Új hozzászólás Aktív témák
-
DQ
tag
Köszönöm mindenki válaszát!
Akkor egyelőre nem cserélek. Sőt, lehet, visszatérek a redmi 4x-hez - nagyon megszoktam, hogy nem kell töltögetnem a telefont.>>>
Éjszakára kapcsold be az ultraerős akkumulátorkímélő üzemmódot, ezt követően éjszaka 1-2 %-ot fog merülni.
>>>
Ezt is lehet időzíteni? Akkukímlő megy estére automatikusan, de ez az ultra csak manuálisan érhető el? -
Bogyó bá'
nagyúr
Köszönöm a nevében is!
Amúgy alulról a második, majdnem-fapad felszereltség (TCE100 ZEN): sima tablet van, de gyári navigáció meg ilyesmi (pl. online szolgáltatások) az nincsen. Viszont a telefonnal - AA-val szinte mindent meg lehet oldani, imádom! Többnyire a Google-térképeket használom (vidéki vagyok, ritkán járok nagyvárosban, így a Vaze számomra inkább kényelmetlen felületű, mintsem hasznos), de megvettem szükség esetére a Sygic for AA-t is, az ugye teljesen offline működik).
szerk: de ha minden csődöt mondana, akkor végszükségre be van dobva a kesztyűtartóba az őskövület Tom-Tom navi készülék is, örök térképfrissítéssel.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
skun76
csendes tag
Igazad volt. Az volt bekacsolva. Kikapcsolás után a probléma megszűnt. Köszönöm. Már csak a hangot kellene megoldani. Mint ahogy azt már többen is jelezték, nálam is előjött, hogy hagyományos telefonálás eseté a másik oldalt a hang torz, szaggat, érthetetlen. Netes hívás esetén (Viber, WhatsApp, Messenger) viszont tökéletes.
-
sxxorp
őstag
Már rég nem nézegettem, de nekem a 15% is sok, főleg minden nélkül (gondolom azért nem repülőmód). Nem érzem, hogy a MIUI12 rosszabb lenne a 11-nél. Ha nem vagy gyakorlottabb, hogy kiderítsd mi van a háttérben egy tiszta telepítés segíthet leginkább. Sajnos egy rendellenes fogyasztásnál nehezebben orvosolható billentyűzet-eltűnés miatt (mivel másnak ezzel nem volt gondja, vagyis egyéni probléma) én is erre kényszerültem, de legalább minden rendben lett (és pl. több app váltott dark üzemmódra, mint a rátelepítés után).
-
sxxorp
őstag
Ne haragudj, arra gondoltam, hogy egyértelmű mikor kerül sorra, én sem mertem aktiválni. Az adattörlés OK, see hogy a Lost Mode meddig megy el, azt nem tudom.
Lordus: ennél sokkal vacakabb volt, az egyik frissítés sokat dobott rajta. De akit zavar, nemrég találtam a már ajánlott Miui-fy [link] egyik funkcióját: a nekem jobb oldalon lent lévő aktiváló mezejének sávjában nyomva és vízszintesen húzva bárhol közvetlenül állítható a fényerő, sem felül nem kell az értesítési sáv le-, sem alul a Miui-fy sávjának felhúzása (mint régen a Gravitybox simítása a fenti értesítési sávon a fényerő állítására) hozzá. -
sxxorp
őstag
Pont pár hete teszteltem először életemben, és a rootolt, hackelt Redmi 4X-emet megtalálta a Find my Phone, a jobbára szűz Mi9Se-et képtelen volt lokalizálni. Na, az ilyet nem szeretem és megcsináltam (az egyik deaktivált app lehetett a ludas, ami csak ehhez, a készülék azonosításához kellett).
Kell Mi-fiók: [link]
Belépés után:
Kilkk Find my device -> feljön egy térkép sarkában:
Locate: elég pontosan megtalálja a telefont, elég ha hálózaton van, viszont a GPS-t képes magának bekapcsolni! A Sound egy elég éles hangot ismételtet a telefonnal, ha valahol van, de nem tudjuk pontosan hol, megcsörgetés helyett kiváló, a Lost Mode és az Adattörlés egyértelmű. Van, amikor nagyon jól jöhetnek ez a funkciók.A Google-féle látszólag hasonló dolgokat tud, de 1) mintha csak aktív netkapcsolattal menne, ez jóval gyengébb, mint a csak hálózatot igénylő, GPS-t önmagának bekapcsolni képes Mi-verzió, 2) a Google a csengőhangot szólaltatja meg, és simán kinyomható powergombbal. Ennél sokkal jobb megint az Mi-féle: csak a telefonba belépve állítható le, ez is lehet hasznos különbség illetéktelen 'megtaláló' esetén.
-
ot93
senior tag
A xioami-nak is van készülékkereső szolgáltatása és szerintem a "biztonsági állapotnál" a xiaomi-ét jelzi ki, amihez asszem miui fiók kell... Már nemtom, hogy hol láttam azt a funkciót, de még anno új korában ajánlgatta a miui, hogy kapcsoljam be. De nekem a google-é elég
Na most lehet, hogy az van, hogy egyik helyen ezt, másik helyen azt jelzi vissza.
-
Icetee
aktív tag
És Te gondolkodtál hogy gariban visszaküldöd?
Én még azért "nem merem", mert a hiba nem állandó csak random jön elő. És ha nem tudják produkálni nekik, akkor nem fognak vele semmit csinálni, max rátolnak egy új SW-t. Nem hiszem hogy látatlanba kicserélnének bármi alkatrészt...
Így hogy külföldön javítják szerintem kb 2 hétig nélkülözni kell a telefont. -
-
törölt tag
[Így] talán szemléletesebb. Az első oszlop a fülnél mért érték, a második a testnél. Ritka szar értékek...
Az a szerencse, hogy a nap nagyrészében nem a zsebben van nálam.
(#3600) LilProphet90: Xiaomi betegség. Általános, majd minden készülékénél és rom független. Szívás.
Link lettél ))
-
Lordus
senior tag
sajnos ez nekem is nagy fájdalmam.
annyi jó azért van, hogy hívásnál beállítható, hogy X perc után emlékeztessen, hogy volt nem fogadott hívásod.
Illetve ha a kijelzőt állandóan bekapcsoltra állítod (csak az óra/dátum/ látszik, nem fogyaszt jóformán semmit), akkor ott látható egy ikon, hogy hívtak, vagy sms-ed jött.
De én sem értem, hogy egy apró ledet miért nem sikerült ebbe is tenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged