-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz
Márton #11536 üzenetére
Nálam meg a qi töltés elég véletlenszerűen dob hibákat. Főleg autóban, sötétben idegesítő. Megszakad, elindul... ilyenkor ugye kijelző bekapcsol hang kíséretében. Van, hogy percenként. Aztán van amikor meg semmi hiba, sőt a töltőre téve turbo töltésre kapcsol. Ezt mondjuk sosem értettem milyen kommunikációs csatornán tudja a telefonnal tudatni. Egy autó piktogram van a telefonon, turbo charge felirattal.
A telefon a ludas, mert más töltőn is produkálja ezt.
A forrósodás talán azért nem jelentkezik nálam nyáron mert én úgy raktam a tartót, hogy mögötte közvetlenül ott a szellőzés rácsa. -
han_lev
senior tag
válasz
Márton #11530 üzenetére
Szerintem semmit. Érdemes átböngészni a beállításokat. Próbálj meg keresni benne, valahol megvan a led jelzés bekapcsolása híváskor. Ottt van olyan (azt hiszem) hogy néma módban, mindíg... ilyenek. Lehet, hogy egy ki-be kapcsolás megoldja.
Illetve újraindítás? Lehet hülye kérdés, és már csináltad, bocs.. -
Márton
nagyúr
válasz
Márton #11216 üzenetére
A notification area betűméretét nem lehet változtatni? Túl kicsi az óra, az akku %, alig látom, nincs mindig nálam a nagyítóm..
Ha wireless töltőn van és elérte a 100%-ot, pár percenként felvillan, hogy 100% és hangot is ad. Ez direkt van így, hogy vegyem már le? Nem lehet kikapcsolni?Továbbá miért csak android 10-es van az én készülékemen? Van rá hivatalos 11 vagy nincs? Esetleg SIM kártyától függ, hogy melyik szolgáltatóhoz vagyok felcsatlakozva? (Digi van benne)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest