Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Sziasztok, érdeklődni szeretnék hogy típushiba vagy valami beállításbeli probléma lehetett a következő. Hardveraprón venni akartam egy ilyen telót, srác teljesen korrekt volt, végül nem vettem meg. Szóval a hiba, mikor hívok valakit akkor én szépen hallom az illetőt, viszont a másik félnél szakadozik a hang, szavak, félmondatok maradnak ki a beszélgetés során. Kártyát is cseréltünk benne, vezetékesnél is hasonló volt a helyzet, mi a fene lehetett ez? 1 hónapos teló, b20-as 2 év gari volt hozzá a Lurdys bolthoz!
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Lordus
senior tag
minden üvegfólia elválik idővel a hőtől...
én ezért (is) utálom és használom a legvéknyabb sima fóliát.
páromnak is ott tették fel, kb. 2 hónapos és minimálisan van felül bubi alatta.
haverom 5e ft-os üvegfóliákat használ és pár hónap után ugyan ez a helyzet...DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
konczy3
senior tag
Kár érte, még mindig tökéletesen rajta van, meg mikor a hangszórót takarítottam, véletlen alányúlhattam, levegő ment bal felülre, ki sem tudtam nyomni, másnapra meg eltűnt a folt.
4092 Astery
Olyan mintha nem menne a VOLTE, mivel nem jelzi ki, eddig mutatta az ertesitesi sávban, már nem de nem tudom mióta.Never Settle
-
Lordus
senior tag
válasz seadrone #4090 üzenetére
2000 ft, a lurdy hazhoz legkozelebbi tesconal van a telefonos bolt, a xiaomi shopbol ide kuldenek, ha akarsz uveget a telefonra.
soroksari uti tesco asszem...
1 mobilos bolt van benne, az emeleten, bal kez fele.DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
konczy3
senior tag
VOLTE megy nálatok? Eddig nem tűnt fel, de ha lehuzom az értesítési sávot, csak simán 4g-t ir.
Never Settle
-
seadrone
őstag
Linkelnétek nekem légyszíves olyan képernyővédő üveget ami jó minőségű és kijön 5000 Ft ból itthon akár már a héten és nem kell rá várni?
köszönöm
-
Pe-pe
tag
Megjelent a Xiaomi végre a Telekom kínálatában is. (Xiaomi Redmi Note 2-t cserélném már le.)
Egyenlőre még készleten sincs, de már beharangozták.-------------Xiaomi Redmi Note 2 ver.:FDD 16GB ------ ; --------- Raspberry Pi 2 --------
-
ReFleXx
addikt
nah ugyanugy jartam mint itt jo paran, nilkin frostedshieldnek kitört a power gombja.
gondolom nincs ertelme gariztatasnak, speedshopban vettem.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
bunnyhu
senior tag
Milyen rom, ugye ez se mindegy. A stable készenléti fogyasztása katasztrófa, az SOT-vel nincs igazán gond. Bár mostanság nekem is javult, vagy bejáratódott picit az akksi vagy a stable rom-on is valamit javítottak. Minap pedig úgy volt, hogy este töltés után benne hagytam a kábelt de a töltő áramtalanítva volt (elosztó lekapcsolva) és reggelre így 99%-on volt. Ami a szokásos 4% eséshez képest elég javulás. Most vagy a kábel triggelt valami pozitívat vagy csak simán javult ennyit a teló, ki kell kísérletezni.
-
sxxorp
őstag
-
balu1977
senior tag
Jó ez a telefon. Annak idején az S5 minivel voltam ennyire el.
-
trust007
tag
Az természetes ennél a telónál, hogy a cellakészenlét közel 15%-ot harap az akkuból? Végig maxos jelszinten 4G-n, egy Sim kártyával. Levettem 3 G-re így valamivel kevesebb.
Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
trust007
tag
válasz oszi666 #4078 üzenetére
Megbízható webáruházból érdemes rendelni ha itthon szeretnéd venni. xiaomi.hu a hivatalos 2 év gari - waytech szervizzel. xiaomishop.hu a nem hivatalos - kínából rendelik 2 év gari amit saját maguk adnak. Turbado, Alza ahol még 2 évet adnak rá, szintén nem tudom ki szervizeli.
GearBest/Banggood-on kérhető EU Express szállítás ami után nem kell Vámot/Áfát fizetni. Ha Aliról rendeled számold hozzá biztosan ezeket.
Illetve utóbbi három helyről rendelve nincs magyarországi jótállás.(Én is a hivatalosból szerettem volna megrendelni de ha elfogy a szűkös készletük utána hónapokat kell várni rá míg újra lesz, így máshonnan jött nekem is. Pár hsz-t kell csak visszaolvasnod a beszerzési helyekkel kapcsolatban.)
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
ujtelefon.hu, árukeresőn jó értékeléseket kapnak.
aliexpresszről pedig 75ért lehet már hozatni, szállítással együtt.
Valahogy mindkét ajánlat túl jónak hangzik nekem,It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
Sziasztok, szeretnék venni egy ilyen telefont majd ősz vége fele.
A problémám, hogy nem teljesen értem, hogyan működik a garancia. Ha webshopban veszek telefont, (pl láttam 86kért) olyat, ahova ez van írva: bontatlan dobozos, akkor arra lehet érvényesíteni valami gyári garanciát? Elnézést ha százszor feltett kérdést ismétlek meg.
Ha pedig pl aliexpressről rendelek, akkor gondolom arra semmilyen garancia nem vonatkozik igaz?[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
balu1977
senior tag
válasz #01758976 #4072 üzenetére
Tudod te. Frissítés letölt,teló újra indul,telepit és megy tovább.
A te példád pont ennek az ellenkezője,amikor egy nem kész rendszerre (hiába hívod szűznek) egy nem kész frissítést tolsz rá és meghal a rendszer, hisz nem egy stabilt frissítesz egy stabil frissítéssel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz balu1977 #4071 üzenetére
Ez titeket sokkal jobban fog érinteni. Hisz ti nem csináltok tisztát, az lesz az igazi szívás. Ez a példa ezt ékesen bizonyítja. Egy szűz rendszerre engedettem 1 azaz 1 darab frissítést, és romba döntötte a telefonom. Most még csak nem is csináltam semmi különöst, cak twrp-ben tölés, gyáriak visszaállítása, 1 perc, majd belakás 10 perc, kész. Hogy is megy majd ez zártan, globalon?
-
törölt tag
válasz #01758976 #4026 üzenetére
Miután telefonom a vicc kategóriába lépett és már a földhöz verésénél tartottam, ma csináltam twrp alatt törlés és gyári visszaállítást. Most qrva jó eddig. Öröm
Mondjuk az érdekes, hogy 9.26 v1 format datával tettem fel, majd csak updaterből ráengedtem v2-öt, akkor minden szar is lett. Most meg ok
Ezt, hogy? -
vince
őstag
válasz Styleair #4068 üzenetére
Korábbi jó tapasztalataim alapján rendeltem egy nillkin frosted shield tokot a telefonhoz jóval azelőtt, hogy magát a készüléket megvettem volna. Mikor megjött a telefon (kéket rendeltem), próbaképpen feltettem rá a hozzá kapott szilikon tokot, na azóta sem került rá más, sőt úton van 4 másik szilikon tok, a frosted shield meg valószínűleg nem kerül bevetésre, annyira szép a kék hátlap
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Styleair
aktív tag
Nekem ez a második tok. Az első egy átlátszó volt, aminek a kávája nagyon hasnló kék volt, mint a telefon. Csak az kék rész belül volt, és elkezdett lekopni, csúnya lett. És még van egy türkizkék Nilkin tokom. Meg most rendeltem teljesen átlátszó szilikon tokot.
Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
Lordus
senior tag
válasz Styleair #4064 üzenetére
jaja, en is ezt fajlalom, maga a telefon hatlapja szebb, mint barmelyik tok. de egyebkent olcso, szep es meg vedi is a telefont. es ez nem fog besargulni :)
[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
ot93
senior tag
De a holdra hogyan is lehetne még jobban ráfókuszálni, mikor már amúgy is 20x digitális zoom-on van? Nem azért ilyen, mert nem élesít rá, hanem ennyire kinagyítva már homályos a kép. Ettől függetlenül látványos képet csinál, bár azt még nem tudtam biztosra megállapítani, hogy a kamera nem-e rásegít hold fotókkal mint Huawei estén volt már róla cikk...
CRF300L
-
vince
őstag
válasz trust007 #4059 üzenetére
Én júliusban próbáltam, nem fókuszált, homályos lett a kép. Kipróbálnám most is, de esik az eső
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
trust007
tag
Majd meglátjuk, nem vagyok oda ezekért a tokokért, azért keresek valami minimális védelmet. A gyárit használom most, de ha hazaérek leveszem azt is. Nem volt tokban az előző sem, fólia is csak 2-3 hónapot, bár 3 év után már erősen kopottas lett hátul, de nem tört be a kijelző pedig esett azért párat, kijelzőn persze apró karcokkal tele van. Az igen jól bírta a strapát, alu hátlap és keret. Tudom hogy erre azért jobban kell vigyázni.
Más: Hold mód hogy működik nálatok? Most első negyed van nem telihold, de nekem nem sikerült éles képet lőni róla. A mód aktiválódik, 20x zoom bekapcsol de nem élesít rá. Csak homályos... Elképzelhető hogy csak teliholdnál csinál jó képet? Akinek van kedve tegyen egy próbát.Redmi 4X → Mi 9 SE → Redmi Note 12 Pro 5G
-
Lordus
senior tag
válasz trust007 #4054 üzenetére
én ilyet vettem (kettőt, mert asszonyéra is vettünk)
szép, jó, irtó pontosan illeszkedik, a teljes oldala gumi, így védi a széleit, a hátlapja pedig üveg.
ami még jó benne, hogy "vékony", de a kamera alatta marad 0,6mm-rel.
tehát azt is védi.vettem armor tokot is, de gondolom az neked nem lesz nyerő
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
hoppy
csendes tag
A kezdőképernyő annyira zsufi, hogy nem fér el az óra és a naptár widgete 5x5-ös felbontásban sem. Mi segít ezen, egy másik launcher talán?
-
elfelejtette
veterán
válasz grafnet #4015 üzenetére
Most láttam én is, így a közeljövőben esedékes csere érdekes lesz, mert így bekerül a kalapba a Samsung A40 mellé. Mondjuk a választás kritériuma a rugalmas, és NEM agresszív memória kezelés.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
ot93
senior tag
válasz trust007 #4044 üzenetére
Gyárinak a vékonyságánál is vékonyabb, vagy olyan már jöhet? Amúgy nekem a gyári tok teljesen megfelel, mióta találtam olyan kamera fóliát, ami nem is látszik, hogy rajta van, meg is lepődtem, hogy hogyan beleolvad a "környezetébe". Képminőségben sem találtam változást, és meglepően karcálló ez a fólia, nem úgy mint egy korábbi, ami bőven látszott, hogy rajta van és már pár nap alatt karcolódott is.
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz trust007 #4042 üzenetére
Hát érdekes üzletpolitika... nemhinném, hogy ilyen kapós készülék esetén értelmes indokot tudnának mondani arra, hogy miért nincs náluk. Az, hogy a xiaomi nem küld nekik eleget kétlem, mert más webshopnál van. Vagy ott pont azért van, mert onnan később kezdték elkapkodni?
A powerbankot ismerem, igaz nekem "powerbank 3" változat van (10.000-es), de nagyon hasonlónak néz ki képek alapján. Még csak ma jött meg, de tényleg minőségi.
Ezen témában egyénként majd írok egy írást loguot-ra, hogy mi a különbség az eredeti és a hamisítvány között, merthogy én belefutottam hamisítványba is. Igaz az az ali-ról jött...[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
trust007
tag
Szeptember 14-én írtam nekik, válasz: 2-3 hét. Vártam annyit, azóta sincs. Valamit rosszul csinálnak, talán nincs elég pénz(tőke) nagyobb készlet felvásárlására. Én is máshonnan rendeltem (nem reklám! Alza) 24 hó jótállás, igaz drágábban, de kaptam mellé egy Xiaomi Mi Power Bank 2S-t. Igen minőségi és minimalista dizájn, jól néz ki. 3x tele tudom tölteni belőle a telót, tudja a gyorstöltést is. Kb. akkora mint az SE, csak vastagabb.
-
ot93
senior tag
Hát ahogy látom nekem nagy szerencsém volt, mert amikor én július vége felé megvettem a hivatalos xiaomi store-ban, akkor épp volt készleten. De múltkor voltam a lurdy-ban és hallottam amint másoknak azt mondták, hogy mikorra várható és hát jó sokára. Asszem október vége legkorábban. De azért érdemes rákérdezni, hátha már más az állás. Amúgy mekkora kihagyott eladás már ez az ő részükről, hisz ők az egyetlen hivatalos viszonteladó, tehát jó helyzetből indulnak és akkor hagyják, hogy a leendő vásárlók átvándoroljanak máshová sorozatos készlethiány miatt... Nemtom a többi készüléknél is ez van?
CRF300L
-
balu1977
senior tag
Megvan a gerilla.
-
őstag
válasz gtamate2 #4033 üzenetére
Pl mi miért döntöttünk a Turbado mellett? (nem gerilla vagyok, hanem vidéki jómunkásember)
Elfogadható ár mellett adnak 2 év garanciát (webshopok mennyit is adnak?). A garancia háztól-házig szól, ha bejelented a hibát, ők szervezik a futárt odavissza, nem kell postára mászkálni.
Vásárláskor + 10% befizetésével prémium garanciát adnak, ami azt jelenti, hogy 2 éven belül nem javítják a készüléket, hanem azonnali csere. Futár viszi a rosszat, csekkolják a jogos gari igényt és a futár már hozza is az új készüléket.
Viszont ha 2 éven belül nem veszed igénybe a garanciát, az extra +10% pénzed beleszámolják a következő vásárlásodba, tehát az extra garanciára kifizetett pénzed nem veszik kárba.
A hivatalos gyári kereskedői gari hogy is van?[ Szerkesztve ]
-
vidra1221
tag
Adott egy MI9 SE. Jelenleg 2 google fiókot kezel. Az egyiket szeretném eltávolítani, de nem találom a módját sehol. Egy helyen próbáltam beállítások->google-> ott lehet kiválasztani a fiókokat, de törlési lehetőséget nem találok, E téren kérnék segítséget.
-
vince
őstag
válasz bunnyhu #4028 üzenetére
Szomjazzuk az újdonságokat Dev verzió használata miatt én nem tapasztaltam szinte semmi szívást, egy-két kényelmetlenség volt, de mivel hetente jönnek új verziók, ezekkel max egy hétig szoktunk együtt élni
-
zoomcns
csendes tag
Szia, én tegnap Turbadoról rendeltem egy feketét, de úgy látom hogy kék is van náluk raktáron. Megbízhatónak tűnt, itt a topikban is láttam korábban, hogy más onnan vásárolt.
-
vince
őstag
válasz #01758976 #4026 üzenetére
anno a miui9->10 váltáskor is az első néhány dev verzió tele volt gyerekbetegséggel, aztán ezeket gyorsan javították - most is erre számítok.
-
törölt tag
Nálam még rosszabb mint volt miui 10-en nem volt gond, most van. Az értesítésekkel is van gond, főleg gmail. Az aksi ezzel a frissítéssel gyengébb lett, nálam 9.26 mk I jó volt, mondjuk az tiszta install volt, ez nem, de akkor is. 90%-al indulok az mkII vel, de alig van meg a nap. Lag ugyan nincs, mégis mintha lassabb lenne, érzésre még a 10-töl is. Nem öröm ez.
mk I 9.26 miui 11
mk II 9.26 a javított -
ot93
senior tag
Aki mérte már, hogy mennyi energia megy az akkuba töltéskor, az mit kapott eredményül?
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
Lordus
senior tag
miui11-nél javítottak az auto fényerő szabályzáson?
eléggé zavar, hogy ha csörög a telefon és kiveszem a zsebemből, akkor fekete képernyőt kell néznem még 2-3 másodpercig...DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
-oli-
aktív tag
Sziasztok!
A páromnak szeretném ezt a telefont, de csak a Xiaomishop.hu-n van rendelhető állapotban (ott is csak fekete). Kínából nem szeretnék a rossz tapasztalatok után. Vélemények az oldalról mostanában? 'Merhetek' előre fizetni?
-
ot93
senior tag
válasz seadrone #4018 üzenetére
tudtommal így ebben a formában nem lehet
mert pl. a hangerő le gombbal a média hangereje csökken nálam. Attól függetlenül olyankor meg lehet nyomni azt a kis csengő ikont, akkor lenémul (de rezgés marad). Vagy a bekapcsoló gomb hosszan nyomásával is némítható, de az szintén nincs hatással a rezgésre. Bár ezzel módszerrel a "redőny" is ugyanaz, tehát gondolom számodra nem megoldás.
amit tudok javasolni, hogy ha lehet akkor a némítást időzíteni. Külön külön lehet, hogy pl. 0-7-ig rezgés sem legyen, aztán 8-16-ig csak rezgés, utána meg rezgés és hang 00:00-ig, aztán kezdőjön előlről... lehet a hét különböző napjaira külön "programot" csinálni, ha kell.
Persze ha összevissza van az ember napja, akkor ez nem járható út. Miui 11-ben majd lehet lesz rá megoldás.[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
seadrone
őstag
sziasztok!
olyat hogy lehet hogy a hangerő lefelével így csináljon a teló:
hangos
halk
néma+rezgő
néma és rezgő SE?szóval a rezgőt ki és bekombinálni egy gombbal és nem a redőnnyel
köszi
-
grafnet
veterán
Ha, esetleg még nem került szóba:
Telekomnál elérhető a Mi 9 SE (6/128): [link]
Listaáron nem érdemes ott venni.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
atesz00
csendes tag
Sziasztok a héten én is tulajdonosa lettem egy ilyen telefonnak.
A kérdésem az lenne hogy a hangszórónak a telefon alján mindkét oldalt szólnia kéne vagy csak az egyiken? Mert nekem sajnos csak a jobb oldali szól a bal oldali meg néma vagy az a mikrofon ott? Előre is köszi.
-
-
trust007
tag
Ezennel én is csatlakoztam a felhasználói táborhoz. Majdnem mindent sikerült átmenteni a régiről, távirányító adatai nem jöttek át. Eddig tetszik, akku látom hogy karcsú lesz, de baromi gyorsan tölt. Fényerő állítás elég érdekes automatán, feleslegesen sötétre veszi le. A korábbit kb .mindig max-on használtam, kicsit szabályzott rajta de nem sötétült el teljesen mint itt. Hogyan érdemes használni?
Van valami extra beállítás amit amit érdemes használatba vételkor megcsinálni?
Nem szeretnék rá fóliát, aki esetleg használja anélkül mik a tapasztalatai mennyire karcolódik az előlapi üveg?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest