Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
az Mi calculator / számológép ikonja nálatok is karácsony hangolatú lett?

-
emilll
tag
A mi9T forum osszefoglalojaban talaltam es mivel gondolom keves 9 se tulaj olvassa azt, ezert bemasolom ide (termeszetesen azert, mert mukodik 9se-vel is):
Gyári kamera extra funkciói
Amennyiben a DCIM/Camera mappában létrehoztok egy lab_options_visible nevű üres mappát, és force stoppal bezárjátok a kamerát, majd újra megnyitjátok, akkor a beállításokban az alábbi opciók jelennek meg:
-
pane
tag
válasz
ronin79
üzenetére
Egy kis módosítással előcsalható a vowifi stabilon is. Telekommal ugyan nem próbáltam de Digi-vel megy egy kis szépséghibával.
-
ronin79
addikt
válasz
Nandivagyok
üzenetére
Peeel mi remote csak 5.3.5-ös verziót támogatja, külön írják playen. Simán törölheted. Próbáld eltávolítani a távirányító appot is és újra telepíteni.
-
ronin79
addikt
válasz
Nandivagyok
üzenetére
5.3.5-ös verzió?
-
Nandivagyok
aktív tag
A Mi Remote az új távirányító hozzáadása gombra nyomva csak Mi TV/Mi Box opciót kínál fel, a klíma, TV, stb lehetőségek nincsenek meg, így lényegében használhatatlan.
A Peel Mi Remote kiegészítő fent van, engedélyek megadva. Redmi note 6-on és Mi 9 SE-n is ez a helyzet.
Mi lehet a probléma? -
VásRló
tag
Pont ilyen telót akartam, de elbizonytalanodtam a kijelzőgondok miatt..
-
trebrona
nagyúr
-
vince
őstag
Van itt olyan Telekomos, akinek működik a VoWiFi? Bekapcsoltattam az előfizetésemhez, a telefon szerepel a hivatalosan támogatott készülékek között, de nekem nem működik, repülő módban bekapcsolt wifivel nem tudok hívni.
-
trust007
tag
Nekem olyan problémám van, hogy a bekapcsoló gomb furán áll. Féloldalasan áll. A gomb felső része szinte síkban van a kerettel. A másik(alsó) fele meg kiemelkedik. +lötyög is. A gomb működik, de nem ilyen volt. Pár hónapos a készülék, nem esett le.
-
Kobe
veterán
Fogyasztokent miert nekem kellene kideritenem pontosan mi baja van a telefonnak? Esetleg ha sikerul utanajarnom, nonprofit mod meg ingye szereljem is meg magambak, nehogy a szerelokbek foglalkozni kelljen vele?
Vagy alljak neki fejlesztoi forumon temat inditani hozza? Na hagyjuk mar...Arra van a szervizkozpont, hogy ezeket megcsinalja
Amugy a szerviz kapott egy videofelvetelt, egy xiaomi touchscreen teszt logot, kapott egy 3rd party touchscreen teszt logot, szerintem en a fogyasztoi oldalrol maximalisan megtettem mindent, hogy iranyba rakjam oket a hibat illetoen.
A telefonok - ennek ellenere - osszesen 90 napot voltak szervizben, es minden esetben gyari visszaallitasig jutottak.
Kosz bzm.... Bekapcsolja a telefont, latja hogy a MIUI 10 welcome screen jon fel rajta (ergo visszaallitott allapotban lett leadva), erre megcsinalja ugyanazt es mossa kezeit, majd 5 perc mulva iugyanugy flashela screenPS: ez kulfoldi szerviz ugyan, mivel akkoriban idehaza hivatalos xiaomi szerviz meg a kanyarban sem volt.
A dilettantizmusukat jol peldazza hogy a szerviz nem tudta a gyari tesztfelulet milyen billentyukombinaciora jon elo, en adtam meg nekik.... -
sxxorp
őstag
Mikor nekem problémám volt, ez lett belőle: [link]
Egy orosz srác XDA-n vitte a dolgokat, én a hivatalos fórumokon. A Sony Ericsson külön behívott a magyar szervizbe soron kívül, és végül egy elhallgatott hardverrevíziós telefont kaptam. De neked szinte semmi plusz információd nincs. -
Kobe
veterán
En aprilisban egyszerre vettem 2dbot nekem, es asszonynak.
Emellett az egyik csaladtag par honappal kesobb vett egy ugyanilyet, persze nalam "landolt" megoldasra.
A mienk aprilistol szamitott kb fel evig birta, a masik nyari vetel most unta el magat.
En mar visszakaptam a penzt erte, nem is terveztem / tervezek helyette ugyanilyen telot venni -
sxxorp
őstag
Senki nem állította, hogy te az egész típusra mondtad a 100% hibaarányt, ha rendesen elolvasod a hozzászólásom. A clickbait hatásosságú kifejezés maga nem tetszett, másokat ijesztgetsz vele, miközben nagyon sok problémamentes telefon működik.
A szarkazmus sem nagyon ment át, nagyon nem biztos, hogy 1 ilyen hiba után nem néztem volna másik márka után (attól függ, hogy a szerviz, hogy reagál), de nem 2, hanem 3 is megvolt?! Maximum, ha valaki egyszerre veszi mindet.... Érthetetlen mi történik nálad, ha igaz, de ha már háromszor ráültél a szopórollerre, csak te találhatsz közös pontot, okot. Ha van. -
Kobe
veterán
Egyreszt egy percig sem allitottam, hogy 100% hibaarany lenne, hanem azt hogy nalam ennyi az annyi
Szerinted 3 probalkozas utan negyedszerre meg1x 100ezerert obkent felulok a szoporollerre? :)
Amugy szinte 100% biztos hogy szerelesi vagy erintkezesi hiba. A 3bol mindharom telefon ott erzekelt fals erinteseket, ahol a bekapcsologomb van, vagy pedig a tetejen az ertesito. Tipikusan azok a helyek ahol a kijelzo szorulhat a keretben
-
sxxorp
őstag
Apám, sok munka semmiért, nem a világ összes fórumáról beszéltem, hanem erről. Nem azt mondtam, hogy nincs, de 100% hibaránnyal riogatni hatásos, de nevetséges. Az, hogy nàlad ennyi, egyre gyanúsabb. Segítsd a nem létező nyomozást azzal, hogy a negyediknél jobban odafigyelsz, mi lehet az ok.
-
-
Kobe
veterán
kis érdekesség: családon belül a harmadik mi 9 se lett kijelzőhibás, és ghostol.
3ból 3.
A legutóbbinál a telefon kijelzőjének legfelső részén érzékel fals érintéseket.
A másik kettőnél is ebben a régióban.Én szerelési hibára = zárlatra gyanakodnék, de a 100% hibaarány brutál.
-
Khaosz55
addikt
Mindegy felraktam a syncios nevű programot. Most megjeleníti az összes képet.
-
erdeifeco
csendes tag
Én úgy szoktam a telóról leszedni képeket, hogy pendrive-t dugok rá és fájlkezelővel átmásolom
-
Khaosz55
addikt
Nem találok ilyen beállítást, de különben minden kép jpg. Egyedül azt hogy a kép minősége alacsony közepes vagy magas. Most csináltam 3 teszt képet alacsony, közepes, és magas beálláson. Ezeket sem jeleníti meg.
A nyáron készült képeket még megidegeníti.
Különben miért csak képarányt 16:9 vagy 4:3 tudok módosítani felbontást nem ? -
ronin79
addikt
válasz
üzenetére
Androidban mindent lehet
csak attól függ neked mi a nagyobb mókolás, valakinek már egy adb-s parancs futtatása is az
Amikor próbáltad telepíteni nyilván kaptál egy hibaüzenet, ha ezt bemásolod a google keresőbe első találatok közt az orvosság, vagy egyszerűen törölni a hitelesítést a romból (winrar,winzip,stb.) vagy xiaomi adb toolsszal feltenni
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
a barátnőmének van Mi9 Se telefonja. A Windows intézővel szeretne képeket menteni külső merev lemezre. Az a probléma, hogy a Win10 intéző a DCIM\Camera mappában található képeket egy részét nem jeleníti meg csak egy ikont jelenít meg. Persze ha megnyitom akkor megjelenik a kép, de nem látom kicsi-közepes-nagy méretben a képek fele csak ikonban jelenit meg. A társított program ikonjában. Win alapértelmezett és képmegjelenítő esetén is és pl felrakom az ifranview progit akkor sem. Ezt próbáltam több gépen is.Szerintem telefon beállítási probléma lehet vagy nem tud erre valaki megoldást?
Az intéző beállításaiban nincs kipipálva a"mindig ikonok jelenjenek meg" rész, és az én Mate 10 pro-m is megjeleníti az összes képet. -
Bounty
tag
Elég láma kérdésem van de nem találom a megoldást. Nem mutat semmit a felső értesítési sávban a készülék. Sem azt ha frissítek valamit, sem az üzeneteket, sem azt ha play-ről töltök le valamit, esetleg chrom-mal. Az első 11-es frissítés után jó volt, de most, hogy visszajött szervizből, már nem megy. MIUI 10-zel jött vissza (ez is érdekes) én felraktam a 11-et és csináltam egy factory resetet. Mit kéne beállítanom?
-
emilll
tag
válasz
balu1977
üzenetére
Mar hogy ne lenne. Olyan app-ot kerestem regebben ott meg meg mas hasonlo helyeken, amit nem tudtam letolteni mert csak Daniaban elerheto es az apk nem volt sehol. Aztan nagy nehezen egy helyen megtalaltam, de persze nem a legujabb verziot. Azok az apk-k elerhetok, amiket feltoltenek es nem hiszem, hogy a magyar app-ok annyira keresettek lennenek, hogy rendszeresen toltgetnek fel a legujabb verziokat.
Na de remelem nem fog kelleni semmi olyan, ami csak Magyarorszagrol elerheto es meg nincs fent. -
törölt tag
így fel lehet tenni a miui11-et nagyobb mókolás nélkül? valaki aki ért hozzá tud segíteni?
-
emilll
tag
OK, koszonom a valaszokat, majd ugyis orszagot valtok a playen.
Off: hogyan tudom olyan app apk-jat letolteni ami nincs az apk-s oldalakon? Pl. magyar appokat ha orszagot valtok es lesz olyan ami nem lesz elerheto Magyarorszagon kivulrol? -
emilll
tag
válasz
balu1977
üzenetére
Koszi, ez rendben, ez lett volna a kovetkezo probalkozasom, de remeltem, hogy csak valamit ki kell/be kell kapcsolni/allitani a telefonon es jo lesz. Mindenki (aki nem rootolta) igy hasznalja?? Raadasul igy nem jelzi ha frissul az app es egy bankkartyat/fizetest kezelo appnal eleg fontos, hogy mindig a legfrissebb legyen.
-
emilll
tag
Sziasztok, a mi 9 se es 9T kozul vegul az elobbi mellett dontottem (utobbinal az akku, elobbinel a meret volt az elony es vegul a meret nyert) es eddig nem bantam meg. Tartottam az akkutol azok utan amiket itt olvastam, de eddig kellemes csalodas. Meg nem mertem, hogy mennyit bir egy teljes toltessel, de szerintem legalabb annyi ideig birja, mint az elozo Redmi 3S-em, pedig abban 4ezres akku van. Szoval hacsak valaki nem hardcore hasznalo, aki ejjel-nappal nyomogatja, nem kell tartania az akkutol!
Az egyetlen problemam, hogy nem tudom a Google Pay-t letolteni (Alza-s Global ROM), mert azt irja, hogy nem kompatibilis a telefonnal......
A neten olvastam nehany ilyen panaszt, de itt a forumon nem remlik. Hogyan lehet ezt a hibat orvosolni? -
törölt tag
megvan köszi
-
-
MC Pite
veterán
válasz
balu1977
üzenetére
Nincs még meg a készülék, próbálom felmérni a gyenge pontokat. Gondolom érhető ha nem szeretnék cseberből vederbe kerülni.
A prof reminder nem hasonlítható a notifyhoz. Hívás közbeni villogástól, rezgéstől hangtól kezdve sok dolgot tud, hogy ránézzen a lakásban valahol kóborló telefonra. Notify azért kell ha legalább adott helyiségben van, és pl csak egy üzenetküldős üzenet jött pl, akkor is legyen valami villogás/animált dolog hogy észrevegye (ezt már a symbianos amoledes nokiáim is tudták az értesítő led mellett is, de azóta úgy látom nem divat)
Az kellemes meglepetés ha tudja az emelkedő hangerőt, a legtöbb készülékben nincs.
A lakatos lezárás nem az igazi, kézi takarítás ellen véd, de amik szolgáltatásként futnak, ott el kéne indítania mindig a guit is - párom nem fogja. A többi telefonon megy ahogy kell, idáig a huawei szivatott ezzel.
ronin79: MIUI szüzeknek nem biztos hogy felmerül hogy keressenek ilyet
-
balu1977
senior tag
-
MC Pite
veterán
Köszi a válaszokat.
Szóval megy, de MIUI11-el nem túl faszán a notify buddy ha jól látom?
Ami még ettől is nagyobb gond, és k.rván kibassza nálam a biztosítékot ha így van, az energiatakarékosság.
Főként azért szeretném párom nováját lecserélni, mert hiába teszem energiagazdálkodási kivételek közé, akkor is bezár olyan programokat, amiket nem kéne.
Emelkedő hangerő, hogy meg is hallja ha hívom. De nem hallja, mert bezárja a phone ring controlt. Nem baj, ott a prof reminder, hogy észrevegye ha volt nem fogadott hívás. Ja, bezárja. Na jó, akkor ha már 1-2 órája nem érem el, az sms control/phone finder-nek dobok egy sms-t hogy visszaküldje az üzit hogy hazaértek-e legalább. Majd elfelejtettem, bezárja azt is. Ahogy a babymonitort és minden egyéb szart is, iphone szintűre butítva a telefont, mintha nem okostelefon lenne.Ha az akku optimalizálás/energiagazdálkodási kivételek közé van rakva, akkor nem zárja be ezeket a programokat a Mi 9 SE, csak az egyéb futó appokat (6Gb esetén... minek?) - vagy ez is bezár akár ilyen alkalmazásokat is?

(Mi 3A-n is gondolkoztam, de egyelőre gyűjtöm az infót hogy mivel járnánk jobban, és itt főként sw-es különbségekre gondolok.) -
balu1977
senior tag
-
Diopapa
addikt
-
törölt tag
válasz
Ricsi 1984
üzenetére
Link a Miui 11-hez engem is érdekelne . :)
-
Ricsi 1984
csendes tag
Kérhetek egy linket ahonnan a 11-et le tudom tölteni biztonsàgosan?! Köszönöm.
Nekem a Bip óràm szinte mindig rajtam van ,de mintha ezzel a telefonnal nem szeretné a kapcsolatot,lg g6-nàl n volt ilyen gond. Ezt is javítjàk? En az mi fit + amazfit tools kombot hasznalom. -
ronin79
addikt
válasz
Ricsi 1984
üzenetére
Miui11es frissítést le kell töltened, amikor kiadták jelezte de azóta mintha vissza vonták volna és már nem találja a frissítés alkalmazás.
Értesítéseket engedélyezni kell a lezáróképernyőn de miui10 még nem kezeli a legjobban, főleg az állapotsori volt gázos, csak miui11ben van javítva. -
Ricsi 1984
csendes tag
Sziasztok. Tudom ,hogy volt már téma ,de sajnos nem találom. Tegnap jött meg a telò, nagyon tetszik. Még a Miui 10 van rajt. 2 kèrdèsem lenne.
- Azt be tudom valahogy állìtani ,hogy az èrtesìtések làtszòdjanak a felső sávban ,ill a lezàrt képernyőn ha felébresztem? Ha igen ,hol tudom beállítani?
- A frissìtés jön majd automatikusan , vagy nekem kell letöltenem ,ha eddig nem dobta fel?(ràérek vele amúgy)
Köszönöm. -
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Valamilyen funkciót kapcsolhattam be, vagy baj van a type-c aljzattal?
Töltés közben ütemesen feléled a kijelző egy vékony fehér keret társaságában. Találkozott már valaki ilyennel? -
törölt tag
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy az alkalmazásokat kiüriti a memóriából a telefon? Hiába van 4 giga ram üresen, ujraindul amit 2 perce néztem is.
Mondjuk így pont semmit se er az a sok ram.
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
V11.0.4.0.PFBMIXM Global, Pie
Tudom, hogy nem tömegeket izgató a kérdésem, de hátha mást is zavar ez az újítás.
Valahogy vissza lehet állítani a hálózat kijelzésénél a MIUI 10-ben lévő design-t?
Jelenleg (MIUI 11-en) a két kártya "térerő pálcikái" egymás mellett vannak, bal felső sarkukban jelenik meg hangyaszarnyi méretben a 4G, 4G+ felirat.
MIUI 10-ben egymás alatt jelent meg látható méretben a 4G, 4G+ felirat, mellette pedig, szintén egymás alatt, a két "térerő pálcika"-sor. Ezt az állapotot vissza lehet valahogy (a rendszer megbuherálása nélkül) álltani? Esetleg valamelyik téma rendszerikonjai között szerepel ez a változat?
(A mostani inverz VoLTE kijelzés helyett is jobban bejött nekem a régi, nem inverz.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Arc Raiders
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Xbox One
- Xbox Series X|S
- Suzuki topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, ez volt a hiba.
A neten olvastam nehany ilyen panaszt, de itt a forumon nem remlik. Hogyan lehet ezt a hibat orvosolni?