Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
senior tag
En is irtam neki szombat este, 5 percen belul belokte a sablon szoveget, hogy elore utalas utan kuldi postan. Ra is kerdeztem helyileg hol van. Arra nem reagalt. Hat faraszto is lehetett szombathelyrol bekesre atmenni egy nap alatt.
Tuti atbaszas volt, az a kerdes, hogy hany embert tudott atverni... -
Fene tudja, mindenesetre az biztos, hogy jófogásos tesóktól akkor se vennék, ha amúgy nem lenne ennyire idiótán lábkilógós az a hirdetés.

(#5589) ot93
Én ilyenekkel személyesen se nagyon vágyom találkozni, már előre ideges lennék a várható stílusától, ahogy ezek próbálnak meggyőzni valakit!
(#5590) sxxor
Kár, hogy ezt a nyamvadt kék hátlapot az istennek se fogja be az arany spray, különben milyen tuti üzletet csinálhatnék Winettu Áládárékkal.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ot93
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Na igen, az ár miatt én sem hittem, de azért írtam neki, hátha, de csak személyes átvétel, megtekintés, fizetés feltétellel, de nem reagált, pedig 6 perc múlva látta is.
Amúgy biztos kamu, de mondom ha valami hülye mégis ennyiért adná, akkor már csak meg kéne venni
személyesen csak nem vág át ha látom, a készüléket és ott fizetem ki. De látatlanban senki ne vegye meg. Meg mondom, nem is reagál, tehát így már lebukott részemről... Más amúgy írt neki?
Egyébként meg annyi esze sincs, hogy ne adja feltűnően áron alul. Ezenkívül még ki is emeli, hogy mikori (de az valszeg kamu), ami teljesen hihetetlenné teszi a történetet... -
Lurdyban hetek óta nincs már a honlap szerint sem, mikor venni akartam, akkor sem volt, de a weboldalon még fenn volt.
De amúgy elég életszerű lenne, ha valaki január 15-én megveszi 99000-ért(utolsó Lurdy-s ár) és azonnal eladja 35000-ért! Senkit nem akarok megbántani, de ha ennek valaki beugrik, az egy óriási marha!
-
35-ért Mi 9 SE jófogáson? Nagyszerű.
Biztosan megvenném. 
Amúgy ha valahol, hivatalos helyről persze, lehet kapni, nem szabad elszalasztani! Telekomnál is érdemes megvenni, persze már nincs olyan jó áron sehol, mint múlt év végén. Alzán kuponnal 78eft volt a kék 128GB-os. Nem is kéne már semmi pénzért, 4X után persze ez a méret nekem is a tökéletes.
-
emilll
tag
válasz
Richie86
üzenetére
Úgy általánosságban elégedett vagyok vele. Főleg mióta kikapcsoltam az AOD-t. Amíg be volt kapcsolva éppenhogy kibírta egy napig, pedig keveset használtam. Most már simán kibír egy napot.
Hiányzott a LEDes értesítés, de felraktam a notify buddyt és a probléma megoldódott.
Kamerát még nem nagyon próbáltam, de a Redmi 3S-emnél fényévekkel jobb
Sebesség: nekem a Redmi elkezdett lassú lenni 3 év után, itt ilyen gond nincs. Játékra nem használom, az appok simán mennek rajta.
Én a mérete miatt választottam, a Redmim kijelzője sajnos megadta magát 2,5 év után és más hasonló szintű telefon nincs ilyen méretben. Az jobban bírta a 4000es akkuval, akár két napig is, ez két napig max. éppenhogy bírná nekem. -
-
Richie86
senior tag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ezek jó dolgok
Kivéve az app bezárogatást...
(#5564) sxxorp
Igen bennem is felmerül a kérdés, hogy egy erős felsőközepes telefonnál (és amit nyújtani tud) kell-e nekem több. És érdemes-e többet fizetni... Emiatt is vacillálok.
Azért gondoltam, hátha van valakinek P30 tapasztalata itt (esetleg össze tudja vetni a 2 telót), mert nem olyan ritka szerintem a felső és középkategória közti váltogatás. Pl. én a Mate 20 Lite előtt Samsung S8-at használtam. Mindig a dilemma, hogy szerintem az én felhasználási szokásaimhoz elég egy minőségi középkategória - ezzel szemben mindig elcsábulok a felső kategória ereje, kamerája, stb felé
-
sxxorp
őstag
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Ha jól emlékszem Alzán volt ütős ajánlat, talán 88eFt?, amiből még le tudtál kuponozni legalább 12eFt-ot

Richie86: nem hiszem, hogy sok embernek van itt aktuális csúcskategóriás tapasztalata. Ez a telefon szerintem nagyon jó ár/érték aránnyal ad egy kifejezetten élhető, felső középkategóriás élményt. És jelenleg ott tartunk, hogy nagyon kérdéses kell-e & megéri-e ennél több. Ha a kényelmes kompaktabb méretet is figyelembe veszed, akkor nincs is több problémázás
Bogyó bá: a memória-dolog azért nagyon jól szelidíthető pár beállítással. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Richie86
üzenetére
Inkább felső középkategóriás:
- sok kamera, de igazából csak a fő, 48 Mpixeles a kiemelkedő, a többi nem sokat ér.
- jó, gördülékeny rendszerteljesítmény, de a 6GB RAM ellenére a MIUI sokszor bezárja a háttérben futó dolgokat, "félti" a memóriát....
- nagyon szép, nagyon elegáns készülék, kiváló kijelzővel.
- a kicsike akku ellenére sem merül vészesen, nálam 3 naponta kell tölteni, napi max 20 perc használat mellett.
- beépített infra távvezérlő.szerk: én imádom!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Richie86
üzenetére
- Ez sem csúcssebességű telefon, de a MIUI 11-gyel nagyon gördülékenyen teszi a dolgát.
- Kicsit lekéstél a vásárlással, ez már kifutott modell, már nem gyártják. Alig pár helyen lehet kapni, ott is méregdrágán (Ősszel a 128 GB-os verziót - kis utánajárással - 80-90 ezerért meg lehetett szerezni, annyiért, akkor főnyeremény volt.) -
Richie86
senior tag
Sziasztok,
Hamarosan készüléket cserélek (most egy Huawei Mate 20 Lite-ot használok).
Eddig szentül meg voltam róla győződve, hogy egy Huawei P30 lesz az utód, de most elbizonytalanodtam. A Mi 9SE jóval olcsóbban kínálja majdnem ugyanazt. A hsz-ek alapján amiben elmarad az a teljesítmény (teljesen érthető), a kamera, és talán az akku.Van valakinek P30-al is tapasztalata? Vajon élhető alternatívája ez a telefon is? A rendszerbeli különbségek most nem érdekelnek, mert az EMUI és a MIUI is a barátom
A sebessége milyen? Nekem csúcssebesség kell. Nem sokat játszom, nem amiatt, de utálom, ha várni kell egy alkalmazásra... A mostani Mate 20 Lite-om is lassú nekem, pedig azért az is jó kis középkategóriás teló...
Úgy általánosságban elégedettek vagytok vele?
-
-
vikla007
aktív tag
válasz
balazsbence
üzenetére
Ezt próbáltad?
-
zzz03
őstag
11.0.6 global stabil-on csak nalam sz@rakodik a wifi? ertem ez alatt h tetu lassu lesz a netezes es csak a telefon restartja oldja meg a problemat. random ido mulva ismet elojon es ujra a restart segit.
-
balazsbence
senior tag
Gcam nekem használhatatlanul laggol. Tipp, hogy miért?
-
Lordus
senior tag
-
Ranger^41
aktív tag
Sziasztok!
Itt is feltenném a kérdést. Új vétel esetén (Telekom) Mi 9 SE jobb vétel lehet mint egy Huawei P20? jelenleg P9et használok, szeretem, csak már kicsit régi, és nem tudok dönteni melyikre cseréljem. -
ASDGamer
tag
Sziasztok! Megjött a telefon, és imádom!
Az lenne a kérdésem, hogy a Gorilla Glass védelem a kameraszigetre is vonatkozik? Ahogy a tesztekben is volt sajnos a gyári tok nem védi azt a részt. Igyekszem olyat szerezni hozzá ami igen, de már 2 üzletben voltam és nem volt. Ebayről meg mire ideér..
-
ot93
senior tag
Üdv, nekem valami történt a telóval egyszercsak, mert +1,5 képernyőidőt produkál már három töltés óta
-
-
ot93
senior tag
De ha csak az üveg, akkor szerintem a kijelzőt nem kell cserélni. Úgy olcsóbb is lenne ...
Amúgy hogy sikerült elrepeszteni?A WayteQ (aki a xiaomi.hu javításait végzi) őket is megkérdezheted. Ott is eredeti alkatrészekkel dolgoznak. Legalábbis azt írták nekem egyszer amikor csak úgy érdeklődtem. (kamera üveg csere - 5e Ft, ha valakit érdekelne). Szerencsére az enyémnek semmi baja.
-
achon
aktív tag
Sajnos reggel megrepedt a kijelző üveg.
Tudnátok segíteni hol érdemes javítani?
Kijelző cserét láttam a xiaomiszerviz.hu oldalon. 55e Ft.
Lehet olcsóbban is itthon? -
-
szanozs
aktív tag
válasz
dometomi10
üzenetére
Ma úgy fogadta el, ahogy írtad is, bankkártya menüpont és a kártya képére böktem és tudtam fizetni. Majd legközelebb azt próbálom meg, hogy csak az alkalmazást nyitom meg.
Ez akkor most MIUI hiba vagy a Simple app hibája? -
drkaputt
csendes tag
Sziasztok, a 'rövid videó' miért külön menüpont a kamera appban? Mármint a sima videófelvételhez képest.
-
ot93
senior tag
válasz
dometomi10
üzenetére
A simple-nél tudnak a hibáról, elméletileg más típusú készülékeken ugyanúgy van ilyen hiba. Szerintem erre az az átmeneti megoldás, hogy ha kiteszed a kártyát widgetre, majd amikor zajos környezetben vagy, akkor megnyitod és ha sikeres a fizetés, látszódni fog a zöld pipa.
-
balu1977
senior tag
Majd ha lesz Magyarországon is Google pay jobb lesz.
-
vince
őstag
válasz
dometomi10
üzenetére
Erste mobilepay alkalmazással ugyanez a tapasztalatom, eléggé idegesítő, hogy ilyen hektikusan működik...
-
dometomi10
csendes tag
válasz
szanozs
üzenetére
Nekem még nem 10-es droid van, de az utóbbi hetekben nálam is hektikus a simple működése.
Azelőtt kidobta a kártya képét zöld pipával, ha sikerült egy fizetés, ez teljesen eltűnt, csak a terminál csippanásából tudom eldönteni.
Az utóbbi pár napban viszont sokszor el se akarta fogadni fizetésekkor, teljesen kiszámíthatatlan módon hol jó, hol nem.
Az segít, ha sokadszorra se fogadja el a terminál, hogy megnyitod az alkalmazást. Ha ez sem akkor azon belül a bankkártya menüpont és ott rábökni a kártya képére. -
Sziasztok,
most frissítettem Global Stable 10.3.4-ről 11.0.6-ra. A frissítés előtt nem volt bekapcsolva a VoLTE, utána viszont a hívásnapló szerint így mennek a hívások, és mutatja is hívás közben a HD ikont. Pedig az értesítési sávon nincs VoLTE ikon, és a beállításoknál sem találom a VoLTE kapcsolót, hiába próbálom a *#*#86583#*#* kóddal ki-be kapcsolgatni a megjelenítését.
Nektek megvan a kapcsoló a 11.0.6-ban?
-
szanozs
aktív tag
Aki EU stabil romot használ 10-es droiaddal annak megy a Simple-s telefonos érintős fizetés. A hétvégén frissítattem , ma fizetni akarta de nem fogadta el. Kell valamit állítani vagy csak egyszerűen nem működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest