- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Utolsó 2 komment: ugyanez a helyzet a feleségemnél, nem akarja lecserélni, pedig jófajta opciókkal kínálgattam (Galaxy S10/20, iPhone 11) - én is csak a kamera miatt örülnék jobb telónak, sokat fényképez vele.
-
válasz
koncsik #26251 üzenetére
Tehát fent van az Android Auto, de az autó finnyáskodik (Peugeot 5008), azt mondja, hogy a kapcsolodás folyamatban van, de a telefon beállításaiban állítsam be az alapértelmezett kapcsolatot... ha esetleg van valakinek ötlete, ez pontosan mit jelent, megköszönöm előre is, én is próbálok megoldást keresni, meg most látom, hogy van AA topik is...
-
Sziasztok, android auto .apk-t szeretnék telepíteni, stock rom-os telóra, de hiába engedélyezem (install unknown app), nem telepíti. Régebbi verziókat is próbáltam. Köszi előre is a segítséget.
-
Van októberi frissítés (hivatalos).
-
Sziasztok, apósom telefonja Ausztriába átérve nem hajlandó helyi szolgáltatóra váltani, nem megy sem a telefonálás, sem az adatroaming. Elvileg az előfizetésében benne van mindkettő, más országokban már működött rendben korábban. Telenor, utolsó gyári Pie van rajta. Mi lehet a probléma? Köszi előre is.
(Feleségem telefonjával egyszerre lett véve, az is Telenor, Pie, semmi probléma ugyanitt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest