Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
-
Na ez így a legjobb, amit írhattál, ezt simán megteszem én is! Köszi!
Akkor kihalászom a Digi SIM-et, elkezdem belakni és be fog az állni nekem is. Nagyon sajnálnám, ha nem így lenne, mert totál meg vagyok vele elégedve 4X után halál jó kis teló ez. (az is jó volt persze nagyon, de elszállt felette az idő) -
Jogos, vágtam a képen.
Wifi 5G volt csak bekapcsolva és az accubattery appot raktam rá, miután 11-re frissítettem, utána ott hagytam az asztalon, még ez az AOD sincs bekapcsolva. Pilot-ot nem használom. Ez az antenna 31%-os használat nem jó.
Most 19:45 óra alatt 86%-on van, de nem használtam továbbra sem.
Az SE-m meg 8 óra alvás alatt 10 %-ot, ez javult most 0 -4%-ra.
No ez lenne érdekes szerintem többeknek is, hogyan és mit csináltál ehhez.
-
Bivaly26
tag
A nyári hullámnál fel is ment rendesen a frissités és akkor is aggódva vártam mi lesz!Most is és tessék lássék be is jött!A note5 öm 1,5 éves ott volt miui 10re-most 11 re android 9 re stb!Minden ment szépen!A problémám az hogy mit tehetek ezzel a vassal mert nem rootltam még stb...
-
Értelek, köszi!
Szóval türelem.....végül is neked fél év alatt beállt normálisra, mit akarok én harmadik napon?
Úgy örülök, hogy mindent felraktam, belőttem email címeket, Netflix, Spotifütty, anyámtyúkja és most adjak a pofájának factoryt?
No de még csak áll a kérdésem, hogy miként tudnám elkapni és pofánvágni azt, ami csinálja ezt a gyorsbúvárkodást!? Az, hogy android rendszer 48%, az qrva kevés infó......
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem működik, bár nem tűnik jobbnak a gyári appnál, sőt. (Illetve a kedvencem a Manual Camera Pro, amit még anno a 4X-hez vettem meg, ezzel lehet a legtöbb beállítást elkövetni.)
szerk: az MGC_6.2.030_MI9SE_V4_plus2.apk-ról beszélek én is, a felsők nem a 9 SE-hez valók!
-
ronin79
addikt
-
konczy3
senior tag
-
sxxorp
őstag
Windows10-ed van? Még nem nagyon teszteltem, elég friss, de lehet, hogy ez is segíthet: Your Phone Companion - Link to Windows [link]
Egyébként én ilyesmikre általánosan a Google Keep-et használom: PC-n simán böngészőből ( [link] ), a telefonon app-ból ( [link] ), bármit beírok / oda megosztok szinkronizáció után (max. pár másodperc) megjelenik a másik felületen, másolható. -
adabra
senior tag
Nem tudom a MIUI specifikus választ, de ha több/hosszabb üzenetet (SMS) szeretnél írni, akkor én erre a Google Messages alkalmazást használom, mert azzal lehet számítógépről is üzeneteket küldeni, fogadni (pl. VPN másodlagos jelszavak másolásánál igen kényelmes...)
-
Atomgeszi
nagyúr
-
sxxorp
őstag
Nekem minden telefonom lenyomta a wifi-t is, ha repülőbe raktam, de mindegyiknél vissza is lehetett kapcsolni egyből. Elvileg így lehet szabályozni ADB-vel, hogy mit kapcsoljon le a repülőmód (engem még nem zavart annyira, hogy lépjek, de jobb lenne, ha a wifi-t nem kapcsolná ki): [link]
gtamate2: ennél kedvezőbb árú fogyóeszközre gondoltam üvegfóliaként
Szerintem a 10.3.1-ben javult az értesítések megjelenítése. Nekem előtte semmi nem jelent meg a záróképernyőn sem (nem az AOD-on, mert azt akku miatt nem fogok használni), most már igen, bár én kevésbé figyelem ezeket, úgyis belenézek. Úgyhogy ha végre jön valami, akkor van rá esély, hogy javul. -
sxxorp
őstag
Lehet. Nem tudom pontosan hogy jött rá egy kolléga (valami vétlen hiba miatt), de ha nem dugod be teljesen a kábel USB végét a töltőbe nem indul el a gyorstöltés (nincs villám), csak normális :) Próbáld ki, nekem ment. Alapból egy ősi Sony Ericsson, vagy Motorola Razor i töltőt használok, de jó tudni, hogy megvan a lehetőség.
Szerk. a forrás: [link] -
Free Rgc
tag
Ha eddig nem csináltam volna meg, akkor most nem tenném fel ezt a frissítést! Szerencsém volt, nem is tudtam erről a hibáról, ezért ráengedtem és minden oké lett. Szinte alig észrevehető a javulás, ennyit nem ér ez a frissítés, az értesítési hibák maradtak pedig ez lett volna a lényeg!! Természetesen mindenki maga dönt!
-
törölt tag
Kevès fènynèl csinál jobbat, elvileg, de azon az áron, hogy növeli a záridőt. Ezt meg megtudod a gyárin is, alacsony iso hosszabb záridő pro módba. Egyèbkènt túl vagyok miuihu ès EU főnököm is, nekem semmi pluszt nem adott egyeik sem. Ami azokon plusz, azt globalon megoldom appal.
-
sxxorp
őstag
Bármi kellett nekem azt azonnal feladta... a képernyő mentés csak a screenshothoz kellene, azt is felhozta. Tudsz csinálni egy screenshot-ot erről a kérésről? Annyi a gond, hogy én angol nyelven használom, megnéztem az összes engedélyem, azok közt nincs hasonló. Nem az, hogy engedélyezed, hogy más app-okra is rávetíthessen?
Mert az Egyéb beállítások / Privacy / Speciális app hozzáférések / Megjelenítés egyéb appok felett/Miui-fy, vagy vmi ilyesmi. -
sxxorp
őstag
-
sxxorp
őstag
Bluetooth vs vezetékes: Hát így utólag megköszönöm, hogy az Mi 9 SE első jack aljzat nélküli telefonom. Speciális eset vagyok, elfogadtam az agybadugós füleseket valamennyire gyalog is, de főleg közösségi közlekedésen, viszont kerékpáron életveszély... Kis figyelmet igénylő szövegeket szoktam hallgatni, a minőség annyira nem fontos, de az nagyon kerülendő, hogy kizárjam a környezeti zajokat, így bringán egyszerű hagyományos fülhallgatót használtam, és aggodalmasan figyeltem, hogy mind ez a típus kihalóban van, mind a jack-aljzat... Annyira megörültem az Mi 9SE-nek, hogy végre egy felső közép, kompakt telefon, hogy ezen a problémán utólag kezdtem foglalkozni: mit is hallgatok kerékpáron...
A megoldás egy próba lehetősége nélküli bevállalós rendelés, egy true wireless agybadugós lett: a QCY T1C. Ár-érték arányban verhetetlennek tűnt (még a Redmi Airdots-hoz képest is), a Geekbuying-ról jött V.16.->VI.3, 19.9$-ért (5600Ft). Teljesen megfelelő számomra a hangképe, kis gyakorlás után mindkét, vagy csak az egyik fülhallgató könnyen párosítható. És ez utóbbi jelenti a megoldást a bringára: amit hallgatok ahhoz az egyik tökéletesen elég egy (váltogatom), és így a környezetet sem zárom ki. Nincs vezeték, ami bármibe beleakadhat, úgy headset, hogy nincs az a gombokat tartalmazó egység a vezetéken, ahol a legtöbbször megszakad, elromlik a vezetékes headset. Pár utat már megtettem, nem akar kiesni sem + a fülhallgatón vezérelhető sok minden. Ja hétvégén teszteltem a hatótávot: 140 lépésre a telefontól halkabban, megfelelő irányba fordulva, de még tudtam hallgatni (10m a hivatalos táv)! -
grafnet
veterán
Azért majd aludj is egy kevest!
A Nova-ban rengeteg apró beállítás van. Javaslom, hogy csinálj néha mentést, s akkor nem kell mindent elölről kezdeni...
A téli időszakban szokott lenni akció a Primre, érdemes megvenni olyankor.
A Tesla unread is kell(het) hozzá... csak arra nem emlékszem, hogy a root vagy a Prime az igénye. -
Atomgeszi
nagyúr
Gyorshívás: megnyitod a tárcsázót, ujjadat hosszan nyomod a kívánt számon, fel fogja dobni, hogy nicns hozzárendelve semmi, megteszi-e most?
Kezdőképernyőre névjegyet pedig úgy raksz ki ,hogy megnyitod a névjegyet, jobb felül 3 pötty és kezdőképernyőhöz adás.
Appot simán egymásra húzod és mappát csinál.A SIMhez rendelés passzolom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Bluetooth hangszórók
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Steam Deck
- Mesterséges intelligencia topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest