Hirdetés
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sxxorp
őstag
Igen, én is akartam írni, ma olvastam róla. A mobilarénás cikk alatt hisztiznek a kijelzős ujjlenyomatolvasóra, nekem kifejezetten pozitív tapasztalatom van az Mi9SE-vel, csak egy kicsit kevesebb a találati aránya, mint a 4X, és számomra praktikusabb. Sajna árban biztos, hogy nem lesz ugyanolyan alternatíva, és az akku sem sokkal izmosabb.
-
mdraco
őstag
Valamikor szó volt arról hogy nincs semmi értelmes utódja a kompakt méretben.
Nemrég bejelentették a Pixel 4a-t. [link]
Ahogy nézem, előnye a valamivel erősebb és takarékosabb chipset, OIS kamera. Hátránya hátoldali ujjlenyomatolvasó. Ha bármi történne a jelenlegi mi 9 se-vel. Ez lenne az egyetlen alternatíva ebben a kategóriában. Több mint 1 éve használom és még minimum még ennyit fogom. -
felali
tag
utánanézek. -
felali
tag
Sziasztok!Ha az AliExpress röl rendelek telót kell rá áfát és vámot fizetnem?
-
Shenkick
csendes tag
Hali
Tud valaki magyar leírást root-hoz?
-
-
sxxorp
őstag
Az első soroksári úti Tesco mobilboltos vacak volt, nem sokáig maradt fent, amit vettem azóta már nem forgalmazza az Alza, de teljesen elégedett vagyok, azóta is fent van: [link] (érdekesség: pár hete elcsúszott egy cm-t egy éjszakai fetrengés után, de visszatettem, és azóta is tart...)
Én közel másfél éve a gyári tokot használom, feltételezgetésekkel szemben nem nyúlt meg, és nem látok semmit a kamera védelem nélküli üvegén sem. Igaz, azóta sem dobtam le a telefont.
MDMogyi: többszöri nekifutásra annyi jött ki, hogy nekem a mókolás annyit hozna, hogy magyar ékezetekkel hosszabb SMS-t tudnék írni, szerencsére alig írok, és egyre kevesebbet. Ja, talán még az automata funkció, ha megvan (automata repülőmód), de már ez is kevésbé érdekel. Skippeltem. Most már az sem biztos, hogy a garanciaidő lejárta után veszkődök vele. -
MDMogyi19
csendes tag
válasz
szanozs
üzenetére
sziasztok!
jelenleg global stabil romot használok.
Az lenne a kérdésem, hogy így hogy megjelent a miui12 a xiaomi.eu-tól, érdemes rá váltani, ad annyi pluszt?
illetve aki már megcsinálta, tapasztalta-e a telepítés utáni bootloop-ot, mert ilyet is olvastam egyes fórumokon. akkor megoldás a data wipe a telepítés után?
köszi! -
TunerJoe
senior tag
Nekem xProtector fóliám volt rajta, amíg szét nem durrant. De igazából kb az összes üvegfólia ugyanolyan, tehát mindegy milyet raksz rá. Műanyag, meg folyékony védőknek nincs túl sok értelme, töréstől abszolút nem is védenek.
A gyári tok nagyon gagyi, a hátlap és a keret karcolódásán kívül kb semmitől nem véd, és mivel a kamerán sem ér túl, azt sem védi, meg szerintem kb pár hónap alatt teljesen kinyúlik. (nekem volt ilyesmi tokom az előző telefonomhoz, az 3 hónap alatt kinyúlt meg besárgult, meg szerintem nagyon rossz a fogási érzete is, én akkor megfogadtam, hogy nekem ilyen többet nem kell.) Szerintem amint tudsz, vegyél rá valami normálisabbat. Én egy Spigen Rugged Armort tettem rá, már sok mindentől megvédte (nem vigyázok rá, esett többször is), kijelző, hátlap, keret egy-két karcoláson kívül sértetlen, és ahhoz képest még nem is annyira bumszli. Ráadásul sokkal biztosabb fogást ad a telefonnak. Persze ha nem tetszik, akkor párszor már ajánlották rá itt a fórumon a Nillkin Super Frosted tokot, az túlnyúlik a kamerán és elvileg jó minőségű. -
xcsabo
őstag
Tapasztalatokra lennék kíváncsi: milyen fóliát érdemes rá rakni (itthonról), illetve ha a gyári tokot használom nem karcolódik-e a lencsevédő üveg a fényképező előtt?
-
-
bunnyhu
senior tag
válasz
eron009
üzenetére
Sajnos az az állításuk és álláspontjuk amit írtam. Aki ROM-ol az magyar hivatalos garancia nélküli telefonnal teszi higgyen bármit is. Lehet -mondom lehet!- hogy szlovák stb beszerzésnél a boltgarancia él, de ez igazából akkor derül ki ha beüt a baj. Nekem itthon hivatalosan vett telóm van, ez tuti bukja, ezért nem is romolok bár eddig az összes xiaomi telóm nyitva volt. Nekem a 2 év gari többet ér mint szórakozni a romolgatással.
-
eron009
tag
válasz
bunnyhu
üzenetére
Nem tudom mi a magyar szervíz hivatalos állítása (igazából csak ez számít) de a xiaomi.eu azt állítja, hogy nem veszik el a garancia.
"Our ROMs were approved by official EU distributor ABC Data to not void warranty for devices sold by them! (Of course, officially unlocked BL and no ROOT installed)"
-
eron009
tag
Xiaomi.eu miui 12 stabilban bár sehol se látszik, de fent van az AA. De nem működött, kommunikációs hibával (16-os hibakóddal) leállt.
Apk mirrorról telepítve viszont működik rendben. -
xcsabo
őstag
Ez jönni fog Ota-n is vajon?
-
szanozs
aktív tag
Tölthető a miui12 eu stabil!
[link] -
mdraco
őstag
válasz
siemenss65
üzenetére
Láttam ezt, en.miui.com alatt. Nem kételkedem, előbb-utóbb megkapja. Csak prioritásban hátrébb szorult. Lásd miui 12 eu-t már az olcsóbb redmi note 7 is hamarabb kapta meg: [link]
vikla007 Na rendben van
-
mdraco
őstag
Kezd még jobban háttérbe szorulni ez a telefon?
Nem látom a listában: [link]
Miui 12 eu stabil sincs még rá. -
szanozs
aktív tag
Érdekes, nekem fel volt külön telepítve az apk. Majd leszedtem és nem volt a rendszer alkalmazás között. Utána felraktam a legfrissebb 20.7.16 és azután sem lett AA. (Előtte a 20.7.9 volt fent.) Igazabol azért kezdtem el vele szórakozni mert nem működött a hang alapú keresés. Az asszony global stabilon van, azon pedig működik. Lehet kellene csinálni egy tiszta telepítést és nem kellene vissza raknom az apkból?
-
szanozs
aktív tag
A miui12 heti romban benne van rendszer alkalmazásként az Android auto?
-
balu1977
senior tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Annak sok köze nincs hozzá.
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
megvan be volt kapcsolva az nfc.
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali. ujjlenyomat feloldáskor hangot ad ki a telefon pedig kívan véve. ötlet hogy miért csinálja ezt?
-
lmno
őstag
Mivel lehet rábírni a telefont lépésszámlálásra? A Mi Fit nem mért semmit.
-
Roppy
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van a telefonnal, hogy nálam is előjött a hívás közbeni szaggatás/bugyborékolás. Valamint elég nehezen tudok hívást indítani és van olyan is, hogy a hangszórónál felmelegszik a telefon és olyan, mintha kifagyna, de nem, mert a kijelző elsötétül és bontja a hívást
Ez szoftveres probléma, vagy vigyem szervizbe?
-
sxxorp
őstag
válasz
devpernull
üzenetére
Nagyon kiterjedt jelenségnek kezdted leírni, de nem az, mindössze van néhány hibás. A Sony Z3C alapvető konstrukciós problémával küzdött.
Csak megnyomtam kíváncsiságból, semmi.
Ha Z3C-d volt és ez, akkor a kompakt méret fontos neked, nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a következő telefonod... (A hasonló ár-érték arányt nem is várom el.) -
devpernull
tag
Nem a márka leszólása vezérelt, inkább a tapasztalatok megosztása. Asszonynak, fiamnak is Xiaomi telefonja van, örömmel használják. Igaz, egyik sem amoled. Külföldi fórumokon azért nem olyan ritka a 9, 9T, 9SE ghosting, lehet, hogy a gyártás elején gyakrabban előfordult. Sony Z3C-m nekem is volt 2x Cordonban

Azért tényleg jó tanácsként mindenkinek: nyomjátok meg erősen a képernyő jobb alját kicsivel a a hangszóró rács felett. Ha elkezd dolgozni a szellemkéz, irány a garanciális szerviz. Vagy ha az ujjlenyomat olvasó gyakran hibázik és az animációja is olyan furán szaggatott lesz.
Szóval én személy szerint nem bízom a Xiaomi amoledes készülékekben, inkább más márkájút veszek. Pedig nagy jó kis telefon volt ez, a kis kapacitású akkut leszámítva szinte tökéletes volt nekem. -
sxxorp
őstag
válasz
devpernull
üzenetére
Úgy állítod be, mintha szériahiba lenne, de itt is alig jött elő. Nem mondom, hogy szívesen vinnék már egy Xiaomi-t szervizbe, de 3 éve, mióta a Redmi 4X után a 2. Xiaomi telefonomat használom, fel sem merült. Előtte Sony-m volt drágábban, azzal négyszer voltam az Isten háta mögötti Cordonban...
De ha bármi ilyen lenne, akkor is jó pár hónap van még a hivatalos garanciából. Megértem, hogy Kínáztál, mert kissé nehezen jelent meg itthon a típus, de örülök, hogy megosztottad miért jó, hogy én nem így tettem.
Reflexx: láttam pár másodpercig, míg felraktam rá a Novát , ennyi
-
rvgy75
aktív tag
válasz
devpernull
üzenetére
Bevállaltad mikor gari nélkül vettél telot. Sokat nem spórolhattál pedig mert itthon se volt drága
-
balu1977
senior tag
válasz
devpernull
üzenetére
Más telefon nem romlik? Itthon kellett volna venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 512GB Black Karcmentes állapot 100% akku (12 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
utánanézek.