- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Igen még tavaly tavasszal, amikor a gélszerű kézfertőtlenítővel takarítottam az üveget - valószínűleg belefolyt a hangszóróhoz és megszáradt. Azt követően felére csökkent a hangerő, utcán nem is igazán hallottam a másik felet a vonalban.
Gondoltam egyet és befújtam a magas alkoholtartalmú kézfertőtlenítő sprayvel, és jól megtisztítottam fültisztító pálcikával. Pár perc után kipróbáltam, és visszaállt a normál hangerő telefonbeszélgetés közben. -
adamfriday
senior tag
Nekem ki van rakva a Simple widget az asztalra, már eleve úgy lépek oda a kasszához, hogy előtte rányomtam. Talán egyszer volt, hogy el kellett fogadnom újra az ÁSZF-et, mert frissült, de simán volt időm elővenni a bankkártyát, nem ott kezdek el szerencsétlenkedni, amikor fizetésre kerül a sor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest