Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android szakmai topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Még mindig egy jó telefon, szerettem nagyon. PixelExperience meg a legjobb volt rá.
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Még mindig jó ez a teló úgyhogy sikerült vennem egy közel makulátlan állapotú 6/128GB verziót vennem 30 ezerért. Ennyiért ajándék.
-
TaylorPro
addikt
Topicgazda kerestetik! Aki szeretné átveheti. Szóljon, vagy kézzel intsen.
-
TaylorPro
addikt
válasz
fluxpen #4527 üzenetére
Köszi! Elég jó értékeket produkál.
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Nekem ennyi volt, mai nappal eladtam a telót. Szóval aki szeretné átveheti tőlem a topic gazda szerepkört. Nagyon jó ez a teló, én szeretem nagyon, de elérkezett a csere.
-
TaylorPro
addikt
Közben rájöttem miért nemszeretem a Lineage OS-t. Benne vannak a gyári alkalmazásai a google helyett és még törölni sem lehet. Nem olyan letisztult mint az One vagy a Pixel rom. Szóval most kúszik fel újra az One 9, majd frissül 10-re, reset és kész. Én már itt abbahagyom a kísérletezést.
A Júliusi Pixel rom túl jó volt, ezért muszáj lesz Pixel telefonra váltani mert ott alapból azt kapod mókolás nélkül.
-
TaylorPro
addikt
Felmérgeltek ezzel hogy elcseszték ezt a Pixel romot és nem is lesz folytatása. Ezért visszatértem gyárira. Az ujjlenyomat olvasója jobban érzékel szerintem. Gondoltam veszek Note 9 Pro-t, pixel rommal jó lesz. Erre annak meg porosodik a kamerája, és úgy látszik a Pixel rom is vagy lesz vagy nem. Nekem meg csak stock droid kell. A4-re hiába várok. Ezért úgy döntöttem Google Pixel 4a lesz az utód, legalábbis jelenleg erre hajlok.
-
TaylorPro
addikt
Bocsi kicsit elvagyok havazva.
Javaslom egyébként hogy elsőnek olvasgass utána és legyél tisztában a folyamatokkal mert ha gáz van akkor te is megtudd oldani könnyedén.
Igazából csak kiegészíteni kell a leírást, ettől szájbarágósabban leírni több idő kell.
-Menteni mindent a telefonról mert totál legyalul mindent.
-Zárt bootloader esetén ezzel a két parancsal fel kell oldani a bootloadert:
fastboot oem unlock
fastboot flashing unlock_criticalADB és TWRP. Letöltőd, kicsomagolod. Benne az ADB, TWRP. [link]
Bebootolsz: fastboot boot twrp.img
-TWRP-ben törlés, speciális törlés, minden pipa be és gyalu minden.
-Így maradsz, teló lehúz, visszadug, hátértár látszik a PC-n, felmásolod a romot. 10 Pixel Plus [link]
-TWRP-ből telepíted.
-Miután feltelepíted TWRP-ben slotot váltasz.
-Teló ujraindul és mehet a móka a Pixel rommal. -
TaylorPro
addikt
Viszont még így is jobb mint a gyári. Bár volt amikor a fekete képernyő akkor ért utól amikor pont fontos lett volna. Azt most kiszűrték, erre jön az újraindulás. A gyárival az volt a bajom hogy random módon néha eldobta a Type C füles csatlakozást. Minden energiatakarékos módit ki kellett lőni hogy jó legyen.
-
TaylorPro
addikt
Ahogy én csináltam:
ADB és TWRP. Letöltőd, kicsomagolod. Benne az ADB, TWRP. [link]
Bebootolsz: fastboot boot twrp.img
-TWRP-ben törlés, speciális törlés, minden pipa be és gyalu minden.
-Így maradsz, teló lehúz, visszadug, hátértár látszik a PC-n, felmásolod a romot. 10 Pixel Plus [link]
-TWRP-ből telepíted.
-Miután feltelepíted TWRP-ben slotot váltasz.
-Teló ujraindul és mehet a móka a Pixel rommal.
-
TaylorPro
addikt
Itt flottul ment az óta, meg is lepődtem. Gondolom a sima jobban ki van gyomlálva. Letöltésben több volt a plus, azért is raktam fel. Hibát eddig még nem találtam. Ritka hogy ennyire jó legyen. Lineage is volt fent, az nem tetszett. A Pixel Plus rom teljes google érzést ad, teljesen stock. Érdemes rápróbálni.
-
TaylorPro
addikt
Ha már módosított rom akkor érdemes kipróbálni a Pixel Experience romot is. Teljesen GooglebPixel.
-
TaylorPro
addikt
Akkor most tedd meg, más választásod nincs jelenleg. Beállítások, rendszer, beállítások visszaállítása, minden adat törlése és a beállítások vissza állítása. Előtte ments mindent. Nem értem ezt a nem frissítek semmit hozzá állást sem. Már régen android 10-nél járunk. Ez az One program lényege.
-
TaylorPro
addikt
Mi volt már az amikor töltőre dugva beindult a kijelző és minden baromságot mutatott? Kilehetett valahol kapcsolni. Mi volt az a menü? Kitárgyaltuk itt de nem találom. Köszi!
-
TaylorPro
addikt
válasz
bibliator #4048 üzenetére
Először is. Amikor bebootolsz a TWRP-vel látod azt a sok hülye nevű mappát. Most ilyenkor rá kel menni a speciális törlésre és mindent törölni és formázni kel. Majd létrejön egy TWRP mappa, ide be kell másolni a romot és feltenni. Így a háttértár is rendbe lesz. Újra fel kell tenni a romot ahogy leírtam hogy a háttértár helyrejöjjön.
-
TaylorPro
addikt
Nagy a csend, ezért feltoltam a legújabb Pixel Experience romot. Ajánlott még mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Továbbra sem kompromisszummentes a Xiaomi-féle Android One mobil, de számos ponton fejlődött, remek ár/érték aránya pedig elvitathatatlan.
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Marathon (2025)
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest