Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz Digiflex #5227 üzenetére
mégis miről kellene akkor szóljon a topik? szerintem ezek közül, amit felsoroltál, egyik sem vérlázító téma
a bemozdulással kapcsolatban érdemes esetleg kipróbálni a gyári kamera alkalmazás "áthelyezhető gombját" (bocsi, fogalmam sincs, mi a neve neki ) - tehát az expo gombon egy gyors felfelé húzás és onnantól egy kis kör (gomb) bárhová áthúzható a képernyőn. így talán kevésbé mozdul be a telefon, ha épp tényleg azon múlik az élesség.
a portré mód pedig tényleg nagyon nagyon kényes a fényviszonyokra, ez tény. jó volna valóban, ha pár dolgot engedne állítani ebben a módban is, mert bár a fényerőt engedi állítani, de az ISO érték valóban nagyon magas lesz már a legkisebb félhomályban is (van 3200as képem is)
(#5230) kontrobi! mondjuk ilyet szerintem ebben a topikban még soha senki sem állított....én is max azzal szálltam vitába, hogy teljesen használhatatlan a kamera. mert nem az
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest