- iPhone topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz Fredy02 #26095 üzenetére
Apkmirror-rol leszedtem, siman feltelepult, permissiont kert indulas utan, azt nem kapott.
Losom van. -
mobilizmo
addikt
válasz Fredy02 #24812 üzenetére
Ha jól tudom a LOS-nak működik az OTA-ja, de majdnem mindegyik normális custom ROM csapata dolgozik rajta, a Havoc is (updateltem már OTA-n Havoc-ot). De azt is látni kell, hogy az is lemondásokkal jár, az OTA update mindenféleképpen törli a root-ot, a custom recovery-t és nagy valószínűséggel a gapps-ot is. Utóbbira lehet megoldás, hogy pl. az AOSP Extended-nél van gapps-os és a nélküli ROM package is. Viszont így nem te befolyásolod, hogy mi van benne a gapps-ba, én általában szeretem a google dolgait, de a fene tudja a nagy gapps csomagokba mi mindent raknak bele. Én mindig csak a pico csomagot telepítem. Ráadásul amit leírtam elsőre bonyolultnak tűnhet, de ha az első alkalmon túl vagy és látod hogy működik utána már a fájlok letöltésével együtt is kb. 15 percen belül megvan a frissítés és számítógép sem kell hozzá.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
mobilizmo
addikt
válasz Fredy02 #24788 üzenetére
Lehet dirty flashelni, de a következőkre kell ügyelni:
-a ROM flashelése után, ha nem CosmicDan twrp-t használsz, rögtön flasheld újra a twrp-t is, mert azt
elvileg törli, ezután rögtön reboot to recovery ekkor vált át a másik slotra
-gapps-ot is flashelned kell mert azt is törli, ha már így van akkor célszerű letölteni a legfrissebbet (kivéve, ha a gapps-os verziójú ROM-ot flashelted, de én nem tenném)
-ha volt magisk-ed akkor a végén azt is flasheld
-újraindítás előtt azért wipe cache/dalvik nem árt.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
válasz Fredy02 #13214 üzenetére
Már nem jó, csak még nem vették ki az Összefoglalóból.
szabi__memo
Mind1, hogy 2. SIM minek van beállítva, a 2 SIM használata többletfogyasztással jár 2 irányú készenlét miatt.
Persze azonos szolgáltató SIM esetében kicsivel kevesebb, mivel ugyanarra a toronyra fognak csatlakozni (kivéve, ha adott toronyon nincs kisebb GSM adó).[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR