- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black&White
addikt
válasz
hzsolee #11502 üzenetére
Persze, , kínai akksiknál mindig ott a lehetőség, hogy a véleményes darabok is ugyanúgy eljutnak majd a végfelhasználókig, de a Lehehe nem véletlenül lett ajánlott márka... Rengeteg komment született a témában xda-n, telegramon és pl. én is valós 4000-es akksit kaptam kavicsokért. Pluszban Magisk modul is volt, amivel ki lehetett használni a valós kapacitást.
Grat a Nohonhoz amúgy, jó darab. -
mattheus
őstag
válasz
hzsolee #11369 üzenetére
Igen, kábé nekem is ilyen jellegű kockázat jutott eszembe, pár ez is csak elméleti síkon
A Xiaomi szervizzel felvettem a kapcsolatot, akik sajnos már nem tudnak biztosítani megfelelő minőségű akkumulátort. Tudtok abban segíteni, hogy mi számít annak? Esetleg van konkrét típus, modell vagy márka ami javasolt?
-
zacci
aktív tag
válasz
hzsolee #11288 üzenetére
azaz!
Most meg megvarom a masik akksit es letesztelem. Majd utana veglegesitem a hatlapot ezzel a mellekelt ragaccsal. De akkor Te 1 ragacsot hasznaltal fel, ha jol ertem.
Csak azert kerdezem, mert ugye az akksi egy kicsit vastagabb es azt hittem, azert adtak 2 ragacsot, hogy ezzel picit megemeljek a hatlapot. 2 ragacs csak vastagabb mint1 alapon -
zacci
aktív tag
válasz
hzsolee #11285 üzenetére
En is erre gondoltam
Gold alatt azt ertem, hogy arany szinu a csomagolasa. A normal 3300-as akksinak kek a csomagolasa. Viszont a normal akksi nem hozza a gyari 3300-at. Elvben csak olyan 3050mA-t tud. Ehhez kepest meg a te 4000-res akksid is tobbet tud. Na ezert probaltam be a 4k-s akksit, mert az hatha eleri a gyari erteket. Ez a marka raadasul ugy latom eleg nepszeru es elvben jo minoseget kepvisel, de persze kinai, tehat hazudnak ezek is...
Te mivel ragasztottad vissza a hatlapot ? A mellekelt ragaccsal vagy esetleg B7000-el ?
Ha a mellekelt ragaccsal, akkor gondolom 1 ragacsot hasznaltal fel. Tartja rendesen a hatlapot ? -
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee #11201 üzenetére
Miután kicsi csalódást éreztem, kértem vissza a vételárból. Meg is ítélték és közben megvettem a másik ajánlott akkut. Tegnap megjött. Kicsit kulturáltabb a csomagolás mint a másik. Van a csomagban ragasztó az akku visszafogatáshoz. Meg 2 nagy ragacs ami egyenlőre fogalmam sincs mire jó. Ja viszont nincs ragasztó a hátlap visszaragasztáshoz....
Ja, a gyárit lemértem. Az AccuBattery értéke kb megfelelő..
-
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee #11186 üzenetére
Nos, nem igazán vagyok boldog... Az eredeti régi akkunál azért érezhetően jobb, ami azért elvárható is volt, de...
Az AccuBattery hangyányival ugyan de egyre kevesebbet mutat.Ezért hagytam lemerülni, kikapcsolni magától és kikapcsolt állapotban feltöltöttem fullra. Így kicsit jobb az érték...
Lehet pár dolcsis refundot megejtek...csak, hogy érezzék a törődést....
-
Laci.M
senior tag
-
adamfriday
senior tag
válasz
hzsolee #10981 üzenetére
1. Pedig a két oldalt kéken világítás az értesítéseket jelenti: Beállítások / Értesítések és irányítóközpont / Értesítési hatás -> itt tudod állítani
2. Nálam is csinálja vezetéknélküli gyorstöltésnél, egy agyrém, valószínűleg az akkunak sem tesz túl jót
3. Nálam mutatja az adatforgalmat közvetlenül a kapcsolók alatt, de lehet azért, mert bellítottam a havi keretet -> Biztonság app / Adatforgalom / Jobb felső sarok beállítások / Adat-előfizetés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- Autós topik
- Synology NAS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest