Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Ross
kezdő
Nem tudom, hogy aktuàli-e még a tàvirànyító probléma. Miutàn sehogy sem tudtam a gyàri appal zöldàgra vergődni letöltöttem a SURE tàvirànyító alkalmazàst és kb. 3 perc alatt megvolt minden funkció, ami a valódi tàvirànyítón van. Nekem is a set top box volt a legfontosabb.
-
B.Ross
kezdő
Nagyon off: Baseus bluetooth fülesekről van valakinek tapasztalat? Éri a pénzt?
-
B.Ross
kezdő
Éppen a reklàm blokkolókról beszéltetek néhàny hozzàszólàssal feljebb. Megnyitom a fórumot a telefonon és felugrik egy ablak hogyaszondja lapcsalàdunk most keresi meg a bevételének nagy részét és felajánlja, hogy kapcsoljam ki.Ha nem kapcsolom ki, most nem írhatnék.
-
B.Ross
kezdő
válasz ubyegon2 #4967 üzenetére
A képernyőképről nem derül ki, hogy mi volt bekapcsolva, mi nem. Ha jól látom 14 óra alatt merült kb. 10 % -ot. Ez a 10-es MIUI alatt sem számított extrémnek sőt az átlagnál jobbnak nevezném. Nekem és sokaknak a földgolyón főleg azért volt ez mégis furcsán magas, mert pl. az Android One-os MI A2 Lite-om 0% százalékot fogyasztott repülőmódban. Az SE-m meg 8 óra alvás alatt 10 %-ot, ez javult most 0 -4%-ra.
-
B.Ross
kezdő
válasz Bivaly26 #4961 üzenetére
Ahogy olvastam voltak Samsung mobilok régebben amik ugyanígy reagáltak egy frissítésre. Az SE esetében a nyáron volt egy ilyen hullám és ott még csak nem is MIUI főverzió váltás volt, sima verzión belüli frissítés. Rejtély, hogy egy típuson belül miért reagál az egyik így, a másiknál meg semmi probléma. Van rá megoldás, már keresem a leírást.
-
B.Ross
kezdő
válasz ubyegon2 #4948 üzenetére
A 11 felrakás után tömegeknél jelentkezett ez a probléma minden 9-es típuson. Nálam (és többeknél itt a fórumon) egy gyári állapot visszaállítás és némi türelmi idő eltelte után példa értékű készenléti és használati fogyasztás van (fél éves a telefonom és a megvásárlás óta először) most. Persze ez a MIUI, ezért fel vagyok készülve minden jó és rossz meglepetésre. De megnyugodtam, hogy tudja a hardver és a szoftver, ami elvárható. Szóval türelem !
-
B.Ross
kezdő
válasz Wovbagger #4916 üzenetére
Az brutàl jó érték. Àltalàban 1%/ óra (repülőben). Tegnap viszont 8 óra alatt 0 azaz nulla % volt. Nem hittem a szememnek. Most néztem, 3 óra SOT és még van hàtra 50% töltöttség. Most este màr óràkóta nyomkodom és a fogyasztàs grafikon esésének a szöge kb feleakkora, tehàt szabadesés helyett egy szolid 45° (PFBEUXM). Lehet, hogy valami összeàllt a kis agyàban.
[ Szerkesztve ]
-
B.Ross
kezdő
válasz aprokaroka87 #4877 üzenetére
Köszi a válaszokat. (ronin79-nek is) Úgy tűnik, hogy gesztus vezérléssel csak a Q-ban lesz rá megoldás. Gondolom rohadt bonyolult lehet megoldani, hogy legyen a beállításokban egy kapcsoló (régebben volt) Üdv
-
B.Ross
kezdő
Sziasztok! Arra van valakinek ötlete, hogy az alkalmazás váltóban ( azt hiszem így hívják), hogy lehet azt a rajzszöget kiiktatni. Gesztus vezérlést használok és rendszeres, hogy véletlenül rányomok. Csak újraindítással tudom visszaszerezni az irányítást. Barom egy fícsőr! Köszi
-
B.Ross
kezdő
Azt hiszem elkapkodtam az örömködést, felébredt a miui szelleme és rájött, hogy valami nincs rendben. Visszakaptam több, mit 1%/ óra készenléti merülést (10%/9 óra), bónuszként használat közben, mint balta a vízben. Két órája vettem használatba 75%-kal, most 42 %. (csak fórumok olvasása). Az android rendszer 50 % felett veszi ki a részét a fogyasztásból, a CPU-Z és az Antutu szerint a magok max órajelen pörögnek folyamatosan. A Notify buddy továbbra sem dolgozik, a miui-fy app szintén (a profi verzió megvásárolva). Ötlet? Gyári állapot visszaállítása segíthet?
[ Szerkesztve ]
-
B.Ross
kezdő
A MIUI 11 hozott valami egész fantasztikusat. Az eddigi bő 1%/óra éjszakjai merülés (repülő módban) helyett van zusammen 2-4%. És valamiért már a MIUI-fy appot is tudom telepíteni. A Notify -Buddy viszont gyengélkedik az új környezetben.A fejlődés megállíthatatlan.
-
B.Ross
kezdő
Van egy speciális kérdésem: Hogy lehet a MIUI-ban szöveget másolni, úgy hogy szövegként emelje be mondjuk az Üzenetek alkalmazásba (SMS). A pc-n igyekeztem a gmail-ben megírni és a telefonon átmásolni, de MMS-ként értékelte. Az meg nem jó. Köszi, ha valaki segít!
-
B.Ross
kezdő
Tegnap kipróbáltam az ütemezett ki/be kapcsolását az akku kímélőnek. Minden off plus repülő. Reggel ugyanúgy 1%/óra a merülés. Valamint egy új jelenség, miszerint úgy tünt a telefon kikapcsolta magát (34% volt a töltöttség) Csak reboot-tal sikerült életre kelteni. A MI fórumon valaki ugyanerre panaszkodott ( Ő nem csinált semmi eltérőt a korábbiakhoz képest)
Viszont visszakaptam az értesítési sáv témámat, gondolom a reboot-nak köszönhetően.
Revideálom a korábbi álláspontomat: Jó ez a MIUI. Minden nap egy új meglepetés. Sosem fogom megunni. -
B.Ross
kezdő
...viszont elb@§ta az állapotsor témámat. És valamiért az istenért nem engedi visszarakni. Mindig az állapotsor a legkényesebb. Úgy látom az egész témázás meg lett nehezítve.
-
B.Ross
kezdő
Felment a frissítés gond nélkül. Nekem új, hogy működik a notch eltüntető (elég béna, meg eddig sem érdekelt a notch), illetve a 48 MP-s fotó lehetőség lekerült az alsó sávba a beállítások közül.
-
B.Ross
kezdő
Az enyém EU rommal Szerbiàba indult!
-
B.Ross
kezdő
Vajon ezt a k@&@g rajzszöget el lehet távolítani a feladat kezelőből? Egyébként is mi haszna van, azonkívül, hogy újra kell indítanom a telefont, ha véletlenül rányomok?
-
B.Ross
kezdő
válasz seadrone #2638 üzenetére
Szvsz a teljesen kikapcsolt telefont is lehet lehallgató készülék, ha te vagy a célszemély. Onnan, hogy google fiókot, meg facebookot meg okostelefont használunk vége a bujkálásnak. Vagy ez vagy a telefonfülke használata. Esetleg még egy jegyzetfüzet.
Más: A repülő mód ugye kikapcsolja a wifit is, akkor mégis hogy lehet repülőmódban visszakapcsolnia a wifit? Nálam ez van. Ha ez normális, akkor nem szóltam. -
B.Ross
kezdő
Jó reggelt! A MIUI optimalizáció kikapcsolása valós veszélyt jelent? Nagyon megfenyeget, amikor megpróbálom. Érthetetlen számomra, hogy pl. amikor az alapértelmezett SIM-et (két kártyával használom) ki akarom kapcsolni, akkor nem engedi. A stock droid nem tett ilyet.
Az alapértelmezett a céges SIM, hétvégén nincs rá szükségem. Köszi -
B.Ross
kezdő
válasz ronin79 #2537 üzenetére
Az automatizálásról majd még érdeklődöm később, a telón van már az Automate app, de még magas nekem.
Olvasgatom a MI 9 fórumot is, na ott is hasonló problémákkal küzdenek.Off az off-ban: Idén januárig kibírtam, hogy ne legyen okos telefonom, azóta ez a második. Előtte semmilyen kütyüt nem érintettem, ami egy on/off gomb megnyomásánál többet kívánt, most meg már a PC-n van a minimal ADB, meg a telón néhány app, amihez kelleni fog. Korábban b@§ogattam a családott, hogy mit lehet annyit simogatni azt a k.. telefont, most meg csak néznek, hogy miről beszélek. Kezdő vagyok, na, ezért vannak/lesznek láma kérdéseim.
rvgy75: Alapból nincs bajom az egynapos üzemidővel. A MI A2 Lite-ot is naponta töltöttem, pedig az bírta volna. Most az akku fogyasztási koordináta rendszer úgy néz ki, hogy egy meredek egyenest (töltés) követ egy hasonlóan meredeken lefelé irányuló egyenes (használat), ez tuti nem oké. A stock droidban repülőben 0%-os fogyasztás van. Komolyan kérdem, ha az alap tudja, akkor ez a csoda MIUI miért nem, van még néhány dolog, ami az alapban benne van, innen meg kivették. Igazából mindegy is, ez ilyen. Csak én szeretem tudni az okokat.
-
B.Ross
kezdő
válasz bunnyhu #2531 üzenetére
Most néztem: 3 nap alatt hatszor töltöttem, igaz nem 10 %-ról, nade mégis...A csúcs ma reggel volt, kivettem repülőből és 10%-nyi delejt evett az éjszaka. Már szokásom, hogy az éjszakai kikapcsolás előtt csinálok egy képernyőképet az akku százalékról, mert reggel azt hinném, hogy rosszul emlékszem.
-
B.Ross
kezdő
Azt hiszem új bug-ot fedeztem föl. Pl. a további beállításokban egy opcióra kétszer nyomok rá (gyorsan), akkor kétszer nyitja megy (kétszer lapoz, ha úgy tetszik), tehát visszalépni is kétszer kell, ha kiinduló pontra akarok visszajutni. Szóljatok, ha ez normális!
[ Szerkesztve ]
-
-
B.Ross
kezdő
Most próbáltam konferenciahívást csinálni. Feldobta, hogy nem lehet. Van ennek valamilyen trükkje?
-
B.Ross
kezdő
Egy elméleti kérdés: Lehet lassan is tölteni a gyári töltővel (a telefon kikapcsolása nélkül)? Nem biztos, hogy mindig villám üzemmódban kellene töltenem. Kitudja, mikor jön ki a MI 10 SE.
-
B.Ross
kezdő
5 perce
[link]Nagyon helyes
[ Szerkesztve ]
-
B.Ross
kezdő
Egyébként ezzel a frissítéssel kapcsolatban érdemes várni valami hivatalos állásfoglalásra vagy hírre. Ahhoz képest, hogy Braziliától, Franciaországon keresztül Horvátországban és itthon hány embert érintett, igen nagy csönd van. Ahogy olvasom ez már nem az első eset - pl. a kb 1 hónapja történt egyszerű security patch az én készülékemet is megbolondította, egy fórumtársnak meg a mostanival megegyező összeomlást okozott - sőt még samsungok is érintettek voltak hasonló ügyekben. Ez iparági norma? Mert akkor kiképezem magam romokból meg bootokból.. . Fél éve még a TV volt a legbonyolultabb eszköz, amivel hajlandó voltam foglalkozni (értsd: On/Off)
-
-
B.Ross
kezdő
Akinek tönkrement az új frissítéstől a telója az mind PFBEUXM-es és akinek nem az mind PFBMIXM-es? Ezt fontos lenne tudni. KÖszi a válszokat!
-
B.Ross
kezdő
Kipróbáltam a gcam-ot. Én szemre nem látom a nagy különbséget a gyárihoz képest se 48 mp-en, se 12 mp-en, valamint 4K minőségű videón sem. Ez azt jelenti, hogy a gyárival is elégedett vagyok. Esetleg valami tipp, hogy miben keressem a jóságot?!
-
B.Ross
kezdő
-
B.Ross
kezdő
válasz Probert75 #1740 üzenetére
Na ez a bajom a MIUI-val, hogy nehezen tudom kétszer ugyanazt megcsinálni. Most találtam egy példát: Alkalmazásbeállítások>rendszeralkalmazások>Biztonság>Hirdetések fogadása ( na ezt kell offolni).
Tehát,amelyik alkalmazásban reklámmal találkozol, azt ki is lehet kapcsolni a fenti módon. Több ilyen is van, de mivel már nincs reklámom , nehezen azonosítom a forrást. -
B.Ross
kezdő
Köszi a választ. Jelenleg még az is probléma, hogy ugye be kell kapcsolni a kisegítő lehetőségeket. Na, ez valamiért problémát okoz. Felugrik egy kis ablak és aszondja, hogy értesítéseket kel küldjön az alkalmazás (és fogadjon) Rendben, engedélyezve. Aztán meg hogy ablaktatalom lekérdezés. Na ezt nem tudom , hogy hol lehet engedélyezni. Hiába okézom a kis ablakot, csak nem történik semmi. Ha ebben tudnál segíteni, rém boldog lennék. Köszönöm
-
B.Ross
kezdő
Ez az alsó sáv nem zavar be a gesztusvezérlésbe? Ugye ott alapból van alulról fölfelé suhintás, ezért kérdezem. Az ADB nélkül mennyire használható? Mániákusan egy kezezem, ezért vettem ezt a méretet, és hiányzik a hátsó ujjlenyomat olvasó sáv lehúzó funkciója. Szimpatikus alkalmazás
-
B.Ross
kezdő
Ha a frissítési beállításokat automatikusról "Ne frissítse"-re állítom, akkor később elérhető lesz a frissítés? (Miután itt a fórumon lecsekkolom a hatását)
-
B.Ross
kezdő
Na, ma reggel megijesztett az okos jószág. Kikapcsoltam a repülő módot, hogy induljon a nap. Innentől kezdve a home screenről nem lehetett elmenni. Beállítások és egyéb alkalmazások gombja érzéketlen volt. Google hírfolyamba, facebookba tessék-lássék belépett, viszont görgetni sehova nem lehetett. A lebegő labda bármely gombjának használata a képernyő kikapcsolást eredményezte. A billentyűzet nem működött csak a nagybetűt kapcsoló, az meg a "v" és "vu" kifejezést írta be. Újraindítás, kikapcsolás parancsokra visszavitt a kezdő képernyőre. Kb. 30 perc után (amikor már a garanciáztatás folyamatán gondolkoztam) egyszer csak magához tért. F@sza. Más: A januárban vett A2 Lite-ot meg odaadtam a kollegámnak, aki a hétvége során tóba ejtette. Meg se lett. Szerencsétlen,azt is nagyon szerettem.
-
B.Ross
kezdő
A zene lejátszás mindenkinél oké? Nekem egy kissé bugosnak tűnik. Rádugom a fülest és önkényesen nullára dobja a hangerőt, folyton feldobálja a google segédet (mikrofon) meg egyéb furcsaságok. Egy youtube video meghallgatása alatt annyit kell gépészkedni, hogy csuda. Érdekes
-
B.Ross
kezdő
Sziasztok! Az normális, hogy néhány portré fotó lövése után baromira felforrósodik a telefon? Csak most tűnt fel. Egyébként naponta rácsodálkozok, hogy milyen ízléses kis darab ez a készülék. Üdv
-
B.Ross
kezdő
válasz Atomgeszi #828 üzenetére
Hát ez az, hogy nem rakja ki a három pötyre, az appokat sem rendezi mappává az általad leírt módon. Az általad említett gyorshívást a buta nokia telefonom is tudta. Valami gond lehet a készülékkel, hoyg csak nálam nem tudja? Egyébként a nova-ban (az alapban, nem a Primban) az alap gesztus vezérlések benne vannak? Nem szeretek a három gombbal vacakolni
-
B.Ross
kezdő
válasz CoolBoy323 #823 üzenetére
A színezés csak példa volt , bár az én szemem sem a régi, tehát tudott segíteni. Másik példa a stock megkérdezte hívásnál, sms-nél, hogy megjegyezze-e a választott SIM-et. Ez azért nagy figyelmesség. Köszi a választ egyébként.
-
B.Ross
kezdő
Tiszteletem! 5 hónapja vettem az első okostelefonom (A2 Lite) és alig két hete a MI 9SE-t. A stock androidon pikk-pakk kiismertem magam ám a MIUI kifogott rajtam, annyira, hogy kénytelen vagyok itt érdeklődni. Jelen állás szerint nem érzem ennek az UI-nak jóságát a stockhoz képest, inkább korlátnak. Létezik, hogy MIUI-ban nem lehet pl. gyorshívási névjegyet gyártani, vagy a fentlévő appokból (egymásra húzással) mappát kreálni, vagy az egyes SIM -eket fixen adott névjegyhez rendelni, SIM-eket szinezni és még csomó hasonló dolog. Nagyon hálás lennék némi segítségért, mert most a telefon (bár milyen jó is) nem nagyon élhető. Más launcher segít ezeken vagy az csak jobban összekavarná a dolgokat?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest