- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
MC Pite #5190 üzenetére
A notify buddy-t ismeri/használja valaki, működik? (gondolom vagy ez vagy AOD, de elég lenen ez).
-
MC Pite
veterán
válasz
Bogyó bá' #5189 üzenetére
Köszi, az alap (hívás, sms, mail) már elég lenne.
Már csak akkor annyi a szívás, hogy ha jól értem mindig ott az óra (stb) a kijelzőn, a kis plusz boríték/kagyló ikon kell hog feltűnjön hogy volt valami akció. (Páromnak nézem, és nála nem ritkán fordul elő hogy nem volt nála a telefon, jó ha mihamarabb észreveszi ha jött valami.)
-
MC Pite
veterán
Srácok, ha jól látom, akkor gyárilag is megoldható hogy aod-n látszódjanak az értesítések?
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm most vett ilyen készüléket. A régi készüléke egy Lenovo P1, android verzió 5.1, és amikor az indításnál szerettem volna másolni az adatokat a régi készülékről, akkor nem látják egymást. Lehet a bluetooth verziók nem kompatibilsek?
Hogyan tudnám a beállításokat is átmenteni? ( nem a képekre és névjegyekre gondoltam, azokat a gmail menti, hanem a wifi jelszavak, és egyéb beállításokra )
Köszönöm! -
somkrisz
csendes tag
Sziasztok!
Este azt vettem észre, ha töltőre teszem, a képernyő lezár, megjelenik az ujjlenyomatolvasó, felvillan a kijelző. És ez folyamatos a töltés alatt. Éjszaka igen zavaró tud lenni. Délután frissített a google asszisztens, nem tudom az zavar-e be... Már átnéztem minden beállítást, nem tudok rájönni miért csinálja. Találkozott valaki ilyesmivel? -
soundman1
senior tag
válasz
szimla65 #5171 üzenetére
Működik Miui 11 stable-n a duplakoppos felébresztés.
Kínából rendeltem rá tükör flip tokot, de nem tudni, hogy kezeli-e, mert Miui elrejti ezt az Android menüpontot.
Azt mondja meg valaki, hol van van (Miui 11-ben) a Smart lock funkció??? Kell lennie, mert egyszer bejött a mindenhol fekete Miui menürendszer ellenére egy fehér hátterű beállítás, azóta se tudom újra előhozni.
Ma ugyanígy jártam, amikor a mobilnetet csoportosan akartam megvonni az alkalmazásoktól, egyszer csak megjelent ez is fehér háttérrel. Minek kell a Miui-nak ezeket elrejteni?
A Gravity-vel a tükör flip-et nem tudtam működésre bírni, próbálkozom még, de szerintem nem fogja kezeli, mert tudtommal az SE-ben nem infra, hanem ultrahangos közelségérzékelő van. -
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni két dologban.
1,Sehol nem találom a dupla koppos lezárást,vagy átsiklok felette.Úgy emlékszem,hogy volt ilyen beállítási lehetőség.
2,Szeretnék flip tokot venni,de az a fajta kellene ami kinyitáskor nyitja a kijelzőt,becsukáskor lezárja a kijelzőt.Hogy keressem,valaki használ ilyet?
Előre is Köszi a segítséget. -
Diopapa
addikt
Sziasztok!
Egyik kollégám iphone-ról váltott egy ilyen készülékre és az cloud sync aktiválásánál kicsit elvérzik. Tudnátok segíteni? Bekapcsolja a Sync Messages funkciót, ekkor kéri a telefon, hogy hitelesítse a telefonszámát és utána nem történik semmi. A telefon nyelvét átállította angolra de úgy is semmi...
Ez történik a telefonon.
Köszi a segítséget előre is!
-
Bastard-s
tag
Sziasztok! Ma kaptam meg a mi9 se-t. Regen volt xiaomim? Az lenne a kerdesem,hogy ha a fejlesztoi romot akarom feltenni a stabil helyett,akkor,mint regen,hogy az updaterbol betallozom? Vagy mar bonyolultabb?
-
-zaki-
tag
Sziasztok, többen írtátok, hogy MIUI 11-re frissült a telefon. OTA-n jött a frissítés? Én nov. végén vettem az Alzában, MIUI Global 10.3.11 van rajta és azt írja nincs újabb frissítés..
-
spycsibee
friss újonc
Azt elfelejtettem írni, hogy érdekessége, hogy repülőmódban csak ritkán zavarodik meg, egyébként pedig folyamatosan. Feltettem egy Kaspersky-t, mert vírusra gyanakodtam, de semmit nem ért ilyen szempontból.
-
sxxorp
őstag
válasz
zeus_2k14 #5158 üzenetére
Hm, sikerült megvárnod, hogy 97-re menjen fel az ára az Alzán, múlt héten még 88 körül volt, 8-áig még kuponozhattál volna belőle... Az Árukeresőre nézve nem igazán van jobb, csak hasonló ajánlat.
Ez még jó ideig telefon lesz, de talán Karácsony után jobb lenne, ha nem látsz durva akciót. Mondanám, hogy várj még egy kicsit, jön az utóda, de ez sajnos egyáltalán nem biztos. -
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Juniusban vásároltam már egy ilyen telót, az Alza-tól. Viszont el adtam Szeptember közepén, másik készülékre váltottam , ami nem igen jött be ( Huawei P20 ) . Gondolkodom, hogy újra veszek egy ilyen telót, mivel bejött maga a rendszer is, a méret is, illetve a kamera is , tehát nem volt vele gondom.
Hol érdemes mostanság megvenni a telót? ( Karácsony elött vagy karácsony után lenne jobb? ) Illetve érdemes még , mint maga a rendszer támogatottság, vagy már kezd elavulni a teló?
Köszönöm.
Gergő
-
spycsibee
friss újonc
Sziasztok! egy kis segítséget/ tippet szeretnék kérni Tőletek.
Xiaomi MI 9 Se telefonom önálló életre kelt, magától lépked oda-vissza az appok között, olyan mintha valaki állandóan nyomkodná a kijelzőt. Arra pedig nem reagál, amit én csinálok, szóval teljesen használhatatlan, hívást sem tudok fogadni vele. Reseteltem már, visszaállítottam a gyári adatokat, de sajnos ez sem oldotta meg.
Van ötletetek, hogy mi lehet a problémája? Köszi a segítséget előre is! -
Styleair
aktív tag
válasz
Ricsi 1984 #5151 üzenetére
Nyugodtan frissítsd!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Ricsi 1984 #5151 üzenetére
Én másfél hónapja vettem az enyémet, még MIUI 10-zel. Azon a héten jött ki a frissítés, így azonnal 11-re váltottam. Nekem ez tökéletesen működik, én imádom (előtte 4X-et használtam 2 évig, MIUI 10-zel)
-
Ricsi 1984
csendes tag
A frissítések nem lesznek negatív hatással egyes dolgokra? pl: Kamera? Üzemidő? stb...
Sok készüléknél sajnos ez történik. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Ricsi 1984 #5149 üzenetére
A notch eltüntethető, a sötét menühöz meg épp jól jön a MIUI 11-es frissítés.
-
Ricsi 1984
csendes tag
Sziasztok ! Holnap kapom kézhez a telefont. Csak annyit szeretnék kérdezni , hogy érdemes egyből az összes érkező frissítést ami csak jön rá engedni , vagy jobb, ha marad ami rajt van gyárilag? Illetve be tudom majd úgy állítani ,hogy a menü sötét környezetbe legyen? Utolsó pedig ,hogy a notch eltűntethető (jó lenne) ? Előre is köszönöm !
-
hudyfiu
senior tag
Akkor jól rémlett, hogy abban nem volt benne.
Lehet a következő stabilba bekerül mert a heti teszt verzióban már pár hete benne van ha jól emlékszem. -
hudyfiu
senior tag
válasz
Szaszabond #5143 üzenetére
Beállítások - kezdőképernyő - kezdőképernyő
Lehet nem mindegyikben van benne.
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok, azt szeretném megkèrdezni, hogy az app drawert elő lehet e valahogy varázsolni? vagy telepíteni kell? Miui 11 van fent.
koszi -
Fürkésző
tag
válasz
ronin79 #5134 üzenetére
A Nots in Notch alkalmazás frissült a Play Áruházból a 2.0.1565-ös verzióra, aminek következtében egyáltalán nem jelennek meg benne az értesítési ikonok (vagy csak nem látszanak). Szerettem volna visszatenni (a friss verzió eltávolítása után) az előző verziót, ami még működött: 2.0.1462. "Az alkalmazás nincs telepítve" üzenetet kaptam. Olvastam itt a fórumon, hogy Total Commanderrel előfordul MIUI 11 alatt ez a hiba, de a gyári Fájlkezelő (a legfrissebb van fent V1-191031) megoldja. Hát nálam az sem. Az is ugyanezt a hibát adja. A Nots... legfrissebb verzióját sem sikerült ezután APK-ból visszarakni (csak Play Áruházból).
Néhány szúrópróba-szerű próbálkozás (pl. SplenDO Feladatkezelő v3.126) után kérdeztem itt.(MIUI E-MAIL-ből az APK Mirror-on fentlévő legfrissebb verzió van fent: MIUI Mail MIUI_V11_EMAIL_20191024_b3. Szerencsére még MIUI 11-re frissítés előtt feltettem. Itt a további frissítési lehetőség miatt aggódom.)
-
soundman1
senior tag
válasz
bunnyhu #5129 üzenetére
Keresem én is azt.a beállítást, hogy alvó módban kikapcsolja a wifit, de nem találtam. Bár ennél a telónál alig merül bekapcsolt wifivel a teló, ami brutál jó.
Tegyél fel egy profilozó app-ot, azzal tudsz időzíteni. Én a Phone Schedule-t használom. Ne felejts neki a rendszerhozzáféréshez engedélyt adni, vedd ki az akkukímélőből és lakatold le, hogy a háttérben futhasson. -
ronin79
addikt
válasz
hudyfiu #5126 üzenetére
Frissült az app, benne van a changelogban is, most már színes ikonok vannak android értesítési felületeten is, nem kell miuira váltani. Ha majd egyszer lesz stable frissítés is, lehet valakinek pont idegesítő lesz h minden alkalmazás értesítését mutatja
Amúgy a sötét téma is végre alakul, már az akksi és a biztonság app is megkapta amihez idáig a full sötét módot kellett bekapcsolni.
[kép] [kép] -
balu1977
senior tag
Agyserkentő tabletta.
-
bunnyhu
senior tag
Stabil romon vagyok, anno a 4X MIUIHU rom-ban nagyon szerettem és most nagyon hiányzik az a funkció, hogy be tudom állítani, hogy a wifi-t lekapcsolja automatikusan. Roppant idegesítő mikor éjszaka pittyeg email stb érkezéskor mert elfelejtettem lekapcsolni.
Sajnos ez funkció a stabil romban nincs benne, esetleg valami ötlet amivel megoldható (azon kívül hogy BL nyitás -garnciavesztés ugye-). -
hudyfiu
senior tag
Tegnapi eu beta ROM-ban valamit alakítottak az AOD-ben mert vannak eddig nem látott ikonok.
-
Fürkésző
tag
válasz
ronin79 #5122 üzenetére
Bocsánat, nem tértem ki minden részletre. Feltételeztem, a kérdésemből kiderül, hogy olyan funkciót szeretnék elérni, ami a régebbi MIUI-k (és más márkák más felülete) alatt működött. És tudtam használni. Nem vagyok geek, de talán teljesen láma sem.
Akkor a részletek: Alkalmazás eltávolítása után, a telefonon régebben egyszer már fentlévő verzió APK-jából próbálkozva a telepítéssel, kapom az előbbiekben leírt hibaüzenetet. Vagy akár olyan APK telepítésével is, ami régebben sikeresen feltelepült. Ja, és a verzió megfelelő.
Lordus
Köszönöm. Kipróbálom. Bár nem hiszem, hogy ennek így kellene (nem) működnie.
A béta verzió fent tud lenni párhuzamosan a stabillal ugyanazon készüléken? -
ronin79
addikt
válasz
Fürkésző #5121 üzenetére
Alkalmazást nem tudsz downgredelni, ha már telepítve van egy verzió csak frissebb kiadásúval tudod felülírni. Ha régebbi verziót akarsz telepiteni előbb el kell távolítani a meglévőt. Szintén ezt a hibaüzenet kapod ha nem megfelelő a verzió, arm64, v7a, stb. Ez nem rom hiba csak user error
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
V11.0.4.0.PFBMIXM Global, PieHasonló a hiba. APK-telepítés sikertelen, "Az alkalmazás nincs telepítve" üzenettel. De sajnos nemcsak Total Commanderből, hanem a gyári Fájlkezelőből is. (Természetesen meg van adva az engedély az ismeretlen forrásból való telepítésre.)
Ez így nagyon kellemetlen. Sajnos elég sokszor kell(ene) egy elhibázott frissítés után az előző alkalmazás-verziót visszatenni. MIUI Email, AndroidAutó és a magyar Play Áruházban nem fellelhető társaik frissített verzióiról nem is beszélve.Milyen (teljes adatvesztéssel nem járó) lehetőség van a hiba kiküszöbölésére?
-
zzz03
őstag
miui 11 alatt mar ott marad.
-
Szaszabond
aktív tag
Sziasztok,
Vennék egy ilyen készüléket a fiamnak. Azt szeretném kérdezni, hogy vannak e problémák az érteítésekkel? Pontosabban ha pl. érekezik egy e-mail, vagy viber annak az értesítési ikonja ott marad-e bal felső sarokban, mint más telefonoknál? ...vagy a rendszer eltűnteti onnan, mint pl. a Mi 8 esetében, és csak legörgetve az értesítési területet/sávot lehet előhozni az értesítéseket? Remélem érthetően kérdeztem
-
ronin79
addikt
válasz
szendyfree #5115 üzenetére
Eu-ban tiltva vannak egyes kiegészítők, most nem emlékszem a témákhoz is még régiót kell-e váltani. Frissítéskor lehet gond talán h indiai romot fog letölteni de sajnos ha kellenek ilyen ficsörök mókolni kell a régióval
-
ronin79
addikt
válasz
szendyfree #5113 üzenetére
Próbáld India.
-
ronin79
addikt
válasz
szendyfree #5111 üzenetére
Milyen régión vagy?
-
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
válasz
szendyfree #5107 üzenetére
Letöltöd a legfrissebb verziót apkmirrorról és telepíted
Ha nem tudod mit keress Mi Wallpaper carousel az app neve
-
konczy3
senior tag
válasz
balu1977 #5105 üzenetére
Nekem első nap gondom volt vele, nem emlékszem mi, vagy a szundi vagy nem tudom, illetve ezt azért szeretem mert minden napra be van állítva, 1 órával előtte már [értesítési sávon jelez] és van lehetőség az napra kikapcsolni ha előbb felebredek, attól még a többi nap bent marad ugyanugy.
+ ha [ikonra] hosszan nyomok ott van minden.
+ [egyszerű] beállítás és minden egyhelyen és minden hangot kezel. -
szendyfree
csendes tag
Váltakozó háttérképet én sem tudom beállítani. Tegnap volt vmi. háttérkép rendszeralkalmazás frissítés de véletlenül s kihagyra nyomtam és azóta nem tudom újra előhozni. Van ezekre megoldás?
-
jani70
aktív tag
Mikor várható az Android 10?
-
Diabo6
senior tag
Sziasztok! Kb 2 hónapja használom ezt a telót. Teljesen meg vagyok vele elégedve. Viszont van két dolog, amit nem találok/nem értek.
1. váltakozó hátteret hogy lehet beállítani? Láttam már hogy frissült a rendszerappok között, de magát a funkciót sehol nem találom.
2. Reggeli ébresztőhangnak hiába állítok be egy saját dallamot, mindig a gyárival ébreszt. Ritkán a 2. vagy 3. szundira már a saját szólal meg. Hol lehet a hiba?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged