- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
Bocsi kicsit elvagyok havazva.
Javaslom egyébként hogy elsőnek olvasgass utána és legyél tisztában a folyamatokkal mert ha gáz van akkor te is megtudd oldani könnyedén.
Igazából csak kiegészíteni kell a leírást, ettől szájbarágósabban leírni több idő kell.
-Menteni mindent a telefonról mert totál legyalul mindent.
-Zárt bootloader esetén ezzel a két parancsal fel kell oldani a bootloadert:
fastboot oem unlock
fastboot flashing unlock_criticalADB és TWRP. Letöltőd, kicsomagolod. Benne az ADB, TWRP. [link]
Bebootolsz: fastboot boot twrp.img
-TWRP-ben törlés, speciális törlés, minden pipa be és gyalu minden.
-Így maradsz, teló lehúz, visszadug, hátértár látszik a PC-n, felmásolod a romot. 10 Pixel Plus [link]
-TWRP-ből telepíted.
-Miután feltelepíted TWRP-ben slotot váltasz.
-Teló ujraindul és mehet a móka a Pixel rommal. -
trance89
őstag
A bughalmaz, szarul optimalizált gyári helyett bármi jobb
Nálam lassan 2 hete lineageos 17.1 van használatban, abszolút elégedett vagyok vele, minden megy rajta/mindent tartalmaz ami a gyári rom-on nincs
Pl gesztusvezérlés minden launcherrel, duplakoppos ébresztés stbstb
És még a SOT is jócskán megnőtt, bőven hozza azt amilyen a gyári 9-esen volt, sőt. 5-6 óra simán megvan, fele-fele arányban wifi/4g, galaxy watch active 2 állandóan bt-n rajta lóg szóval ebben a felállásban egyenesen kimagasló. Jelenleg is 58%-on vagyok, 23 órája töltve, 2:45 SOT
Ugyanebben a felállásban gyári 10 alatt örültem ha összejött a 4 óra... -
user112
senior tag
Szerintem ez egész jó.
Sajnos az itthoni töltőmmel csak lassan tölt pedig több launchert is kiprobáltam és a gyárit is.
A másik, nagyobbik baj, hogy eltűntek a névjegyeim. Telefonon tárolom, nem email fiókban. Nem is találok ilyen lehetőséget. Csak email fiókból akar megjeleniteni.
Az Acalendar appból is eltűnttek a születésnapok. Hát azért ez elég erőszakos dolog.
Ráadásul vfc fájl is csak email fiókból akar importálni -
gaben88
őstag
Apex Launchert még anno megvettem, pont a Nexus 4 időkben, de most pl mindenhol a Poco Launchert használom. De pl dupla koppos ki/be kapcsolást, SIM kártyánként eltérő csengőhangot, 1 gombos zseblámpa ki/be kapcsolást, hívás előtt mindig SIM választást nem tud megoldani pl egy launcher! :-(
Tény, ezeknek én nem néztem utána A2 vásárlása előtt és a MIUI pedig ebből a szempontból elkényeztetett... -
gaben88
őstag
De, sőt, sok ROM esetén direkt ezt kerestem (AOSP) anno is, sőt volt Nexus 4 és Nexus 5 mobilom is, amin pl sokáig nem is cseréltem ROM-ot. Szeretem ezt, mert sallang mentes, aztán úgy szabom testre úgy is ahogy akarom, gyors, stabil, bugmentes, de ez sajnos az A2 féle Android One-ról nem mondható el részemről 100%-osan...
De Pixel Exp. ROM-mal nem rossz az A2, azt leszámítva, hogy Snapis Redmi Note 4 (amit gyári Global MIUI-val használtam és használja a feleségem mai napig) után kicsit gyengusz az aksija és néha lagolva reagál a billentyűzeten való gépelésre.
-
Dr. Romano
veterán
Jaja. Az zavart meg hogy a "hívásos appban" (gyárilag ami a főképernyőn van) is benne vannak a névjegyek meg ebben a névjegyek appban is viszont kijelölni csak utóbbiban lehet, de legalább már ez is megvan.
Ahogy látom a hangerő szabályzó most már univerzálisan a média hangerejét állítja a csengő hang helyett? Ez mondjuk nem rossz változás.
-
twollah1976
őstag
Hiaba a Wayteq ha szurke importos a keszulek akkor az adott uzlet garanciaztatja.
Lasd az en kalvariam az iPON-nal, nem a Wayteq-tol vettek a telefont ergo az iPON garanciaztatja es lassan masfel honapja valahol a viliagban kovalyog az alig masfel hetet hasznalt telefon.
Most mar ott tartok, hogy:
- az iPON a fogyasztovedokkel fogom fenyegetni.
- erosen meggondolom, hogy megegyszer Android One-os Xiaomi telefont veszek.
- ahogy visszakapom a Mi A2-t adom is el, szivjon vele aki akar. -
azbest
félisten
kíváncsiságból rákerestem neten és érdekes módon szinte mindig qualcomm chipsetes készülékekre panaszkodnak.
De egy esetben samu s8-at is írtak, szóval lehet mégsemóóó, most látom, hogy s8-ból régiótól függően van qualcomm és samsung soc-os változat.Persze lehet csak véletlen egybeesés, talán a védett adatokat kezelő tároló megoldás chipset függő. Persze lehet, hogy tévedek.
-
djgeg
őstag
-
ntomka
nagyúr
Ezt valszeg olyan tudná megmondani, akinek mindkét készülékkel volt dolga, de itt helyette van éjszakai lencse, és összességében elég jó képeket tud készíteni a teló, főleg ha átlagos elvárások vannak.
Egyébként a hardver frissebb, erősebb, jobb a kijelző és egy évvel fiatalabb a készülék, így valszeg ennyivel tovább is kap majd frissítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Továbbra sem kompromisszummentes a Xiaomi-féle Android One mobil, de számos ponton fejlődött, remek ár/érték aránya pedig elvitathatatlan.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest