Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Note 7 bol van olyan....
Nekem a gyari van rajta.multkor 2* futas kozbe kiesett a zsebembol.gondolhatod mekkorat repult...tempoba voltam.....csuszott pattant...semmi baja nem lett.foliauveg ripityara tort mindket esesnel bal alul jobb felul....kijelzon semmi.....na azert ezt csinald meg egy gg5 teloval.... -
Breki
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Az amiről a képet raktam be az nagyon jó facebookon nagyon dicsérik pont azért raktam be.
Nekem bejött, majd kiderül milyen.
Meg ugye az a tok ami nekem van megvédte úgy a telefonom, amikor másfél méterről a sarkára esett, hogy nem hogy a telefon nem sérült, de még a tokon se látszódott semmi karc még nagyítóval se. És az is pár dolláros viszont egyáltalán nem gagyi.
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Mivel digi efi vagyok gondoltam szerzek egy digi mobil SIM-et ha már ingyenes a net.Van egy telekomos céges kártya a telóban amihez van egy net efi is azt lemondanám.Mellé raknám be a digis mobil kártyát.Szerintetek ez így múködne? -
Breki
veterán
Ilyen fake Mi9 transparent Edition tok van ehhez a készülékhez is?

Ha valaki látott már ilyen minőségűt érdekelne.
-
Frawly
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Végül is ebben igazad van, hogy azt nem tudom kizárni, hogy nem mégis hardveres gond-e. Abból sejtem csak, hogy szoftveres, mert a teló viszonylag új, a kijelző sincs rajta túl sokat használva, és itt a topikban frissítés után másnak is előjött ez a fényerőcsökkenési probléma. De elméleti síkon előfordulhat, hogy mégis a kijelző a ludas.
-
darvinya
titán
-
Frawly
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
De ez nem a VLC app, ez az egész rendszer, ami sötétebb lett. A Netflix app is. Egyszerre ennyi app nem frissül hibásan, hogy mind sötétebb legyen. Valamelyik utóbbi Android frissítésnél alacsonyabbra van limitálva a rendszerfényerő. Úgy gondolták valószínű, hogy a felhasználók észre se veszik. De, észreveszik, nem csak én vagyok rá a bizonyíték, de itt a topiban korábbi oldalakon írta már más is.
-
Frawly
veterán
válasz
darvinya
üzenetére
Igen, tudom, hogy állítható, fel is tolom maximumra, de még az sem elég. Régen elég volt, de mióta frissült nemrég, azóta minden sötét. Mivel előtte jól volt, biztosan nem a hardver a hibás, a kijelző tudna nagyobb fényerőt. Gondolom ez valami energiatakarékossági feature, hogy tovább tartson az aksi, de az akkuidővel előtte sem volt problémám.
-
Breki
veterán
-
Ryoo
senior tag
Másnál nem tűnt el a messengerből a smile ikon? Csak a billentyűzeten van, az appból nekem eltűnt. Ma vettem észre, és elvileg 2 napja frissült a messenger.
-
ntomka
nagyúr
A Hardware Test menüben nincs FM Radio Test, szóval jó eséllyel nincs FM modul a telóban.
(#2752) TaylorPro: A2 Lite esetén tényleg szoftveresen nem volt elérhető a rádió, egy OTA alkalmával kapta meg a funkciót.
Egyébként headset kell az antennához, valszeg itt a Type-C csati miatt sem menne ez.
-
Breki
veterán
A radio projekt teljesen lekerült a napirendről?
Úgy emlékszem az a2 lite megkapta egy frissítéssel.
-
dragonfx
veterán
wifin kell frissiteni

-
darvinya
titán
Hálózati sebesség elsősorban net szolgáltató sebességétől, utána függ mennyire terhelt a szerver.
Szóval hasonlítás egyáltalán nem releváns.Pl: nálam 1GB-os frissítés 10 perc alatt lejött, a mostani 100MB kb. 10mp alatt lent volt.
jlens
Indítsd újra készüléket, elsőnek.
Utána telepítsd pl: Total Commander-t és azt használd, ne a gyárit. -
jlens
csendes újonc
Sziasztok!
Van egy xiaomi A2 tolóm és nem tudom megnyitni vele a pendriveot.Holott pár héttel ezelőt nem volt ilyen probléma vele.Cseréltem kábelt és pendriveot is.Azt írja ki hogy a fájlok alkalmazása állandóan leáll.Ha valaki tudja hogy lehet ezt orvosolni kérem írjon.Köszönöm. -
Frawly
veterán
Írtátok itt, hogy valamelyik havi frissítés lecsökkentette a fényerőt. Nos, nálam is. Normál használat közben alig venni észre, de ha filmet nézek VLC-ben, Netflixben, akkor a sötét jeleneteknél nagyon látni a fényerőhiányt, szinte nem is látok semmit. Van erre valami ellenszer? 32 GB-os A2-esem van, nem Lite.
-
-
ntomka
nagyúr
Xioami nem nagyon van jelen USA-ban, no para. Az Android One project meg másról is szól, mint amiről most megy a vihar a biliben.
-
dh66e
veterán
Èlvezzétek ki az android one előnyeit mert ahogy nézem nem fog sokáig tartani.Lásd a Hüvely szivatását.
-
TaylorPro
addikt
Nincs tégla, csak láma.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Namelesske
üzenetére
Gondolom a Q megjelenése megbolygatta a dolgokat.
-
Namelesske
addikt
Valami hír a májusi téglásításról?

-
eclipse19
senior tag
Üdv!
Használja a @Voice Aloud Reader -t Pie alatt?
Mi A1-en és Oreo 8.1-en szépen működik most is, de A2-re feltelepítve (Pie, április) elindulni sem hajlandó mert rögtön jön az Android üzenet, hogy "Az alkalmazás leállt".
Van esetleg valaki, akinél működik?
Köszönöm.
-
dlaj
őstag
Sziasztok!
Nálatok a faszbuk messenger normálisan megy?
Nálam, ha egy videót elindítok és teljes képernyőn nézek, akkor a videóból való kilépés után fekete képernyő fogad. A Messenger se megy utánna csak akkor, ha bezárom az appot és újra inditom. Egy hónapja tapasztalom, talán az áprilisi frissítés óta van.
Tapasztalt valaki ilyesmit? -
darvinya
titán
Akinek nem jön ben mostani csúszka, annak itt egy megoldás. [link]
-
ntomka
nagyúr
Szerintem is nagyon rossz az új hangerő állító gyors felület.
-
darvinya
titán
válasz
eclipse19
üzenetére
Azon mondjuk csodálkozom, hogy neked ugyanaz a hangerő, jó mindenhova (könyvtár, otthon, busz, focimeccs, ...)
Erre írtam, hogy ekkor rezgőre rakom egyszerűen a gombbal.
De ha ennyire módosítgatni akarod, akkor ott Ne zavarj profilok, aminek van gyors váltó ikonja értesítőn, és beállítható előre minden hol mennyire hangosan, stb. legyen. -
eclipse19
senior tag
válasz
darvinya
üzenetére
Erről tudok, nem erre gondolok, hanem a módosításra.
Azon mondjuk csodálkozom, hogy neked ugyanaz a hangerő, jó mindenhova (könyvtár, otthon, busz, focimeccs, ...)
Én szeret(t)em a némításnál finomabban is beállítani, hogy hol hogyan szóljon.A google nyilvánvalóan le akar minket szoktatni erről, mert az nem lehet, hogy véletlenül ennyire ostobák.
(Mellesleg felhasználói visszajelzésre már 2018 augusztusban) megígérték, hogy javítani fogják ezt a dolgot. Úgy látszik még nem volt rá érkezésük...)
-
eclipse19
senior tag
válasz
darvinya
üzenetére
Pontosan arra gondolok, hogy mikor módosítasz a csengetési hangerőn, akkor - mivel meg is szólal- mindenki tudja, aki körülötted van, hogy hangerőt állítottál és azt is rögtön demózod, hogy milyen lesz majd, amikor csörög. Remek.
Szerencse, hogy nem csinálja ugyanezt a média hangerőnél is. Nem is értem ott miért olyan diszkrét....

-
adamhun94
tag
Sziasztok, mobil vásárlás előtt állok, és az A2-t néztem ki. Galaxy S5 duos-ról váltanék, így érdekelnének a 2 simes tapasztalatok (1. sim hívós kártya, 2. netes), de mondhattok általános véleményeket is, hogy jó/nem jó választás lenne-e. Egész konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy ebben az árkategóriában van-e jobb mobil?
Hosszú távra a 6+128gb elég erősnek tűnik, és az Android One is nagyon tetszetős.Ha azt mondjátok, hogy mehet a vétel, akkor honnan érdemes (nem túl drágán) beszerezni? A xiaomishop-ban jelenleg nincs készleten.
Köszi előre is a válaszokat!
-
darvinya
titán
válasz
eclipse19
üzenetére
Mire gondolsz, hogy csöngési hangerő állítás.
Némítani, rezgőre, vagy csak lejjebb venni.
Előbbieknél egyszerűen hangerő csúszka feletti ikonra kell tapizni és Rezgőre - Némít - Újra hangon állítani.
Utóbbinál más nincs, mint beállításban lévő csúszkával hanggal állítani. -
eclipse19
senior tag
Üdv!
Csengetési hangerő módosítására Ti mit használtok Pie óta?
Alig tudom elhinni, hogy egy ilyen triviális dolgot, mint a hangerő állítás így el lehet barmolni.
Az még rendben lenne, hogy a default a média (bár az sem tetszik), de hogy csörgetési hangerőt nem lehet zaj keltés nélkül módosítani, hát arra nehéz szavakat találni....

Köszönöm.
-
TotO'
aktív tag
válasz
dragonfx
üzenetére
sehogyan még, azért is kérdeztem, hogy van-e valakinek és milyennek találja

fel szeretnék valamit rakni, mert nagyon belassulgat mostanában a telefon és zavar..adb sideloadot még sose próbáltam, kíváncsi vagyok rá. meg írják hogy twrp-vel macerás.
bookmarkolva van egy ilyen: [link]
most írnak friss 2.5höz olyat, hogy füles nem működik, wifi nem csatlakozik/eldobja a hálózatot.. meglátom még mi megy fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen notebookot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest