- Yettel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
Mivel márciusi, így már régebbi rom lehet csak rajta, de amúgy az a titka szerintem, hogy a kijelző folyamatosan megy, nincs semmi üresjárati idő, fogyasztás... A 7-8 óra SOT nekem is könnyen megvan, sőt még több is, de ahhoz folyamatosan kell használni. Tehát a proci valóban energiatakarékos, csak ez az üresjárat fogyasztás szív arányaiban sokat...
-
törölt tag
Nem tudom milyen romok azok, csak belenéztem a videóba. Fogyasztás szempontból majd mindegy melyik rom van fent. Mondjuk a xiaomi.eu jobb 10%-kal, a miui 11 is hozzon ennyit, ha reggel 80%-on indulsz, számoljunk 2 óra gps-t, mobilnet egész nap, aod, hívások, mail etc, kizárt a napvége, bármelyik rom is van fent. Most így gondolom, ezzel a rommal még nincs tapasztalat, de kötve hiszem, hogy 30-40%-al több van benne mint a jelenlegi globalban. De csalódjak
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- E-roller topik
- Milyen autót vegyek?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest