- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Enigma1945 #11461 üzenetére
Valaki le tudná tesztelni, hogy a Firefox böngésző (az mindegy, hogy stable, beta vagy nightly verzió) le tudja-e játszani ezt a videót Mi 9-en?
nálam nem viszi ('Video can't be played because the file is corrupt') -
B. Tamas
aktív tag
válasz
Enigma1945 #11451 üzenetére
Így már könnyebb lesz, hátha van olyan fórumtárs, aki látja és tud valamit ajánlani.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
Enigma1945 #11449 üzenetére
Ennél többet sajnos én nem tudok segíteni. Akkor nincs más hátra, neten szervizeket / telefonos boltokat keresgélni és felhívni őket. Amúgy ez az "ahol én lakom" elég tág fogalom, lehet Sopron vagy Nyíregyháza is, ha a régiót elárulod lehet lesz aki tud ajánlani valamit elérhető távolságon belül.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
Enigma1945 #11447 üzenetére
Én EZT rendeltem
Az, hogy mikor érkezik nem lehet megmondani, folyamatosan sok cuccom van úton, mert rengeteget rendelek Aliról, van ami 2 hét van ami 2 hónap. Most bonyolítja majd a dolgot a közelgő kínai újév is amikor 1,5-2 hétig megáll az élet Kínában (azt hiszem 15-től). -
B. Tamas
aktív tag
válasz
Enigma1945 #11445 üzenetére
Én fél éve egy Aliról rendelt Lehehe akksit pattintottam be itthon. Ez volt a legolcsóbb megoldás és több videó van a folyamatról YT-on.
-
szs85
aktív tag
válasz
Enigma1945 #11419 üzenetére
Fent az Összefoglalóban a Bootloader nyitásától indul a móka. A belépő az új androidhoz az ott leírt módon kezdődik.
-
hzsolee
őstag
válasz
Enigma1945 #11403 üzenetére
-
hzsolee
őstag
válasz
Enigma1945 #11401 üzenetére
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Enigma1945 #11399 üzenetére
MIUI Themes app-ban lehet váltani úgy emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest