- Íme az új Android Auto!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
ReFleXx #8278 üzenetére
Ja, el is felejtettem linkelni a nagy ünnepi mizériában.
Én hivatlaosan a Lurdy-ban vettem, nem tudom már, hogy 100, vagy 110 volt.
EUR 2019 május: [link], annyira azért nem volt hűde alacsony.
Kérdés, hogy valóban mennyi lesz, és ez az indulóár mennyire fogja tartani magát, ha azért már nem olyan kedvező ez az árfekvés, mint az volt. -
eron009
tag
válasz
ReFleXx #7364 üzenetére
Én naponta töltöm, gyakori, hogy egész éjjel töltőn hagyom. 5v/1A samsung töltővel és a saját töltőjével felváltva töltve. Gyakran merítem 10%alá és szinte mindig 100ig töltöm. A telefon kb másfél éves, az aksi 82%-os az app szerint.
Xiaomi.eu miui 12stabil van rajta, ezzel nekem jobb az üzemidő mint a miui11-el -
TunerJoe
senior tag
válasz
ReFleXx #7364 üzenetére
Nekem kb 2 hét múlva lesz 1 éves. Ha egész nap itthon vagyok akkor fél naponta töltöm. Ha nem, akkor naponta. Ez amióta nálam van, mindig így volt. 3 féle ROM volt rajta eddig, és egyikkel sem romlott vagy javult az üzemidő. (MIUI Global stable, .eu dev, illetve jelenleg PixelExperience van rajta).
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
ReFleXx #7083 üzenetére
Lehet hogy a türelmetlenségemet unták el: ahhoz képest hogy 56 éves vén fütyi vagyok, amióta tudni lehet hogy fog jönni MIUI12, én mindennap kétszer (!) rákerestettem a telón a frissítésre.
szerk: legutóbb is ez volt: kijött a frissítés, egy órán keresztül el lehetett érni, aztán levették / visszavonták. Legközelebb hetek múlva lehetett újra elérni.
-
Tewe013
őstag
válasz
ReFleXx #6782 üzenetére
Igazából a meleget nem bírják (vagy a nagyon hideget) az akksik mindegy, h 10 vagy 18W-tal töltöd ameddig nincs jelentős melegedés. Én nem tapasztaltam ilyet szóval szerintem ugyanaddig bírja az akksi.
Motorola G5 Plusom 2 évig használtam és mindig a gyári 15W-os töltőjével és nem volt érezhető üzemidő csökkenés ennyi idő alatt sem. -
bunnyhu
senior tag
válasz
ReFleXx #3147 üzenetére
Az én tapasztalatom, hogy az ehetei(?asszem) frissítéssel szerintem konkrétan romlott az akksi, az előző rommal már egész jól sikerült belőni de most megint eszetlen sok a cellakészenlét fogyasztás úgy is, hogy kézzel be van állítva a WCDMA (telefomnál elég az). Nem tudom miért olyan rohadt nagy varázslat ezt megoldani.
-
mdraco
őstag
válasz
ReFleXx #2855 üzenetére
*#*#4636#*#* -> Phone informationX -> Set Preferred Network Type: itt több lehetőséget felajánl. Lényeg, hogy ne legyen benne TD-SCDMA mert azt Kínában használják, s itthon feleslegesen keresi azt a hálózatot a telefon.
TD-SCDMA - This is the 3G band which China Mobile uses. TD-SCDMA was designed specifically for the Chinese mainland and is used only by China Mobile.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Vicces képek
- Interactive Brokers társalgó
- Íme az új Android Auto!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- SONY LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest