- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BB9000
senior tag
válasz
alex devil #11470 üzenetére
Egy tipikus jelenség: amikor olyan vételkörzetben vagy ahol van 4G, de nem állandó a jelerősség, vagy azért, mert folyamatosan mozog a telefon, vagy simán csak a helyi adottságok miatt /visszaverődő jelek gyakori változása/. Na ilyenkor a teló fel-le kapcsolódik a 4G toronyra, 4G+ esetén kettőre is, akár percenként többtízszer, többszázszor is!!. Na ez a fel-le kapcsolódás zabálja le az akkut.
Ilyenkor a megoldást az jelentheti, ha a preferált hálózattípust az adott SIM kártyára vonatkozóan átállítod "csak 2G" vagy "csak 3G" állásba. Ilyenkor nem fog rákapcsolódni a 4G tornyokra és nem merül az akku olyan gyorsan, cserébe jó lassú lesz a neted és a HD hangról is le kell mondanod. -
NoNick
tag
válasz
alex devil #11470 üzenetére
Szia!
Nekem második kártyaként van benne Digis (mobilnet a másikról megy), roamingol, de az üzemidő nem lett rosszabb, ugyanolyan kaki.Global rom, és kézzel kellett beállítani a Vodafone hálózatot.
Engem inkább az zavar, hogy hová lett a kedvenc háttérképem, a mozgó hegyes. Múlt héten egy forró napon 4K videóztam , ettől olyan szinten makkant meg a telefon, hogy újra kellett indítani, és a háttérkép kicserélődött.
-
hzsolee
őstag
válasz
alex devil #11351 üzenetére
Hát a gyári nem csinál semmit, nyilván ezért tiltották/vették ki...
-
kenand
veterán
válasz
alex devil #11337 üzenetére
Köszönöm a tippet megnézem majd
-
kenand
veterán
válasz
alex devil #11330 üzenetére
Nálam a here We go beta nem követi az utat.
Waze meg egy ideje állandóan levinne az autópályákról, pedig a beállításokban nincs olyan hogy kerülje a fizetős utakat...
-
válasz
alex devil #11330 üzenetére
Próbáld meg a Google alkalmazás minden adatát törölni.
-
Black&White
addikt
válasz
alex devil #11309 üzenetére
Gcam-et ne Playről...
Wichaya 7.3 v3.1.1: LINK
Config file: Marian XML -
válasz
alex devil #11307 üzenetére
Ha volt mentés annak meg kellene lennie. Nekem a Google és a Mi account mentesek is megmaradtak mindig.
-
válasz
alex devil #11305 üzenetére
Megértelek, nekem péntek este tört össze, hétfőn indultunk nyaralni, így gyorsan kellett egyet vennem. Amúgy még mindig ezt használnám, nekem nagyon bejött ez a készülék.
-
válasz
alex devil #11303 üzenetére
Érdekes, lehet kell egy nullázás, mert valahol beakadt valami.
-
válasz
alex devil #11298 üzenetére
Hivatalos eu rom van fent?
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
alex devil #11298 üzenetére
Hogyhogy nem elérhető? Biztos, hogy a Play áruházat nézed?
-
NoNick
tag
válasz
alex devil #11272 üzenetére
https://mobiltelefonszerviz.hu
Én itt csináltattam, ügyesen megoldották. Bár olcsónak nem nevezném, 6-8E Ft környékére emlékszem. -
NoNick
tag
válasz
alex devil #11157 üzenetére
Jobban jársz, ha rendelsz, és utána valahol megcsináltatod.
Lehehe akksit (kb 1 hónap alatt jött meg) Lőrinc centerben belerakattam, kb 13E Ft-ba került az egész.
Akkor nyomtam rajta egy gyári visszaállítást, ég és föld a régi akksihoz képest a képernyőidő. Azt sem tudom, hová lett a powerbankom. -
válasz
alex devil #10965 üzenetére
Én hajszárítot használok erre a célra.
-
mizoli
addikt
válasz
alex devil #10848 üzenetére
Wakelock Detector.
Ez a Lite verzió, nem kell hozzá root. -
dilajoska1
őstag
válasz
alex devil #10844 üzenetére
Nem. Pl. belső tárhelyen tárólt játékok, programok adat része ami az Android mappában vannak, doumentumok, apk fájlok .............. Tehát ami nem videó, fotó, vagy hang hanem minden egyéb fájl amit a telefonon tárolsz. A gyorsítótár az a data partíción van.
-
batabe
senior tag
válasz
alex devil #10815 üzenetére
Te viszed az akkut? Hol csinaltatod? Ahol kérdeztem, vagy horror áron, vagy nem csinálják. Köszi
-
mizoli
addikt
válasz
alex devil #10815 üzenetére
Nem kell.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
alex devil #10803 üzenetére
Én ezt venném a helyedben a BW helyett. A rendes gyári Xiaomi 20W töltőt. [link] Ez legalább 20W tud tölteni 15W helyett.
Ezt használom mióta megjelent kb 3 éve. Tökéletesen gyorsan működik.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
alex devil #10803 üzenetére
Én múlt héten ilyet rendeltem: https://rendeljkinait.hu/hirek/gyorshirek/vadiuj-blitzwolf-vezetek-nelkuli-autos-tolto-kerult-piacra/
Blitzwolf termékben még nem csalódtam.
-
solti
senior tag
válasz
alex devil #10720 üzenetére
duplára volt beállítva, de autós tartóban meg zsebben sem nyomódik be az a gomb. Meg hát nem magyarázza, hogy egyből app bezárás után újra megnyílik. Néha baromi sokszor, és akkor telefon restart (néha több is kell). Mondjuk ez ritka, általában 2-3x megnyílik egymás után aztán megnyugszik
-
Black&White
addikt
válasz
alex devil #10713 üzenetére
Fejlesztői beállításoknál
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
alex devil #10693 üzenetére
Nekem a Google aszisztens csinálja ezt, pedig már eltávolítottam a frissítéseket, letiltottam, stb és mégis. HR-en gondolkodom egy ideje csak lusta vagyok mindent lementeni aztán újra belakni.
-
baitsee23
őstag
válasz
alex devil #10612 üzenetére
A kapcsolat és megosztás menüpont végén is megtalálod - én úgy szoktam...
-
válasz
alex devil #10612 üzenetére
Inkább én értettem félre
-
adamfriday
senior tag
válasz
alex devil #10609 üzenetére
Normális, nálam is így van és rendben működik az Android auto rendszerű céges kocsinkkal.
-
válasz
alex devil #10609 üzenetére
Próbáld meg az alkalmazás kezelés pontban a jobb felső sarokban lévő 3 pontra előhívható menüben az összes alkalmazás megjelenítése. Úgy már látni kell, vagy a keresővel hamar meglesz.
-
válasz
alex devil #10537 üzenetére
Nem, olyankor csak a vezetékes megy.
-
pataig
tag
válasz
alex devil #10463 üzenetére
OTA-n nem jött nekem sem, így feltettem Twrp segítségével....
-
racskobalazs
senior tag
válasz
alex devil #10440 üzenetére
Elvileg most kezdték nemrég kiadni, és először az új flagshipek kapják.
-
baitsee23
őstag
válasz
alex devil #10400 üzenetére
Ajánlott, nem kötelező. De, ha nem úgy teszed fel, szinte garantált, hogy a factory resetet nem úszod meg. Nekem soha nem volt tökéletes.
-
Black&White
addikt
válasz
alex devil #10400 üzenetére
Ha nem is kell, de Android és pluszban egy MIUI főverzió váltásnál ajánlott egy tiszta telepítés.
-
La Magra
tag
válasz
alex devil #10277 üzenetére
A Messenger a legfrissebb, az akkukímélő sose volt bekapcsolva, a lakatot viszont még nem próbáltam, de most bekapcsoltam.
Köszi a tippet! Meglátjuk, mi sül ki belőle.
-
Laci.M
senior tag
válasz
alex devil #10002 üzenetére
Még LG-t használtam amikor rájöttem, hogy a gagyi kínai launchereken túl is van élet (ZTE Blade, THL W200 (Jó közbe azért volt Motorola Defy, RAZR is)) Az LG nagyon jó volt kényelmi szoftverek esetében. Utána Oneplusnál jött a fapad launcher. Akkor kerestem valamit amit testre lehet szabni, az utolsó mm-ig. Ekkor vásároltam meg a nova prime-ot. Az összes animációt, ikonok formája, háttér áttetszősége, alkalmazások elrejtése, tabok létrehozása, mappába rendezése - egyes esetekben akár egy alkalmazás több mappába is tehető) ikon méretek, elrendezése, beállítások mentése, majd betöltése, kedvencek létrehozása....
Minden telefont amikor megveszek 3 napot adok a gyári dolgoknak, hátha megtetszenek, de eddig mindig visszavágytam a novára.
Jelenleg 212 telepített alkalmazásom van a play szerint. Ezek normális rendszerezését nem tudja a gyári. Ráadásul amikor vettem akkor még app drawer se volt, csak ki volt hányva az összes ikon az asztalra. Röhej... Novába be tudtam állítani több fő tabot, majd ezeken belül még mappákat létrehozni. A nem használt alkalmazásokat elrejtettem.
Sok sok idő alatt személyre szabtam ezek hátterét, ikonját, formáját, elrendezését. Ha legközelebb veszek telefont arra is a beállítások nagyját át tudom vinni kapásból.
Roland0224
Néztem is, hogy mi az a szörnyű fehér vonal gyári esetén. Mi lenne az értelme? Eddig csak fb-os csoportokba láttam, van aki be akarja kapcsolni, van aki nem szereti. Nova alatt szerencsére korábban nekem nem jött elő, csak most amikor kipróbáltam a gyárit -
cyber86
őstag
válasz
alex devil #9979 üzenetére
Felmásoltam még twrp elött a romot aztán feltoltam a twrpt utána megcsináltam a wipe datát meg a data törlést amikor mindent töröl a belső tárolóról aztán kellett egy újra indítás és utána fel tudtam másolni a romot és ha így telepítettem akkor nem vágott vissza twrpbe. Gondolom le volt védve a tárhely és az adat törlés kiiktatta a védelmet és így normálisan felment a rom.
-
baitsee23
őstag
válasz
alex devil #9967 üzenetére
Alin van 2-3000huf körüli árban. Vallahol me csak kicserélik.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
alex devil #9937 üzenetére
Nagyjából ennyi a sebességbeli különbség. Sokkal komolyabb változást ne várj.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
alex devil #9935 üzenetére
Minden lassabban történik. Ha MIUI van fent tedd az animációk idejét 1-ről 0.5-re a fejlesztői beállításokban és akkor kb ott vagy tempóban mint egy stock droid.
-
juve600
nagyúr
válasz
alex devil #9801 üzenetére
dirty flash volt csak jó de javították,ami már fent van az a jó verzió
TWRP ez kell hozzá az A11 miatt [link]
-
juve600
nagyúr
válasz
alex devil #9796 üzenetére
van már TWRP A11-hez,meg szerintem mivel főverzió váltás így jobb a tiszta telepítés,már észrevették a hibát
Xiaomi & MIUI News | Xiaomiui @kacskrz: EU ROM has been removed due to Terms and conditions issue, we're analyzing this issue and trying to fix it as soon as we can, wait patiently.
-
juve600
nagyúr
válasz
alex devil #9783 üzenetére
MIUI 12.5 China Beta ROM V20.12.28
1. It is expected to be released before 18:00 today. Some models have been released. Thank you for your understanding
2. In order to give Mi Fan friends a relatively better test version experience, the recent release plan is as follows, thank you for your understanding
①. December 29, 2020: The internal beta of the development version is normally released.
②. From December 30th to January 3rd, 2020: the development version internal test, development version public test suspension
③. January 4, 2021: The internal beta of the development version resumes and the public beta of the development version is suspended.
④. In mid-to-late January 2021, the public beta of the development version will be released in batches
3. Due to fixes affecting stability issues, Mi 10 Pro, Mi 10, Redmi K30 Pro, Mi 10 Ultra, Redmi K30S Ultra are suspended today, and are expected to be released before 24:00 on the 30th. Thank you for your understanding.
Update Changelog
Browser
Added [Privacy Protection] function, web page permissions can be customized management
Add web page video player canvas adjustment function
Note:
In order to improve the user experience, some apps of the MIUI system are decoupled and can be upgraded in the app store, which is part of the MIUI system
In the continuous iteration of the development version, some of the repairs may sometimes be incomplete, which are displayed in the announcement log of the day. Thank you again for your understanding. -
juve600
nagyúr
válasz
alex devil #9766 üzenetére
MIUI 12.5 Features: MIUI 12.5 Update Download The MIUI 12.5 release date will happen in February. MI 11 series will be the first to come with MIUI 12.5 update (28 Dec 2020)
-
juve600
nagyúr
válasz
alex devil #9769 üzenetére
már kint is van az új EU stabil
[link] -
juve600
nagyúr
válasz
Mi 9 – China Stable V12.0.6.0.QFACNXM
Ez ma jött ki,ebből lesz ma eu stable,de ez még A10 alapú
-
juve600
nagyúr
válasz
szia
nincs pontos dátum de azt írták hogy még idén kiadják
de EU DEV lesz Miui 12.5 Android 11 alatt -
Astery
senior tag
válasz
alex devil #9606 üzenetére
Módosítani nekem sem engedi.
-
Astery
senior tag
válasz
alex devil #9604 üzenetére
Ha szimplán arra vagy kíváncsi, hogy be/ki lehet-e kapcsolni akkor igen működik rendesen. Mutatja a beállított dolgokat.
-
Pjoe69
tag
válasz
alex devil #9546 üzenetére
Nálam is előfordult, és azóta is...
https://mobilarena.hu/tema/re_xiaomi_mi_9_egy_hijan/hsz_6596-6596.html
-
laci laci
addikt
válasz
alex devil #9556 üzenetére
EU rom?
-
laci laci
addikt
válasz
Azt nézd meg,hogy előlapi kamera videó és utána milyen kép,illetve milyen videó lesz belőle.Csak EU romnál,
-
juve600
nagyúr
válasz
én nem vettem eddig észre
-
juve600
nagyúr
válasz
alex devil #9429 üzenetére
[Mi 9 – EU Stable V12.0.4.0.QFACNXM]
ezt raktad fel ?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
alex devil #9268 üzenetére
Hangerő hosszan, de előtte kamerában állítsd be.
-
baitsee23
őstag
válasz
alex devil #9212 üzenetére
Én nem buzeráltam.
-
baitsee23
őstag
válasz
alex devil #9209 üzenetére
Csak üsd be a tárcsázóba: *#*#869434#*#*, különben nem lesz ilyen menüpontod!
-
baitsee23
őstag
válasz
alex devil #9045 üzenetére
Köszi!
Akkor lehet, hogy a root miatt...?Igen, a root miatt. Csak az app nem panaszkodik rá.
A Magiskban bejelöltem a hide-nál, és már ok is. -
törölt tag
válasz
alex devil #8969 üzenetére
Egyszer találkoztam ezzel, úgy jött rendbe, hogy kikapcsoltam a wifit és ment a mobilnet. Ezzel az a baj, hogyha lesz majd wifi, akkor amíg vissza nem kapcsolod a mobiladatot használod.
-
törölt tag
válasz
alex devil #8534 üzenetére
Nekem a hosszan tartó nyomásra a zseblámpa, két gyors rövidre a hátlapi fényképezőgép van beállítva az AI gombra.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
alex devil #8534 üzenetére
Csak zseblámpa, lezárt képernyővel is megy.
-
baitsee23
őstag
válasz
alex devil #8202 üzenetére
A sötét mód beállítésainál ki tudod kapcsolni.
-
Astery
senior tag
válasz
alex devil #8184 üzenetére
Igen - TWRP-be belépsz - kiválasztod a ROM-ot és a végén wipe cache/dalvik (így megmaradnak az adatok). Én sem tiszta telepítést csináltam és megy hiba nélkül.
-
Black&White
addikt
válasz
alex devil #7176 üzenetére
Nem kell.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
alex devil #5159 üzenetére
-
Terentius
őstag
válasz
alex devil #5054 üzenetére
Szia!
Ugyan ez a problémám nekem is csak én nem stablen hanem deven vagyok. Másik probléma hogy egyéni csengőhangot szeretnék kiválasztani valakinek és onnantól kezdve az összes ismeretlen szám azon szólal meg. -
B. Tamas
aktív tag
válasz
alex devil #5054 üzenetére
Nekem simán lehet változtatni a hangot, első dolgom volt belakáskor és azóta is működik.
-
juve600
nagyúr
válasz
alex devil #4943 üzenetére
kb havonta
-
pixta78
senior tag
válasz
alex devil #4832 üzenetére
Nálam is EU stabil 11.0.6.0
akkor ez nem ROM függő bug.... -
Roland0224
senior tag
válasz
alex devil #4791 üzenetére
Köszi a választ. Jelenleg még nem szeretném mókolni még várok egy kicsit de érik már
-
kano
nagyúr
válasz
alex devil #4762 üzenetére
Igen, gondolom az olvasás pontossága miatt kell fényesebbnek lennie a kijelzőnek.
Az a helyzet, hogy feltettem a Syberian tömör de ott meg dupla koppos feloldás nem működik.
Így ment vissza a hivatalos EEA. De most nem működik rajta a fényérzékelő.
juve600
Elhiszem, hogy az a legrosszabb választás, de legalább minden megy rajta. Nekem kell a GPay ami nem megy egyelőre máshol.
De rá kell kérdezzek a Curve-nél, mert most a kártya ellenőrzésének akad el a GPay EEA-n is. -
the radish
senior tag
válasz
alex devil #4749 üzenetére
Ezzel nekem is meggyűlt a bajom, habár eu dev-en vagyok.
Nyomd hosszan a widgetet, alkalmazás inf., és add meg az engedélyeknél a jelenítse meg a felugró ablakokat...
Így működni fog. -
Black&White
addikt
válasz
alex devil #4689 üzenetére
Ez nem szerencse kérdése, ez az android verified boot (AVB) miatt van.
Ez a boot során érzékeli, hogy változás állt be a gyári állapothoz képest, "rendezi a sorokat" és visszaállítja az eredeti állapotot.
Ez esetben van szükség egy vbeta.img file-ra, amit szintén fastboot módban kell flashelni. -
kano
nagyúr
válasz
alex devil #4689 üzenetére
És te használsz Google Pay-t ezen a romon?
Működik valakinek a Google Pay ezen a xiaomi.eu dev romon?
Nekem amikor ki akarom jelölni érintéses fizetésre, akkor azt mondja, hogy:
"A kérés sikertelen A tranzakciót nem lehet teljesíteni." És egy hibakód.... -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
alex devil #4654 üzenetére
Igen, egy restartot mindenképp ki kell kényszeríteni a TWRP telepítés után, akkor jönnek helyre a partíciók.
Ezután mindig TWRP-be fog menni, ha frissít... nem úgy frissít, mint a gyári % -olós megoldás fekete képernyőn, cserébe ez sem bonyolult.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
alex devil #4644 üzenetére
Az a baj, hogy rosszul ossza ki a particiókat, ezért látsz 3 internal storaget. (Én 5-öt láttam.
)
Ha TWRP-ből TWRP-t telepítettél, utána format data, yes, és aztán telepítsd a ROM-ot. OTG Pendriveon esetleg?
Amikor kész a TWRP telepítés, akkor a TWRP-n belül esetleg reboot recovery?
Úgyis a fastboot jön be?
(Egy TWRP telepítés utáni format data - yes - twrp - reboot to recoveryt mindenképp valahogy ki kell kényszeríteni szerintem, mert addig össze lesznek keveredve a particiók, és ,ha telepíteni is tudsz_TWRP restart nélkül_ valószínűleg ki fogja írni, hogy No OS installed, mint nekem, itt adtam fel majdnem, aztán nyomtam a TWRP-ben reboot recoveryt, és utána már TWRP mappát láttam, ha rádugtam a telót a gépre, és tudtam felmásolni ROM-ot is) - Persze ez sem garancia semmire, olyan ez, mint a Harry Potterben a szeszélyes lépcsők.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
alex devil #4644 üzenetére
Régebben raktam fel úgy is, hogy nem maradt meg a twrp de ettől függetlenül jó volt az EU.
-
alex devil
senior tag
válasz
alex devil #4642 üzenetére
Még kiegészíteném azzal, hogy már vagy ötször telepítettem a TWRP-t a leírásnal megfelelően adb+TWRP-ből a TWRP-t,
ezt: twrp-3.3.1-42-cepheus-mauronofrio és ezt is: twrp-3.3.1-52-cepheus-mauronofrio
de amikor a kikapcsolt telónál a hangerő fel+powert nyomok nem a TWRP jön be hanem a gyári recovery. (eu fastboot romon vagyok.)
Szóval nekiálljak így is a ROM telepítésnek így, hogy nem marad meg a TWRP vagy maradjak a fastboot romon? -
juve600
nagyúr
válasz
alex devil #4638 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
alex devil #4636 üzenetére
akkor fastboot romot tegyél fel
-
juve600
nagyúr
válasz
alex devil #4634 üzenetére
az még jó
MiFlash-el tudsz feltenni romot,vagy ADB alól TWRP-t
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
alex devil #4374 üzenetére
Mennek
-
juve600
nagyúr
válasz
alex devil #4374 üzenetére
eu stabil helyett eu devet ajánlom,az utolsó build nagyon jó
-
juve600
nagyúr
válasz
alex devil #4079 üzenetére
csak ?
hát sztem nem lettél volna a helyemben ..............................
-
hroberto
veterán
válasz
alex devil #3987 üzenetére
-
hroberto
veterán
válasz
alex devil #3746 üzenetére
Akkor már kezdik kitolni végre?! Gondolom EEA-ra is jön hamarosan.
-
Black&White
addikt
válasz
alex devil #3746 üzenetére
-
Black&White
addikt
válasz
alex devil #3715 üzenetére
Fastboot módban megprobálhatod:
fastboot devices
fastboot erase cache
fastboot rebootEgyébként miért kell ez neked?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
alex devil #3671 üzenetére
Még Pie MIUI10 alatt álltam át xiaomi.eu devre. Az ugye FR-rel jár, mert friss rendszer. De Pie-ról Q-ra átállás után nem csináltam.
-
petipetya
nagyúr
válasz
alex devil #3649 üzenetére
Sehogy.
-
Karavik
veterán
válasz
alex devil #3636 üzenetére
Az a lényeg, hogy Telekomnál a szolgáltatói oldalon aktiváltatni kell a VoWiFi-t, ami előfizető kérésére történik, mert alapból minden előfizető esetén inaktív ez a szolgáltatás (csakúgy mint, a VoLTE). Én 1414 ügyfélszolgálaton keresztül aktiváltattam, majd utána a telón is be kell kapcsolni VoWiFi-t de nem működik mégse.
(#3638) Atomgeszi:
Nincs elbírálás, egyből aktiválták még az ügyintézővel folytatott telefonbeszélgetés közben, csak teló újraindítást kért az ügyintéző...
-
Laci.M
senior tag
válasz
alex devil #3602 üzenetére
Június óta nekem nem kellett semmi újra megadnom neki.
-
B. Tamas
aktív tag
válasz
alex devil #3482 üzenetére
Annyira nem nagy kaland, én ~2 hete csináltam, nem sikerült elsőre, de 1,5 órán belül fullosan mindennel megvoltam. Viszont a DEV rom marhajó az egyébként szintén használható gyárihoz képest is. Annyi a dolog nyitja, hogy a TWRP ha felmegy kb 2-3x újra telepítsd önmagából és akkor tuti lesz.
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
alex devil #3480 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
alex devil #3087 üzenetére
Nem volt probléma.
-
Sordoran
addikt
válasz
alex devil #2843 üzenetére
Nekem 0,8%, de ha hozzáveszem a MiFit-et, az még 2%, tehát együtt 2,8%.
-
LilProphet90
senior tag
válasz
alex devil #2843 üzenetére
Ma kemény 0.3%-ot evett (42%-on van az akksi), bár csak hívásoknál jelez a Band nálam.
-
laci laci
addikt
válasz
alex devil #2714 üzenetére
Hát számolj 10-20%
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
alex devil #388 üzenetére
xiaomi.hu?
2 év gyári gari. Egyik fórumtársnak volt szervizben, 1 hét alatt megjárta(de ez lehet Mi9SE volt)
Esetleg még turbado-ról olvasni jókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest