- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mattheus
őstag
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám, amiben kérném szépen a tanácsotokat.
Van egy Xiaomi Mi9-es készülékem, melyet víz ért és ennek következtében az USB-C töltése elhalálozott.
Ennek már két napja, azóta nem használtam, szárítottam, de a helyzet nem változott. A telefonon van 35 GB-nyi kép, amit szeretnék elmenteni róla okvetlen , lehetőleg még mielőtt lemerül (most ki van kapcsolva, de olyan 35% körül van a töltöttsége).A kérdésem az lenne, hogy ennek mi lenne a legegyszerűbb módja? Hogyan tudnám , mivel , milyen programmal ezt megcsinálni, hogy ne vesszen el örökké ez a pár fontos emlék? Google Drive, OneDrive? Mit javasoltok?
Van esetleg valahol egy step by step guide amit követve ezt megcsinálhatnám?
Nagyon szépen köszönöm! -
mattheus
őstag
Köszönöm szépen hzsolee és NoNick!
Én egyelőre magyar oldalakon nézelődtem, ahol a képek alapján Xiaomi logós akkumulátorok szerepelnek, de kétlem, hogy azt kapnék ténylegesen, mint pl.
1. Mobil home
2. EMAGÁrban nagyjából ott van, mint az Ali Expresses Nohon, de nem tudom mely márka számít megbízhatónak és mely nem.
Ti inkább máshonnan rendelnétek, mint hazai boltból ?
-
mattheus
őstag
válasz
hzsolee #11369 üzenetére
Igen, kábé nekem is ilyen jellegű kockázat jutott eszembe, pár ez is csak elméleti síkon
A Xiaomi szervizzel felvettem a kapcsolatot, akik sajnos már nem tudnak biztosítani megfelelő minőségű akkumulátort. Tudtok abban segíteni, hogy mi számít annak? Esetleg van konkrét típus, modell vagy márka ami javasolt?
-
mattheus
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy az akkumulátort hol érdemes cseréltetni Budapesten belül? Megbízható szervizt keresek, ahol rövid határidővel vállalják, és eredeti / jó minőségű akkumulátort használnak.
Szükséges előtte gyári állapotra visszaállítanom a készüléket? Van annak biztonsági kockázta, hogy ha nem állítom vissza ?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Eddig is volt jó csúcskészüléke a Xiaominak, most viszont a szoftvert és a kamerát is összetették, hogy ártól függetlenül a legjobbakkal versenyezzen.
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest