló, végigmentem rajta, de nem merem lehúzni, mert nem írta ki hogy success
-
bibliator
aktív tag
-
trance89
őstag
válasz
TaylorPro #4056 üzenetére
"A pixel kiforottabb mint a Lineage."
Ezt azért vitatnám, elég átolvasni csak az utolsó pár oldalt az adott romok xda topicjában, míg a LOS-nál alig írnak hibákról addig a PE topicban rengetegről olvasni, emellett sokkal több google appot is tartalmaz alapból amik bloatware-nek minősülnek
LOS-t felrakom pico gapps csomaggal és nem lesz fent semmi felesleges cucc... -
bibliator
aktív tag
válasz
TaylorPro #4053 üzenetére
Köszönöm!
Sikerült feltennem, most minden jónak tűnik.
Lineage helyett a Pixelt is ki szeretném próbálni, annak a feltelepítése hogyan? Mert abba be van építve a Gapps.
Megpróbáltam, de install közben errorral kidobott, így ment fel a Lineage.
Jó ugyanaz a TWRP, ami a Lineagehoz? -
zivorad
csendes tag
válasz
TaylorPro #3894 üzenetére
Nálam 2,4-en 50/50 szinte mindig, az 5 Ghz pedig általában 160/100, Inviteles, a letöltésnek nem tudom mennyinek kell lennie, elvileg 500/100 de volt már 800/100 is vezetéken. Wifin az 5 Ghz laptopon 260/100 körüli. Ha ilyen akkor ilyen. Azt vettem észre, hogy ha a routeren be van kapcsolva mind a 2.4 és az 5 is akkor ahogy váltogatja őket, beszélgetés közben megszakad a Skype, ezért lekapcsoltam az 5 Gb-t, mert nem tudja minden eszközöm, Így viszont jónak tűnik a Skype is.
-
Steve2006
tag
válasz
TaylorPro #3810 üzenetére
A1-en és A2-n is ezt használom. A rendszer frissítésekből tettem fel, mindkét telefonon elveszett a Magisk, recovery-ből is hiába telepítettem, nem működött. A2-n mindent törölve újra telepítettem, így működik a 3.1.1.5 nem hivatalos recovery és a Magisk is. Alapból van minimal recoivery, úgy emlékszem, hogy eddig nem volt semmilyen recovery. Lényegében annyi változást vettem észre, hogy jobb a WiFi jelerősség, valamint a SIM-ek jelerőssége is. A SIM kártyáknál ugyanúgy a Band 3 és 20 között szokott váltogatni és működni, mint a korábbi gyári és PE ROM-oknál. A gyári kamera videófelvételnél kifagy, ha engedélyezve van a beállításoknál a képstabilizátor. Gcam működik. Videónál a hang ugyanúgy túl halk, mint az előző verziónál, pedig a gyári 10-es ROM-nál teljesen jó volt a mikrofon érzékenysége. Fejlesztői beállításoknál alapértelmezettként beállítható a fájlátvitel, ami gyári ROM-nál sosem működött.
-
TaylorPro
addikt
válasz
TaylorPro #3766 üzenetére
Teszteltem a Telenor simmel. Egyik foglalatban sem megy a Volte, Voda simmel mindkét foglalatban megy. Mindkét sim berakva Voda mindenhol oké, Telenor sehol. Android 10. Decemberi 9-en jó volt a Telenor is. Engem nem érint mert Vodás vagyok. Meg szerintem érezhető pluszt sem hoz a Volte, max epénisznek jó hogy kijelzi a HD logót.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest