- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse19
senior tag
9-es Androidon lehet még külső tárcsázó alkalmazást használni?
Konkrétan az érdekelne, hogy az exDialert működik-e?(Még 8.1-en vagyok és mielőtt frissítenék szeretném tudni.)
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
yusukee
aktív tag
Kérdés Havoc-OS szakértőknek (vagy annak aki tudja). Lehet a státusz sor (amin az óra meg az értesítési ikonok vannak) háttérszínét állítani? Játékban, ha lehúzom, hogy megnézzem az időt és a háttér világos, nem látni belőle semmit. Először azt hittem, hogy bugos és meg sem jelenik, közben csak nem látni.
-
MODERÁTOR
válasz Fall-N #24496 üzenetére
Igaz, Mi A2 Lite, de pl. ha a Fotók appban egy képet teljes képernyőre teszel, akkor a kikapcsológomb megnyomására megjelenik a státuszszor.
A hangerő le + bekapcs. gombbal nem.
OK, hogy belekerült oda is a képernyőkép lehetősége, de a másik módot nem váltja ki.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
petipetya
nagyúr
-
Fall-N
veterán
válasz Viktor0610 #24494 üzenetére
Ha elég hosszan nyomod, akkor nem érzékeli nyomásnak.
trebona: Ez elkerülte a figyelmem.
-
MODERÁTOR
-
Fall-N
veterán
válasz fluttershy #24479 üzenetére
Apró észrevételek:
- az FM Rádióról a leírás frissítésre szorul, mivel az Android Pie óta nem kell szervíz menü.
- képernyő kép készítése: Android 9 óta a bekapcsoló gomb (hosszan nyomás) power menüjébe került.
- Kímélni szeretnéd a bekapcsoló gombot?
Szintúgy Android 9 óta sok Launcher tudja már a screen lockot anélkül, hogy 5 mp-ig fekete képet kelljen mutatnia.
Példa: Nova Launcher: Nova beállítások -> Képernyő zárolási módszer -> Megközelíthetőség.[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
Szép munka, gratulálok.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
HDR123
tag
Köszi, nagyon jó!
-
Fr@nkieWilde
senior tag
Volt aki már próbálta 256gb-os kártyával?
Működött?Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
Fall-N
veterán
válasz fluttershy #24473 üzenetére
Kezeli az AnyMote az A1 infráját, csak be kell állítani a Settings -> Advanced Settings -> Use alternative Ir commands menüpontban. Pár telefonnal így működik csak. Huaweinél nem kellett használni, S4-nél szintén kellett az alternatív mód.
TFSi: Ennek semmi köze a Xiaomi hajlandóságához. Ez egy szokásos Google Pixelen kiadott Android Béta program ROM portja. Semmi köze ahhoz, hogy lesz-e az A1-re, és ha lesz is akkor sem biztos, hogy 100 %-ig ilyen lesz az esetleges hivatalos ROM. Eltérések biztosan lennének, eleve nem tudni mit tesz/tenné bele a Xiaomi a ROM-ba, meg persze lehetnek inkaktív menüpontok ez eltérő hardverek miatt. Például a Pixel 2-ben van oldalsó nyomás érzékelő szenzor és NFC. Ezek az A1-ben nincsenek meg.
[ Szerkesztve ]
-
Sordoran
addikt
Lesz Android Q a telefonon, de nem hivatalos. Vagyis éppen még arra is van egy nagyon halvány esély, nem tudni még hogyan értelmezik a 2 év főverzió frissítést. Viszont ne számolj vele, így nem csalódsz. Maradnak a főzött rom-ok.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
HoaryFox
őstag
Wow, ez igen Ilyen szintű Összefoglalóra nem számítottam, de nagyon köszönöm és köszönjük.
1-2 napig fenttartom még az esetleges módosítások miatt, ha minden OK, akkor cserélem a jelenlegit.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
yusukee
aktív tag
Na most, hogy észrevettem ezt a leírást, meg is próbálkozom egy Havoc OS-el. Alapvető gondjaim vannak a gyárival sajnos.
-
konzi
aktív tag
Ez nagyon jó lett. Atbongeszve mindenre részletes választ kap a felhasználó. Köszönöm a munkád !!
,egy valaszt megerdemlek ??,
-
Nerazim
őstag
Grat, szép munka! Egyetlen apró dolog, hogy a kelzsoca féle program már nem elérhető régóta. Az eredeti öf-ben sem műkdött már.
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
fluttershy
tag
válasz Viktor0610 #24481 üzenetére
Dede csak ilyen szájbarágósan, lépésről lépésre, honnan kell letölteni, melyik twrp-vel megy, van-e valami.speciális kívánsága stb. Mert a LOS 16 pl csak ezzel a recoveryvel telepíthető elvileg
-
MODERÁTOR
Nem ugyanúgy telepíthető minden ROM? Recoveryben betallózom, feltelepítem.
Vagy rég hekkeltem már telót?Xiaomi 13T
-
Fredy02
tag
-
fluttershy
tag
válasz HoaryFox #24450 üzenetére
Csináltam egy új összefoglalót. A mostaniban lévő infókat is beletettem:
[link]Az összefoglaló kódja:
[link]Ha valami nem okés vele akkor szóljatok nyugodtan, átírjuk Sajnos csak a lineage os telepítéséről írtam benne részletesebben; ha valaki érzi magában a bátorságot és vállalkozó szellemet akkor jó lenne más romokról is hasonló, részletes leírás.
-
konzi
aktív tag
Gyorsmenukhoz valahogy oda varázsolható a fényerő állítás mint más mobilokon ?
-
trebrona
nagyúr
Szokásos módon Magisk Uninstall / Restore Images.
Hiba nélkül felment a frissítés.
Ezután Tool-lal bootoltatott TWRP, magisk install, szintén gond nélkül.GCam mintha mi sem történt volna.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
darvinya
titán
válasz fluttershy #24473 üzenetére
Nekem Samsung DVD-Videó kombót csak Sure kezeli, tehát nekem az marad.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
fluttershy
tag
válasz Fall-N #24472 üzenetére
Én csak egy samsung smart tv-t és egy midea légkondit szerettem volna infrával használni: Az anymote ingyenes változata nem kezeli ennek a telefonnak az infráját, a sure funkcióhiányos a légkondival de működik. Maradok a mi remotenál amíg el nem kurvul aztán újra körülnézek.
Kipróbáltam újra az ota frissítést a lineageos-en. Most már működik. Minden olyan mint a frissítés előtt (kivéve a verziószám), nem igényelt semmi beavatkozást és nem tűntetett el semmit. Most már szerintem nyugodtan használható a LOS 16. Szerintem hibátlan.
-
Fall-N
veterán
válasz darvinya #24449 üzenetére
A fizetős nem szemetel, ne akard megmagyarázni, amikor több éve használom napi szinten.
A kép amit beszúrtál, azon pont látszik, hogy mekkora ótvar nagy reklám van benne. Na jó nem fél oldalas, hanem a 2/3-át takarja ki, nabumm. Az ennyire erőszakosan reklámozó és pénzéhes (előfizetés, mire??!!) alkalmazás a kukába való. Olvasd csak el a Playen mennyire szeretik. Ennél még a Peel is normálisabb, pedig az is erőszakos.
Egyébként újra fent van a Mi Remote, fel is dobott egy február 22-es frissítést.
[ Szerkesztve ]
-
drdr
senior tag
válasz darvinya #24466 üzenetére
Én tegnap este nyomtam rá egy teljes visszaállítást, ott első lépésekben megadtam a fiókot - azt az egyet-...
Majd amikor gondoltam hogy mentek, bekapcsoltam és akkor felkínálta a megadott fiókot (amit ki is választottam), de a gomb nem lett aktív. Más is járt már így, a fenti két linken olvashatók megoldották... A gomb most már aktív, csak épp minden megy át... Persze semmi hibaüzenet amiről lehetne következtetni bármire is.... -
drdr
senior tag
válasz darvinya #24458 üzenetére
A routerben ki volt kapcsolva az IPv6...
"Ha nincs fiókhoz rendelve a mentés, akkor nem aktív a gomb."
Ezt nem tudom értelmezni...
Nincs hozzárendelve, mivel nem készült és nem is tudtam készíteni, mivel a gomb inaktív volt, magától pedig nem indult a mentés....Nekem kellene hozzárendelni, -nem vágom,- mért kell(ene) nekem ezzel foglalkoznom?
... és ha igen, hol tehetem meg? Nem sikerült rátalálnom....A Hívás lista és sms-ek, még mindig nem mentődnek. (Nem mintha annyira számítana nekem, de ez azt jelenti, valami még mindig hibádzik....)
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
Ezzel a márciusi frissítéssel is megy a fizikai gomb világítás ha bekapcsolom a szoftveres gombokat.....
Az értesítő LED engem nem zavar, már rég lemondtam róla 😂
-- PSN_ID: GerY2123
-
huberpe
aktív tag
a márciusi frissítéssel továbbra sem működnek bizonyos appok (konkrétan a hangouts és a naptár) led-es értesítései. ez csak nálam error?
-
drdr
senior tag
A megoldás ez és ez alapján; most már a "Biztonsági mentés készítése" gomb engedélyezve és a Drive-ban is megjelenik a biztonsági mentés...
Habár a telefonon a mentés után a híváslista és SMS-ek még mindig "Várakozás a biztonsági mentésre" állapotban maradnak, a fotók videók pedig "Állapot ellenőrzése". A Folyamat azonban sikeresen végződik....
Szóval valami még mindig megakassza, esetleg a router fog meg pár csomagot, de akkor meg kommunikációs hibát kellene jeleznie, nem? Vagy a google fiókban nem jó valami....
[ Szerkesztve ]
-
drdr
senior tag
válasz mobilizmo #24447 üzenetére
"Akkor először root-olnod kell. Anélkül nem igazán van normális backup."
Épp ezért nem is foglalkoztam, ezzel, ami kellett lementettem manuálisan, a névjegyek és fotókat meg tudta szinkronizálni, majd nyomtam egy factory resetet.
Sajnos ezután sem működik a Biztonsági mentés, nem csinál semmit és a "Biztonsági mentés készítése" gomb le van tiltva (szürke).
-
M@Db0Y
senior tag
Kijött a márciusi update, de nem ugyanaz a build mint a beta.
-
HoaryFox
őstag
válasz fluttershy #24433 üzenetére
Szívesen veszek bármilyen konstruktív ötletet arra, hogy kibővítsük az Összefoglalót. Nyugodtan írjátok be ide, mit szeretnétek látni és ha a többség is jónak találja, nincs akadálya, hogy belekerüljön, legyen az ROM hackelés vagy bármi.
[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
darvinya
titán
válasz Fall-N #24448 üzenetére
Hol borítja féloldalas reklám, és ettől nem használható az ingyenes?
Ha már reklám, akkor is csak app-ban van.Nem úgy mint, az Any, ami teli vág mindent.
És igenis szemetel, csak meg kellene mézned, mert havonta 10-20MB-al növekszik a mérete, függetlenül használva van.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
drdr
senior tag
Minden Google appot/service-t tiltottam és töröltem az adatait illetve azokat is amiről tudom hogy Google.... Majd alapbeallitasok visszaállítása.... Fiókot is töröltem.... Majd minden fiókkal kapcsolatos beállítások... Helyzet nem változott....
A vicc, ez a telefon kezdetektől gyári, semmi hekkelés nem volt, mégis ledobta a láncot valami...
Azt hiszem feladom, keresek valami backup appot, aztán ezt most úgy tűnik gyalulni kell egyébként is....
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz fluttershy #24442 üzenetére
OEM unlock nem kell kikapcsolni BL nyitáshoz.
OEM unlock új tulaj beállítás engedélyhez kell.
-
fluttershy
tag
válasz darvinya #24441 üzenetére
21-es csapdája:
- Nem tud flashelni mert zárva a bootloader.
- Bootloadert nem tudja nyitni mert ahoz előbba fejlesztői beállításokban be kéne kapcsolnia az oem unlock lehetőségét.
- A fejlesztői beállításokban nem tudja bekapcsolni az oem unlock lehetőségét mert nem indul el a telefon.
- Ahhoz hogy elinduljon újra kell flashelni...Szerkesztve: Visszaszívom. Mi Unlock app-ról még nem hallottam. Egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Google-Google fiók-Biztonság menüig lapozni-Gondoskodunk fiókja biztonságáról, itt Kezdő lépések.
(#24439) persoon
Azt azért írja ki, mert zárt Bootloader-en a flash-elő amit használsz nem tudja flash-elni az fw-t.
Tehát először fastboot-ban Bootloader-t nyitod, és utána mehet fw flash.leírás az eljárásokhozMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
fluttershy
tag
válasz persoon #24439 üzenetére
Az egészben a legnagyobb bukkanó hogy le kell majd szedned a telefonról a házát és rövidre kell zárnod két pint (cinnel, fém csipesszel, bármivel ami vezet) az alaplapon hogy a telefon EDL módba kerüljön amikor a gépre dugod. Szétszedés közben vigyázz a képernyőre mert a nagy feszegetés közben eltörhet. A legjobb az ha találsz valakit akinek van telefonjavításban gyakorlata és megcsinálja neked vagy egy jó megbízható és olcsó szervizt (én ilyennel még nem találkoztam, de lehet mert vidéki vagyok, nemtom).
[ Szerkesztve ]
-
persoon
újonc
Sajnos az eredmény ugyan az, tanulmányozni fogom amit linkeltél, köszönöm, tanulmányoztam, az sajnos nem az Én világom, de azért köszönöm.
darvinya: az fw flash-elés közben irta ki azt a lock hibát, amit eddig beszéltünk, tehát az nem működik
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Nekem ez a távirányító vált be. [link]
Próbáltam többet is, de Any izé még fizetősként is teli szemetelte a készüléket.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
fluttershy
tag
(#24394) persoon közben rákerestem a "error:Erasing boot failed, maybe the device is locked" hibaüzenetedre és utánaolvasgattam a dolognak. Sajnos mindenhol azt írják hogy ha ilyen üzenetet dob az eszköz akkor brickelve van. Azért próbáld meg még amit a fentebbi üzenetemben írtam, hátha bejön. Ha 1 éven belül vetted akkor azt ajánlóm hogy küld vissza a kereskedőnek: ptk termékszavavatosság; javítás, kicserélés, árleszállítás, árvisszatérítés (ilyen sorrendben, de általában az első szokott történni). Ha az egy év eltelt vagy esetleg külföldről vetted akkor kezd el tanulmányozni ezt a leírást: https://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=1680467&highlight=mi%2Ba1%2Btest%2Bpoint
Annyira nem bonyolult de kell hozzá egy kis idő, türelem és vállalkozószellem(#24434) Fall-N köszönöm. Az anymoteot megnézem.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Valószínűleg a Peel-lel szerződtek, így már az van fent helyette a Peel Mi Remote. Értelemszerűen a nálunk előre telepített Mi Remote megmaradt a ROM-ban, bár az is lehet, hogy egy későbbi frissítéssel kicserélik rá.
Bár ez is inkább reklám a névhasználattal és ezért van az egész csere, mert az adatbázist eddig is ők adták.
Én mondjuk utáltam már a Samsungon is a Peelt, főleg mióta telerakták reklámmal. Én a fizetős AnyMote-ot használom régóta. Az tud Wi-Fi-s eszközöket is kezelni így nem kötelező az IR sem. Kodit is tudja vezérelni Android TV-hez.
[ Szerkesztve ]
-
fluttershy
tag
válasz mobilizmo #24426 üzenetére
Ha majd lesz időm akkor lehet hogy fogok beadni "frissítéseket" a topik összefoglalóhoz. Csak jussak el odáig Köszi.
(#24430) drdr valószínűleg valamelyik google service baja lesz; próbáld meg a google app és a google play services adatait törölni majd telefonon beállított google fiókot eltávolítani majd újra hozzáadni. Akartam ajánlani a swift backupp appot a cuccaid lementésére de most olvasom a google playen hogy csak gapps mellett működik szóval valszeg nagyban támaszkodik a google backup szolgátatására.
(#24394) persoon bocsi. Ez lehet hogy az én hibán. Próbáld meg a (#24363) számú üzenetemben lévő leírást mégegyszer úgy hogy "- A miflash ablakában jobb alul válaszd ki azt a lehetőséget hogy "clean all and lock"." lépés helyett a szimpla "clean all"-t választod. Szerintem így működni fog... legalábbis remélem
Más. Mióta nincs fent google playen a mi remote applikáció? Újraraktam a LOS-t és feltűnt hogy a backupból nem telepítette. Rákerestem és ezek jöttek szembe:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.duokan.phone.remotecontroller&hl=hu
Asztali böngészőből: "Sajnos a kért URL-cím nem található ezen a szerveren."
Mobilon szintúgy hasonló. Wtf? Eltávolították? Miért? (már beszereztem aptoideról de ez milyen már hogy 3rd party app storeból kell beszerezni a telefonom gyártója által nekem készített szoftvert[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz persoon #24424 üzenetére
A teló a feleségemé, töltőről levéve tapasztalta, hogy MI logó, és sehova tovább, se kikapcsolni nem lehet…
Ez már megint más.
Hosszan power (ki/bekapcsoló) gomb, min. 30mp-ig nyomni.
Vagy egyszerre hangerő fel+power gomb, min. 30mp-ig nyomni.Ekkor kikapcsol és bekapcsolható.
De ha ekkor csak Mi logó van, akkor fw-t kell flash-elni fastboot (hangerő le+power gomb) módban.
Más megoldás nincs.(#24423) drdr
Ilyen akkor van, mikor rendellenes kezelés történt fiókoddal (pl: betörtek).
Ennek javítása legegyszerűbben telon Google menü-Biztonság és itt végig csinálni ami felkiáltójeles.[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
beállítások/fiókok/drdrdrdr@gmail.com/fiók szinkronizálása-ba belépve mit látsz? Ha az itt lévő dolgokat sem tudja szinkronizálni akkor biztos hogy a belépéssel van gondja. Töröld a fiókot vedd fel újra, hogy az autentikációt megint meg kelljen csinálni.
-
drdr
senior tag
Igen, ott be is van kapcsolva, ennek ellenére mégis azt mondja, hogy aktiváljam újra... Nem is érdekel engem a Chrome nem is használom, de ebből látszik, hogy valami probléma van és valószínűleg ezért nem megy az appok és eszköz beállítások... mentése. Fotókat és címtárat átvitte, de biztonsági másolatom továbbra sincs amiből vissza lehetne állítani mindent.
[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
válasz fluttershy #24419 üzenetére
llwynog-ot kell megkeresni vele, ő a topikgazdi, ő tudja módosítani.
-
persoon
újonc
válasz darvinya #24421 üzenetére
A teló a feleségemé, töltőről levéve tapasztalta, hogy MI logó, és sehova tovább, se kikapcsolni nem lehet. Semmit nem zárt vagy nyitott, semmit nem kapcsolt be, Ő még a kezeléshez sem igazán ért , csak használta. Ezek után még mindig nem tudom mit hova, mert a telefon nem működik. Valami részletes tájékoztatást kérnék, könyörgööööm
-
drdr
senior tag
válasz fluttershy #24417 üzenetére
Szerintem sem, de a problémán az, hogy nem csinál semmit ez a szemét sz@r.
2 app volt kézzel felrakva, eltávolítva.... Action launcher eltávolítva... Drive újratelepítve... Nincs már több ötletem, hogy mit lehetne... -
darvinya
titán
válasz persoon #24418 üzenetére
Barátnődé a telo, de Te akarod megjavítani?
Vagy Te használod barátnőd teloját?Utóbbi esetben érthető is a lezárás, mivel idegen SIM kártyát használtál benne, de ezt nem csatoltátok hozzá.
A bökkenő annyi, hogy készülék kereső bekapcsolás melletti zárás felodás mindenféleképpen két lépcsős, és fog jönni telefon számára újabb kód, amit be kell írni 5 percen belül, különben ismét lezár.
Viszont erről nem lesz értesítő, hanem telefonban Google menüben belépve fogja kérni.A Google fiókba lépve, saját rész alatt találod meg Biztonság menüt, és az alatt lesz feloldó kód.
Ezt a kódot kell beírni telonál, mikor kéri bekapcsoláskor.[ Szerkesztve ]
-
andHermann
tag
válasz sutitomi #24409 üzenetére
Nekem sosem volt 4.5-5 óra SOTnál több még nugáton sem. Tulajdonképpen kijelenthetem, hogy nugát oreo pite rendszereken is kb bő 4 és fél órás max Sotok jöttek ki, így napi töltésre vagyok beállva. Persze ez rengeteg dolog függvénye, szóval ha nálad ez korábban jobb volt, akkor tényleg okozhatja valami beakadás. Az android beépített aksi statja elég fapados, szóval érdemes lehet valamilyen akku monitorozót letölteni, de abban nem igazán vagyok jártas melyek a legjobbak.
-
fluttershy
tag
válasz persoon #24418 üzenetére
Inkább itt mint privátban mert ha valakinek hasonló problémája lesz akkor majd vissza fogja tudni keresni és akkor legalább az itt leírt tapasztalatokkal előrébb lesz a problémája megoldásában.
A téma összefoglalóra szerintem ráférne egy kiadós frissítés és kibővítés. Szívesen segítek benne én is. Ennek mi a pontos módja? Illetve ha valakinek van hasonló segítő szándéka akk ne tartsa magában.
-
drdr
senior tag
Használnám a biztonsági mentést, ha más rom-ot próbálnék ki, de már két napja "Várakozás a biztonsági mentésre" látható...
Mi okozhatja? 37%-os a tárhely használat....olyan, mintha semmit sem csinálna, wifi forgalom sincs látszólag... -
sutitomi
csendes tag
Tudja valaki, merre tudom megnézni, egyes alkalmazások mennyi akksit szívnak le? Egy ideje 4 és fél, 5 óra SOT-om van ami kicsit kevés normál használat mellett, valamelyik appra gyanakszom. Vagy nektek mennyi van a februári patch óta?
-
konzi
aktív tag
;-)
-
darvinya
titán
válasz persoon #24405 üzenetére
Ha ismersz mindent, akkor G.fiókban a biztonság menü alatt megtalálható 15 perces kód.
Erről még képernyőmentést is régebben beraktam.(#24406) Fall-N
Ezzel mennyit segítettél, vagy csak f…ázás megy.
Amúgy mobilos bolt sem tudja megoldani, mert A1-et hiába húzod újra EDL-ben.
Abba a pillanatban, mikor internetet kap lezár megint.[ Szerkesztve ]
-
persoon
újonc
válasz darvinya #24404 üzenetére
Természetesen az email címét és a belépési jelszavát tudom, de nem tudom mi az a kód. Sajnos nem vagyok egy számítógép zseni, sem pedig telefon guru, csak szeretném megmenteni a telefont. És igen a párrom, és nem lopott telefon, az eustoktól vettem, a számlát is megmutatom, ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz infectedmann #24403 üzenetére
Biztosan párja?
Távolról írható bármi, és erre írtam, hogy lopásban segítséget nem adok.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
andHermann
tag
válasz Fr@nkieWilde #24392 üzenetére
Sajnos ez egy verseny. Nem csak mobil területen, de gyakorlatilag minden tech közeli szakmában ez megy (pl. gépkocsigyártás is, de lehetne sorolni). Aki nem tolja az új feature-öket, az lemarad és potenciális vevők tömegétől esik el. Cserébe a nem kiforrott rendszerek miatt tömeges visszahívások, javítások, patchek borzolják az emberek kedéjeit. Vagy beáll az ember a sorba vagy elavult, nem támogatott, nem biztonságos rendszereket tud csak használni, ez van.
A fényerő dologra kitérve pedig, elvileg tanulékony. Beállítod magadnak néhányszor a megfelelő fényerősséget és utána már legközelebb jól interpolálja a rendszer a különböző fényviszonyokhoz. Van, aki szerint nem jó az algoritmus, de nálam kiválóan teszi a dolgát. Már persze, ha adaptív fényerőt használsz. Azt el tudom képzelni, hogy a logaritmikus skála miatt rosszabb lett használni manuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest