Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
Keresd meg playen a peel mi remote appot és olvasd el a leírást
Please make sure you have Xiaomi Mi Remote v.5.3.5 installed on your phone.
Nem tudom minek van előre telepítve ha a használatához előbb törölni kell a távirányító appot majd egy évvel régebbi kiadást fekrakni
-
Sinu
senior tag
Sziasztok!
Töltéssel van egy kis problémám.
Amikor felteszem töltőre, kiírja alul, hogy töltés, majd a képernyő lezárul. Amint ez megtörténik, felébred a kijelző töltés jelző nélkül, majd újra elkezd tölteni. Olyan mintha állandóan lekapcsolna. Különböző aljzatokból próbálkoztam, 4 kábellel, volt köztük qc,PD, normál, pc de mindenhol ezt produkálja. Reseteltem a telefont, az első töltési ciklus rendben ment, de a másodiktól kezdve újra lekapcsolgat.Garanciális eset?
-
smerch
tag
December elején vettem egy mi9 se-t az alzánál de pár nap után a kijelző alsó része sokszor önállósította magát. Ma bőven 14 napon túl is, szó nélkül kicserélték

-
ot93
senior tag
Nektek a mi remote appban van olyan, hogy "set top box" ? Netes képeken van, de nekem nincs...
-
bunnyhu
senior tag
Ha már újra a régi akksi a sláger, lejöttem szülőhöz ahol atom térerő van ellentétben otthonnal ahol meg mondjuk kettes. Duplájára nőtt a telefon készenléti ideje. Szóval valahogy a gyenge mobilkapcsolat se a barátja, de érdekes hogy ugyanott a 4X-el nem volt ilyen bajom.
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
JAVA telepítve van (SDK 13.1), az ADB Java-s verziója ugyan valóban elindul, de azonnal össze is omlik (bezáródik az ablaka).
Nem látom célszerűnek, így azt hiszem itt abba is hagyom a kísérletezést. A srácok bejegyzéseiből nekem úgy tűnt, hogy ez egy 2 perces rutin műveletsor lenne. Sajnos csak a windowshoz értek, a Linux, Java, stb. nem az én világom, és nem is vagyok hajlandó benne elmélyülni.
-
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Szerintem még görgess lejjebb és a két here helyén lévő Java file-t is töltsd le. (nem itt, hanem a linkben lévő here-re gondolok)
ebben a bekezdésben van:
FAQ & Troubleshooting
The application doesn't work. Is there anything I should have installed?
Yes, the Xiaomi ADB/Fastboot Tools was developed in Kotlin for the Java Virtual Machine so it needs the JRE to run.
JRE version requirements:
Oracle: 8 or later
OpenJDK: 11 or laterOn Windows or MacOS, install Oracle Java from here or OpenJDK from here.
On Linux distributions, install openjdk-11-jdk or openjdk-11-jre.
Pendrive? Az mihez kell?
A Linux Mint Cinnamon 19.3 telepítő iso-hoz.
Amúgy célszerűnek látod egy ADB-vel belemészni a mobilba, ha egy rutin telepítéssel is gondok vannak? Csak kérdem, mert ugye csak rendeltetésnek megfelelő használatnál írják biztosra, hogy nem lesz tégla a telóból. Ha nem vagy biztos az ADB használatában......
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Innen mindet próbáltam: [link]
Vagy nincs benne futtatható exe file, vagy amelyikben van, az - hibaüzenet nélkül - de nem fut.A Youtube videókkal sem jutottam előbbre, mert nem a telepítést mutatja, hanem már csak a program használatát. Én meg ugye nem jutok el idáig...
Pendrive? Az mihez kell?
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Fürkésző
tag
Letiltás: a Beállításokban szürke, nem választható ki. Gondolom, mert rendszeralkalmazás.
Egyéb app felfüggesztési/fagyasztási lehetőségre eddig nem találtam MIUI-ban.
Régi telefonomon erre (is) használható harmadik feles appom ezen a rendszeren nem működik.
Én is kíváncsi lennék rá, mókolás (rootolás, bootloader-nyitás stb.) nélkül hogyan tudod letiltani (ezeket) a rendszeralkalmazásokat. -
Miért nem tiltjátok le?
Fogalmam sincs hol kell, amúgy nekem csak a Mi fiók miatt kellett az SMS aktiválás, bár gondolom azon belül van ez a készülékkereső funkció is. Erre semmi szükség.
Akku tippek? Biztosan hasznosak, én nem figyelgetem, ha eléggé lemerül, felrakom tölteni aztán lehúzom. Jó ideig még tovább van kábelen, mivel 4X töltési idejéhez vagyok szokva.

-
sxxorp
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Miért nem tiltjátok le? Egyszer kellett visszaállítani, mikor az Mi-s elveszett telefon funkció nem indult el rendesen, de nekem máshonnan nem hiányzott az SMS-aktiválás. A Xiaomi-s szerintem sehonnan.
Látom lassan a szűklátókörűek ajánlgatnak akku-tippeket, micdoda elégtétel
Főleg ott számít hogy kezeled, ahol az elejétől feszül a gatya. -
válasz
Fürkésző
üzenetére
Amúgy újraindítás után mindig ott az üzenet, hogy az SMS regisztráció sikertelen. A kettőnek mégis lehet köze egymáshoz.
Biztosan van köze egymáshoz ezeknek és mivel idegesített az általad említett felugró valami, így az SMS aktiválást megcsináltam, be is tudok lépni ill kezeli a Mi fiókomat is, ezért sem örülök ennek a 35%-os xiaomi aktiválásnak, mert mi a qrvannyát akar aktiválni?
A 4X-ben a Digi SIM nálam is nyekereg, de ott nem foglalkozom vele. Minek aktiválnám, ha abban a telóban egyszer már a Telekommal aktiváltam?
-
Fürkésző
tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Azért csak ott figyel nálad is a Digi kártyája! - OK. Ez a mondat törölve. Látom, másik mobilban van.
Amúgy újraindítás után mindig ott az üzenet, hogy az SMS regisztráció sikertelen. A kettőnek mégis lehet köze egymáshoz.
A teló első üzembehelyezése (június vége) óta így megy ez. Először a Digi kiszámlázta a Xiaomi-hoz Angliába menő SMS-t, majd jóváírta. Legutóbb megint kiszámlázta, kíváncsi vagyok, lesz-e jóváírás. Mert, ugye, a regisztráció azóta sem sikerült.
A másik szolgáltató kártyájával nincs baja. -
ot93
senior tag
-
ronin79
addikt
válasz
balazsbence
üzenetére
Üdw a topikban
Lehet téma hiba is, sok miui10 téma nem kompatibilis miui11-el, telepíthető és aktiválható is ugyan de nem működik rendesen. Valakinél ilyen hiba betűtípus miatt is jelentkezett. Amúgy az orvosság root+magisk modul vagy zárt BL-en megkeresni melyik rész okozza a hibát, betűtípus, lock screen,... -
zzz03
őstag
kivancsisagbol felraktam a fentebb emlitett akkus progit. majusi a telom, estenkent toltom 90%-ban reggel veszem le, mert elalszok es nem nezegeten h mikor vegez a toltessel. gyari toltovel es kabellal toltom.
az app szerint 90%-os az akkum. pedig marhara nem erdekel, hogy toltom es meddig merul le. sokszor 2-3%on van az akku amikor toltore rakom, de van h ki is kapcsol
-
balazsbence
senior tag
Sziasztok! Ronin üdv itt a galaxy ace után
szal a problémám a következő:
Beállítom a témát, lockscreennek, háttérnek, mindenhonnan összeollózva. Aztán kb 1 óra múlva minden stockra áll vissza csak a betű nem. Ötlet? -
Nem lényeg szerintem, nekem is 35%-ot visz el mostanában a xiaomi aktiválás, Domino van benne, egy darab.
Digi SIM másodkártyaként a 4X-ben van, ott soha nem látom ez az aktiválós dolgot. Amúgy ez nem a xiaomi sms aktiváló, hanem csak a sima xiaomi aktiválás, ez két külön services.
-
blue_23
senior tag
válasz
hudyfiu
üzenetére
Azért mert egyre több progit kilőssz, hogy a háttérbe ne menjen, attól még nem lesz jobb az akkumulátor kapacitása, szerintem nem jó mindig ezzel szórakozni és kompromisszumot kötni, hogy amire szükséged van gyorsan elinduljon. Nekem 12% elhasználódást mutatott az acc battery, szervízben 16% mértek. Ennek a mobilnak ez a gyengepontja, 3000 mAh kevés intenzív használatra, ha már fél év alatt nálad 8% romlik, 1 éven alatt könnyen 20% lesz.
-
ronin79
addikt
válasz
urbanjozsi
üzenetére
-
urbanjozsi
senior tag
Sziasztok!
Tudna valaki egy linket, működő, ehhez a készülékhez való gcam-hoz?
Köszönöm előre is!
-
Ricsi 1984
csendes tag
Köszönöm . Sikerült !!!!
-
Kabirobi
tag
Köszönöm az aksis hozzászólásokat!
-
sxxorp
őstag
válasz
Ricsi 1984
üzenetére
amikor felveszed még nincs kész, azt véglegesíteni kell, addig állíthatsz is rajta
-
Ricsi 1984
csendes tag
Sziasztok. Nem tudjàtok véletlenül ,hogy a telefonnal készített lassított videót hogyan lehet feltenni a facebookra ,hogy úgy is jàtsza le? Próbàltam,fel is tette, de nem volt belasítva.
-
ot93
senior tag
Megpróbáltam a Mi Browser frissítéseit leszedni, de szerintem nem az a tettes. Másnak nem változott meg a kezdőképernyőn felfelé suhintáskor a Google kereső a Mi Browser-re? Már kezd idegesíteni, hogy nem tudok csak úgy rákeresni valamire, mert a Mi Browser-t nem használom. Ezért mindig a Chrome-ba be kell lépnem.
-
konczy3
senior tag
válasz
Kabirobi
üzenetére
P30 lite méretben szerintem nagyobb, egyébként mindenben jobb az SE, én elég sokat nyuzom mindent ezen csinálok, általában estére lemerül, de mondom extrém sokat használom, azt viszont észre vettem ha mobilneten van mintha jobban merülne mint Wifin.
Az + pont hogy fél éves, de nem vettem észre hogy romlott volna az akksija, igaz mindig este töltöm, nincs éjjelre fent hagyva folyamatosan meg reggel ébredés után ami lemegy kb 20-25%, míg felöltözök és megiszom a kávém visszamegy 95% körülre.
MIUI 11 már arra a szintre hozta szerintem, hogy köröket ver a p30 litera. -
Kabirobi
tag
Sziasztok!!
Telefon vásárlás előtt állok és a Mi 9se valamint a Huwi p30 lite között vacilálok. Jelenleg egy redmi not7 van, de ez óriási, ezért akarom lecserélni.
Folyamatosan 2 sim van a telefonjaimban és mobil nettel használom elég sokat, (messenger, crome)
Az aksi mennyire merül, annak aki aktívan használj a telót? Egy napot sem bír ki vagy nap végén van még 10-20%?
A not 7-et este kb 30%-nál raktam fel töltőre a legdurvább használatkor.Tudom h ez ember függő, de valami tapasztalat van már mindenkinek az aksival, ezekre lennék kíváncsi.
Köszönöm előre is!
-
törölt tag
Tud valaki olyan app-ot, ami automatikusan vált háttérképet?
Illetve a lezárt képernyőt ezek miért nem tudják átállítani?
A gyári váltakozó háttérképekben meg csak kb 5 kép van. -
madmike
őstag
Sziasztok!
Az AOD-n a Spacewalk téma meghülyült. Éjjel azt mutatja, hogy fent van a nap, nappal pedig nincs. Mi lehet a gond? -
Eqinox
csendes tag
Üdv!
Egy érdekes problémám merült fel.
Tegnap kaptam egy Xiaomi MI 9 SE-t, bekapcsolás után frissített MIUI 11-re.
Az előző telefonommal (Xiaomi Redmi 4X) rendszeresen használtam egy bluetooth-os játékkontrollert. Ezzel az új telefonnal viszont nem tud kapcsolódni. Érzékeli a kontrollert, megpróbál kapcsolódni majd több percnyi próbálkozás után kiírja, hogy a kapcsolódás sikertelen.
Valaki találkozott-e már ilyennel?
Mi lehet a gond? -
ot93
senior tag
Pár napja a kezdő képernyőn felfelé suhintáskor nem a Google kereső jön be hanem a Mi Browser. Arra van megoldás, hogy vissza csinálódjon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Ford topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Első körben ennyit mertem kiirtani: