Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Nekem ezek mellett a Xiaomi 11 Lite 5G NE volt a pakliban. Majdnem akkora a súlya (159g), mint az Mi 9 SE-nek (155g; A52s: 189g) majdnem az lett!
Aztán ránéztem a biztonsági patch 'korára', mostanában volt szülinapos... Mióta megvettem az Mi 9 SE-t a mobilon megjelent a bankom app-ja, a Revolut, Paypal, Metatrader4, EMAG, Alza, stb. Egyszerűen nem engedhetem meg ezt a slendrián hozzáállást.
Ujjlenyomat-olvasó: én is néztem, hogy páran hisztiztek a topikban. Személyes tapasztalatom: jobb, mint az Mi 9 SE, ami az egyik legjobb volt megjelenésekor a korai képernyő alattiak közül, és ma is elfogadhatóan működik. Van néhány trükk beállítás, amitől még jobb lett: [link]
Esetleg várd meg az utódját a 12 Lite-ot, vagy jövő hónapban a Pixel 6a-t, de vedd figyelembe a lenti válaszom:
vottokar: Köze nincs a kettőnek egymáshoz. Egyébként A52s, nem A52, van különbség. Ne húzd az időt, a samsung.com-on, és a Telekom-nál már kifogyott, ahonnan 120k-ért elhozható volt. Normális helyről 130k, amíg van. Az utód A53 gyengébb, drágább.[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
Én is megvártam a 12X-et, de fel kellett adnom kompaktságot, lett egy Samsung A52s (az utód A53 is most jött: 190k...), a Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE-t (ez legalább könnyű lett volna), és a Realme GT Master-t beelőzve 120k-ért. Kifejezetten jól sikerült, csak valamivel drágább, mint a másik kettő, de vízálló, OIS, emellett kiemelt faktor lett a csúcstelefonokat idéző hosszú support, frissítések, hiszen banki app, Revolut, forex app is működik a telefonon azóta, mi meg 1 éve nem kaptunk biztonsági frissítést... (- és nem kínai: ahogy polarizálódik a világ, nem tetszik a hozzáállásuk, nem akarom ezt a fontos eszközöm rájuk bízni).
Esetleg a Pixel 6a májusban, de morbid módon a Pixel-ek küzdenek a legtöbbször szoftveres gondokkal + alig-alig van hivatalos hazai forrásból, az is relatíve drágán... talán 12 Lite, de support... Ilyen EURHUF mellett nem vártam tovább.[ Szerkesztve ]
-
bunnyhu
senior tag
teljesen elszállt a xiaomi. És a tab-on röhögtem, hogy annyiba kerül a tab + pen mint egy iPad. a pen konkrétan drágább, mint az apple ceruzája. Hol élnek ezek? És még azt se lehet mondani, hogy legalább jók, mert a minőség akár szoft akár hardveresen is megy szépen lefele. Én se vagyok biztos, hogy a következő telefon xiaomi lesz. Nem lehetetlen, de semmi előnnyel nem indul nálam.
-
sxxorp
őstag
Attól függ mennyi zsetonod van A 12X nekem megfelelne, csak egyelőre nem szánok ennyit egy telefonra. Ezért vártam a Lite-ot, hogy a tavaly recepten javítva valami még kezelhetőbb méretű, de emelelett elfogadható árú valamit tesznek le az asztalra, de úgy tűnik nem jön össze.
-
Lordus
senior tag
jah, hogy ugy! :) ertem! akkor meginkabb kellene majd telepitenem... raszanom magam egyik hetvegen.
koszi!DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
koszi, es mi a tapasztalat? miben jobb, mint a fejlesztiok?
nekem ez az utolso egesz szepen muzsikal, nem nagyon van gondom, kb. 3 hetente csinalok egy ujrainditast.
epp gondolkodtam rajta, hogy 2 eve nem volt ujrahuzva a telefon, lassan nem artana lementeni, ldnullazni es egy szuz rendszert feltenni. csak borzaszto sok ido... cyak a 60e-res hivaslistam es 15e-res smsem visszatoltese egy ora... de meg kellene csinalni, mert ahogy a piacot latom, meg egy ideig nem cserelem leDIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
melyik xiaomi.eu stabil van fent neked? nálam az utolsó fejlesztői van fent...
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Wovbagger
tag
A TWRP-ben először csupa zagyvaságot láttam, mert az egész kínaiul volt. Mármint szó szerint. De aztán át tudtam kapcsolni angolra szerencsére. Volt egy file kezelő menüpont is, ott láttam mindenféle mappákat, és bár nem értek hozzá, de olyan Linuxos mappaszerkezetnek tűnt az egész. Végül sikerült kerítenem egy USB-C-s kimenettel rendelkező pendrive-ot, arra felmásoltam a zip-et, mert install forrásnak meg lehetett adni USB to go (vagy valami hasonló nevű) forrást, és arról sikerült a ROM telepítése.
Köszönöm szépen a segítséget! -
Wovbagger
tag
Köszönöm, ezzel a módszerrel már sikerült feltennem ezt a verziót. Úgy érzem, hogy sikerült formáznom a DATA partíciót is, most kellene felmásolnom a ROM-ot a telefonra. Windows10 bites verziót használok, a telefon a saját USB-C kábelével van csatlakoztatva a géphez. Mind a Fájlkezelő, mind a Total Commander látja a Mi 9 SE-t, és azon belül 2 Internal Storage "tárolót", de a ROM felmásolása se a Fájlkezelővel se a Total Commanderrel nem sikerül. Total Commanderrel mintha elindulna a másolás, de nem történik semmi.
Innen hogyan tovább? -
Wovbagger
tag
Sziasztok!
Szeretném a telefonomra feltenni a legújabb EU-s ROM-ot. Jelenleg MIUI Global 12.0.4 Stabil ROM van rajta. A fejlesztői beállítások alapján a telefon bootloadere nyitott.
Jelenleg töltöm le a vince által ajánlott
xiaomi.eu_multi_MI9SE_V12.5.4.0.RFBCNXM_v12-11.zip fájlt. Amíg leér, addig egy logout.hu-s bejegyzés [link]
alapján a következőket tenném:
- letölteném és telepíteném a "15 Seconds ADB Installer"-t. v1.5.6 a legújabb verzió;
- letölteném a TWRP Polarist 3.6.0 _9_0 a legújabb verzió;
Ez eddig még csak a PC-men okoz változást. A gondom az, hogy a leírás 3,5 éves és Mi Mix 2s-ről szól, de nem találtam 9 SE specifikus leírást. A kérdésem az, hogy a leírásban szereplő pontokat kell követnem, vagy már más a telepítés menete?
-
carr
őstag
2018as a elgfrissebb rom?
vagy lehet én nem értek hozzá, de ha bemegyek a mi 9 topikba, majd ott keresem a telefonhoz való romot, mindenhez jó, csak ahhoz nem? mi folyik itt?
várj, az egy fénykép. lol
https://xiaomi.eu/community/threads/miui-12-0-12-1-12-2-12-5-stable-release.56191/ ez lenne jó nekem?[ Szerkesztve ]
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
sxxorp
őstag
Nem kell ennek ekkora feneket keríteni. Persze, hogy 2,5 év után már alkonyodik a készüléknek. De a múltkor már a 12.5 is kétséges volt, most meg itt a hír a 13-ról, persze, hogy nincs ok a panaszra - ha relatíve bugmentes lesz az új (főleg ha utolsó) ROM. A fejlesztői ROM kérdése nem annyira releváns, egyre kevesebbeket érint újabban. Az fontosabb, hogy legalább ezzel frissítsék a biztonsági csomagot is - bár aki erre igazán kényes, az már nem itt találja meg a számítását.
-
Lordus
senior tag
esetleg egy security patch lesz benne sztem... én már nem reménykednék semmiben, bár nekem mindegy, mert úgyis dev romot használok.
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
hát, elérkezett az idő...
sajnálom, de remélem, hogy ami még addig kijön, azok között lesz hibamentes!
végülis a redmi 4x-et is a 3 éves utolsó fejlesztői rommal használja asszonyDIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
-
trebrona
nagyúr
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Lordus
senior tag
oks, kipróbálom, mert ha nem muszáj, nem akarok gyalulni megint... több óra visszarakni a cuccaimat...
hátha megoldódna!DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
21.6.9 van fent. akkor lehet felrakom a 21.6.23-at... vagy várok 2 napot... nem tudom, de borzasztó...
[ Szerkesztve ]
-
Lordus
senior tag
nekem sem mindig... de majd figyelem... újraindítottam, hátha
-
Lordus
senior tag
vince,
a legfrissebb xiaomi.eu rom van fent, működik minden, visszatöltöttem a dolgaimat szépen lassan...
egy zavaró dolgot vettem észre:
a kijelző elhalványodik kb. 15 másodperc után, majd még 10 másodperc után, amikor átvált képernyőzárra, egy pillanatra felvillan. ez nálad is jelentkezik? (vagy bárkinél, aki fejlesztői romot használ) - ez elég fura... cincogás remélem nem lesz, még alig beszéltem rajta.DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
köszi, nfc nem számít nekem, nem használok ilyenre sem telefont, sem semmi mást. ha a többi jó, akkor jó.
bár igazad van, nálad nem jelentkezett a cincogás, nálam viszont sok rommal igen... ettől az egytől félekDIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
ahogy olvasom a xiaomi.eu leírását, ott azt látom, hogy amikor telepíted a romot (értelem szerűen twrp-ből), és készen vagy, akkor NE twrp-be lépj vissza az újraindítást követően, hanem a rendszert indítsd. Elvileg ilyen kor jöhet elő (mármint ha twrp-be rebootolsz) a fastbootba ragadás...
na, majd erre figyelek, mert a magisket régebben mindig azonnal a rom után telepítettem, de mostanában már inkább engedem, hogy elinduljon a rom és utána telepítem a magisket.Apropó: meg merjem kockáztatni vajon ezzel is a nem tiszta telepítést? ha lehet, nem raknák mindent vissza... Vince írta, hogy a decemberinél gond nélkül ment, de vajon ez még itt is igaz lehet?
-
Lordus
senior tag
köszi az infókat!
pár nap múlva megerősíted, hogy minden rendben? nincs fagyás, nem fc-znek appok, stb...
lehet, megkockáztatomDIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
feleségemnek még mindig megvan, napi használatban...
-
Lordus
senior tag
ha most rendeb van a telefonom, de lecserélném a twrp-t, akkor nem csinálhatok bajt?
tehát fastboot módban adb-vel csak a twrp-t ha frissítem, akkor a rom tuti nem "sz@rhat" be? bocsánat, ha butaságot kérdezek, de lassan 3 hetes a mentésem és nem eshet ki 3 hétnyi adat...DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
akkor nem kockaztatok majd, most megneztem, 3.3.1-11 van, korabban elirtam. de ez is eleg regi, de megszoktam... mindegy, felrakom majd amit mondtal, nem akarok felesleges bonyodalmakat...
[ Szerkesztve ]
-
Lordus
senior tag
melyiket is használod? leszedném, ha az enyém nem vinné az android11-et...
-
Lordus
senior tag
-
Lordus
senior tag
koszi a reszletes beszamolot sracok, elsore nem is rossz!!
remeljuk jo iranyba halad a fejlesztes, es nem tobb hiba jon elo, hanem a meglevoket orvosoljak!
nekem 3.3.1-11 twrpm van, gondolom az is jo lehet?!ha tapasztaltok meg komoly hibakat (fc, reboot es foleg a hivas kozbeni hangtorzulas/cincogas), akkor irjatok.
meg majd tobb nap hasznalat utan ha minden jo / nem jon elo uj hiba, akkor is.
koszonom / koszonjuk![ Szerkesztve ]
-
TunerJoe
senior tag
Én hozzátennék még egy két dolgot, amik nem feltétlenül hibák, csak idegesítő új funkciók amiket kb 36 óra alatt tapasztaltam:
Néhány blur effectet kivettek a rendszerből és sima átlátszósággal helyettesítették és egy két átlátszó felület jobban átlátszó mint régen pl az értesítések háttere. Emiatt sokkal nehezebben olvashatóak a szövegek. Nem tudom, hogy mennyire hiba-e vagy nem, mindenesetre elég idegesítő.
Ha megnyitsz egy appot, akkor belezoomol a háttérképbe, ha kilépsz egy appból, akkor kizoomol. Ez jól nézne ki, ha egyszerre történne a kettő. Ugyanis ezzel jóval nagyobb a késleltetés az ikon megnyomása és az alkalmazás megnyitása között, mivel kivárja amíg belezoomol a képbe mielőtt bejön az app, ami alapból később kezdődik, mint amikor rányomsz. És nem találtam hol lehet ezt kikapcsolni, szerintem nem is lehet.
Helypazarlás a beállításokban. A menüpontok között csomó üres hely van az előző verziókhoz képest, ami elég helypazarlásnak tűnik. Ráadásul a beállításokon kívül is ilyen furcsán nagyok a betűk meg néhány kijelzés (a 3rd party appokban nem), ami érdekes, hiszen nem piszkáltam ezt a beállítást. Most viszont már nem tudom rendesen beállítani a betűméretet, mivel eggyel kisebb nekem már kicsi.
Beleraktak a rendszerbe egy sztem nagyon gagyi indítási hangot, de szerencsére ki lehet kapcsolni.
Nálam is előjött a színhőmérséklet változtató hiba , amiről már volt szó itt a fórumban. Korábban sosem tapasztaltam.
Ami viszont talán a legkomolyabb hiba:
Ez szerintem nem a MIUI hanem az Android hibája. Ha Messengeren chat fejet használsz, akkor az egy új dizájnt kapott (és ez nem az alkalmazás frissítése, mert akkor lett olyan, amikor a rendszert frissítettem), de egy egszerű bug miatt használhatatlan lett az egész. Az overlay hátterébe egy ilyen kiszürkített háttér menne, de ez a háttér nem az overlay mögött van, hanem előtte, ezért nagyon nehezen látható.Stabilitást illetően ez alatt az egy nap alatt egyszer újraindult, máskor sosem indult újra magától.
Ezeket leszámítva jó az új rendszer, a hibákat meg lehet szokni.
[ Szerkesztve ]
instagram.com/albert__gyorgy
-
Lordus
senior tag
aaa, orultem volna egy dirty flashnek, hogy megmaradnak-e az adatok.
9rol 10re valtasnal mukodottDIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
a twrp-t én is nagyon megszoktam, ha jól emlékszem valami 3.1.1-11 van,. vagy mi... elég jó, szeretem...
-
Lordus
senior tag
mostanáig a 20.9.3-at használtam, ami hibátlan volt!
a cincogás egyszer sem jelentkezett hívás közben, jó akku, stb...
tegnap feltettem ezt az utolsó 10-est, de sajnos már ma jelentkezett a hívás közben a cincogás... hihetetlen, hogy mindig ugyan oda lyukadunk ki: valamit megoldanak végre, de aztán újra beleteszik ugyanazt a hibát, vagy mást... nem képesek a fejlődésre...
annyira kár... sztem visszarakom a 20.9.3-at, mert az tényleg hibátlan volt, 3 hónap alatt nulla fagyás, nulla force close, nulla app beragadás, nulla cincogás....
a 11-es sztem majd a holdújév után lesz kipróbálható, február közepéig tuti fel nem rakom. az elején mindig bugos, kivétel volt ezalól a 10, mert az tényleg 1 hónap után használható volt... de nem hiszem, hogy a 11-gyel ezt a javulást megtartanák.DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
szanozs
aktív tag
Lehet, hogy valami hülyeséget csináltam. Format data nyomtam neki aztán nem tudot újra bootolni recoverybe. Mindig a fastboot kép jön vissza. Még akkor is ha újra flasheltem a TWRP-t. Most miflashel felrakom az EEA stabil romot, remélem sikerrel járok (csinálja). Aztán majd még próbálkozok, nem zárattam vissza a bl-t. Köszi nektek!
[ Szerkesztve ]
-
Scarletiel
senior tag
Közben én voltam a majom... Most elvileg sikerült, mikor a MI unlock statuszra megyek, ott meg kell adni az engedélyt majd mobilnet segítségével "Fiók és készülék hozzáadása" Na ez megtörtént, azt írta ki, hogy sikeresen hozzá lett adva. Továbbra is zárt a Bootloader, gondolom akkor innen jön az egy hét amit bekapcsolt syncronizációval kell eltöltenem. A MI Unlock tool-t is leszedtem ott gondolom emiatt nem tud nyitni mert az alábbi kép fogad:
[kép]
Honnan fogom tudni, hogy akkor most mehet a buli? Mert mikor újra rámegyek a MI unlock státuszra akkor azt látom, hogy megint kér engedélyt, megint elérhető a gomb, hogy "Fiók és készülék hozzáadása"
#balu1977
Sajnos azért nem hiszem, hogy töltő/kábel, vagy csatlakozó hiba, mert több töltővel, több kábellel le lett tesztelve, hogy nem töltött, majd hard reset és egyből megy a töltés kivétel nélkül. Tehát olyan mintha a háttérben egy idő után valami azt mondaná a telefonnak, hogy "Oké most kikapcsoljuk a töltés érzékelést" Nem tudom ez hogyan lehetséges én ilyet még nem láttam, de a hard reset azonnal megoldja, viszont csak egy ideig.Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Scarletiel
senior tag
-
vince
őstag
Lassan két hete használom a telefont úgy, hogy a munkahelyi kontaktok esetében egyesével beállítottam, hogy a céges simről hívja, emellett a rendszerben beállítottam, hogy hanghívásra a saját simem legyen az alapértelmezett, és ez az egész tök jól működik! Bárkit bárhonnan (híváslista vagy névjegyek) hívok, nem kell simet választanom, nem tudom véletlenül a saját számomról felhívni a kollégát (hogy aztán elmentse a privát számomat és a nyaralásom kellős közepén hívjon azon, mert a cégesen már napok óta nem ér el hiszen az ki van kapcsolva, míg nyaralok - true story ).
Kíváncsi vagyok, mikor kúszik át ez a fícsör a stabil romba, végre egy igazán hasznos új funkcióA 20.6.11 verzió leglátványosabb újdonsága a háromféle töltési képernyő, a wave a kedvencem
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
janakbacsi
őstag
sajnos a kezdőképernyőre kirakott gyorshívás ikonra bökve nem működik a dolog. hiába van beállítva a preferált sim, utána választani kell a kettő közül, nem indítja automatikusan a hívást. nekem a legtöbb gyakran hívott szám a kezdőképernyőre van kirakva.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Fürkésző
tag
"Ha hosszan nyomsz egy tételre a névjegyzékben vagy a híváslistában, akkor a megjelenő helyi menüben ott lesz a Hívás SIM 1-ről és Hívás SIM 2-ről opció, ezek segítségével bármelyik kontaktodat tudod hívni bármelyik kártyáról, mindenféle beállítástól függetlenül."
Nálam ez a Híváslistából működik, de a Névjegyzéknél nem jelenik meg a SIM-választási lehetőség. Csak nálam van ez így?
Pedig igazán jól jönne, mert Android Auto csak akkor tud két SIM-es telefonról hívást indítani, ha az egyik SIM le van tiltva, vagy ki van jelölve valamelyik alapértelmezettnek hanghívásra.Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
ot93
senior tag
pontosan, én is pont ezt akartam írni Sőt máskor is van hasonló. Csak azt veszem észre, hogy nem azt csinálja az érintésre a teló ami kell. Aztán észreveszem, hogy egyik ujjam rálóg a kijelzőre és mivel azt is érzékeli, ezért már két ujjas parancsnak veszi. Ami esetleg teljesen mást csinál...
CRF300L
-
soundman1
senior tag
Köszi szépen, hogy részletesen leírtad, így minden világos. Jó, hogy ennyit fejlődött a simkezelés. Nekem egy kicsit még ez mindig soványka.
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
soundman1
senior tag
Köszi az infót.
Nem elég a Beállítások/SIM kártyák és mobilhálózatok/SIM kártya beállítások megjegyzése menü bekapcsolása? Ezzel ugye mindig az utolsó SIM-et használja a tárcsázó?! Akkor a névjegyekhez rendelt beállítás felülírja a megjegyzés beállítását? Ha rögzíted a SIM-hez a névjegyet, akkor ha még is a másikon akarsz hívni valakit (pl. munkám során pincében, árnyékolt helyen csak a T-nek van térereje), akkor hogy tudsz hívni a másik számról, felül lehet gyorsan írni a rögzített beállítást?
Eddig nem volt olyan telóm amelyiken elég szofisztikált lett volna a dual SIM és a névjegyzék kezelés, ezért mindig a TruePhone alkalmazás az első, amit fel kell tennem, abban szana szét állíthatok mindent.[ Szerkesztve ]
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nálam nincsenek csoportba rendezve: van 10-12 magán telefonszámom (ezeket a saját Telekom Dominos kártyáról hívom), az összes többi meg ügyfél, így a céges előfizetésesről. (Alapértelmezetten a magán kártyám az első a net és a netbank miatt, a céges meg a második - erről mentek a hívások alapértelmezetten - ezen nincs netem) A családdal régi szokás szerint jellemzően vezetékessel tartjuk a kapcsolatot....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest