- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sutitomi #26677 üzenetére
Szia!
Ez normális, nekem is csinálta és az utód Pocophone is ugyanúgy csinálja.
Szerintem ez a funkció nem kapcsolható ki, de szerintem nincs is vele baj.
Szokatlanul erős fényben ilyenkor sem nyúl a fényerőhöz szerintem, hanem ahogy látom csak kontrasztosabbá teszi a kijelzőt a könnyebb olvashatóság érdekében. -
raveinT
tag
válasz
sutitomi #26457 üzenetére
4 óra körül nálam.
Egyébként én azt tapasztalom mióta android 9-en vagyok, hogy a SOT gyakorlatilag alig befolyásolja azt, hogy mikor kell töltenem.
Még android 8-on ha pl. Éjszaka volt és nem használtam a telefont, egy stabil vízszintes egyenest mutatott az akkumulátor használat felület, 9-en már gyakorlatilag konstans merül a készülék, mindegy Hogyan használom, kb. Másfél nap és lemerül.
-
válasz
sutitomi #26417 üzenetére
Bár nem cseréltem konkrétan gombot (így beszerzési forrást sem tudok megjelölni), de múlt héten cseréltem másodjára a kijelzőmet, mert megint leejtettem, és megint elrepedt, és ehhez át kell "szerelni" a gombokat is. A házat 2db 0.8 pentalobe csavar fogja alul, SIM tálca kivétele után körben szét kell pattintani (a lenti videók egyikét ha visszatekered, mutatja a szétszedést). Véleményem szerint nem bonyolult, de kell hozzá megfelelő szerszám és kézügyesség.
[Itt látni, hogy nyílik a gombsor csatlakozó]
[Itt meg az eltávolítás menete, ragasztva van]
[Visszaragasztás] -
bepken
veterán
válasz
sutitomi #26355 üzenetére
nekem Soundpeats TrueFree+ van, nem tapasztaltam még ilyen problémát. egyedül a hang késik néha, de olyankor egy újracsatlakozás rendbe is hozza.
korábban egy Sony WI-C300 volt, ott sem tapasztaltam problémát a hangerővel.
(na jó, lehet hogy volt már olyan fülesem, ami 70%-os hangerőn szólt úgy, mint ez 80-90%-on....de ha jól értem, nem ilyen különbségre gondolsz)
-
spetya72
tag
válasz
sutitomi #24648 üzenetére
"A VoLTE-kompatibilis készülékek köre a Vodafone-nál jelenleg olyannyira korlátozott, hogy a szolgáltató mindössze egyetlen típus, a Samsung Galaxy S8+ esetében garantálja a megfelelő működést, abban az esetben, ha a készülékre telepítve lett a VoLTE-kapcsolatot engedélyező szoftverfrissítés."
-
andHermann
tag
válasz
sutitomi #24409 üzenetére
Nekem sosem volt 4.5-5 óra SOTnál több még nugáton sem. Tulajdonképpen kijelenthetem, hogy nugát oreo pite rendszereken is kb bő 4 és fél órás max Sotok jöttek ki, így napi töltésre vagyok beállva. Persze ez rengeteg dolog függvénye, szóval ha nálad ez korábban jobb volt, akkor tényleg okozhatja valami beakadás. Az android beépített aksi statja elég fapados, szóval érdemes lehet valamilyen akku monitorozót letölteni, de abban nem igazán vagyok jártas melyek a legjobbak.
-
trebrona
nagyúr
válasz
sutitomi #23166 üzenetére
Szerintem a speedtest alkalmazás a szűk keresztmetszet, böngészőből mérve ~200/150.
Természetesen Pie.
(digi 5GHz wifi)Szerk: most nézem, ide ment a válasz: (#23118) hzx0
-
twollah1976
őstag
válasz
sutitomi #22777 üzenetére
Majd 1 eve azaz egy eve van hasznalatban a kozelemben egy A1-es telefon.
A gazdaja meg a nemi eletet is a telefonon eli!
Soha, de soha nem utkozott olyan problemakba amik itt a forumon felutik a fejuket.Folyamatosan frissitett, a telefon altal felajanlott frissitessel frissitett rendszerrol van szo es nincs vele problema.
Ezennel visszaterek a read only mode-ba, bekeszitem a kukoricat es nezem ahogy szenvedetek a mindenfele mokolt ROMokkal, 4G-vel, GPS-szel, zizegos fulhallgatoval, elszinezodo kijelzovel, stbvel!
Persze meg lehet magyarazni, hogy itt a user error, mert csak hasznalja a keszuleket es nem nagyitoval keresi rajta a hibakat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- E-roller topik
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest