Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz
Márton
üzenetére
Hát bocs... nem akartalak beleugratni ebbe a nohon témába. Nekem igazából nincs vele bajom, amire kell azt kb tudja. Most pár napja figyelem, meg akkoriban megvettem ezt a programot és próbálom betartani az ajánlásukat, hogy 15 alá merítés után folyamatosan 100-ra töltsem. Mert akkor számolja elvileg a kapacitását...ha jól értelmezem. Ez alapján az új kori értékhez viszonyítva ló*asz a különbség. Mondjuk a napi rutin töltési ciklus nem ilyen nálam...
Átírtam 3300-ra, ez a teló alapértelmezett.... hagyjuk azt a kamu 4ezret☺️
Ha tényleg ennyit vesztett 3 év alatt akkor az teljesen oké.Nekem meg annyi elég, hogy ne merüljön mint a nyeletlen balta...
-
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Azért annyira nem voltak bőkezűek... Visszakerestem a Lehehe vásàrlást. A felét visszaadták, pedig abba elég jól ment. Már nem nagyon emlékszem, de valami nem volt vele kerek, azért rendeltem aztán a Nohont. Megvan most is, rámértem 3,7 volt van benne. Lehet jobb mint ami most használok😁
-
hzsolee
őstag
válasz
Márton
üzenetére
Azért, mert hátha ingyen lesz. Eleve a kétezer kevés. Ha három körül lenne a valós akkor is a veszteségek miatt még annál többet kellene a mérőknek mutatni. Van még egy hua note 20 próm... azzal is eljátszom ezt. Az még gyári akku és valami 4ezer körül van az eredeti megadva
-
hzsolee
őstag
válasz
Márton
üzenetére
Már csak kíváncsiságból este lemerítettem. Kikapcsolt magától és kikapcsolt állapotban feltöltöttem. Már nem emlékszem új korában mi volt vele... mármint a csere akku mit tudott. Amire kell azt még bírja. Kijelző is be van égve, ha behal onnantól kezdve nem igazán érdekel tovább...
Szóval most ezt tudja. Lehet egy refundot megejtenék a helyedben...
-
-
hzsolee
őstag
Az enyém tegnap meg ma furcsa dolgokat produkált. Tegnap olyan hangot adott mint amikor valakít hívok, kicsengett de nem vette fel senki...mindezt kihangosítva. Semmi nem futott főleg nem a tárcsázó. Nem lehetett megszakítani sehogy. Ha kinyomtam a telefont...mármint lezárt sötét képernyő volt akkor is. Aztán jobb híján nyomtam egy újraindítást.
Ma meg írt egy ismerősöm, hogy hajnalban volt egy nem fogadott videóhívása tőlem. Szinte napi szinten írok neki viberen megtartva az előzményeket, de ott nem látszik semmi kimenő hívás...
Szerintem megszállta az ördög. A debreceni eset alapján lehet meztelenül végig kell vinnem a városon... Kicsit várok inkább vele, mert hideg is van meg szakad az eső. -
hzsolee
őstag
válasz
Márton
üzenetére
Nálam meg a qi töltés elég véletlenszerűen dob hibákat. Főleg autóban, sötétben idegesítő. Megszakad, elindul... ilyenkor ugye kijelző bekapcsol hang kíséretében. Van, hogy percenként. Aztán van amikor meg semmi hiba, sőt a töltőre téve turbo töltésre kapcsol. Ezt mondjuk sosem értettem milyen kommunikációs csatornán tudja a telefonnal tudatni. Egy autó piktogram van a telefonon, turbo charge felirattal.
A telefon a ludas, mert más töltőn is produkálja ezt.
A forrósodás talán azért nem jelentkezik nálam nyáron mert én úgy raktam a tartót, hogy mögötte közvetlenül ott a szellőzés rácsa. -
hzsolee
őstag
válasz
HawerKing
üzenetére
Azt nem tudom, de nekem is vissza szokott kapcsolódni a BT. De ha 2x kikapcsolom akkor úgy marad. Mondjuk ezt ritkán fordul elő, mert az órám miatt mindig megy. A mobilnetet nem tudom mert az is állandóan megy mivel korlátlan. A bt engedélyeknél kell körülnézni....
Nekem pld simán visszakapcsolja az óra appja...Mondjuk kicsit erősnek érzem, hogy 26 alkalmazás bekapcsolhatja

-
hzsolee
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
-
hzsolee
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
-
hzsolee
őstag
válasz
Gyarmati_
üzenetére
Oks. Pont te írtad 2 éve, ezért is próbáltam, de aztán a kollega hozta a megoldást...
-
hzsolee
őstag
Valamiért nem megy az nfc fizetés. Összefoglaló megvolt, visszaolvastam, de valami nem oké. Már jó régen használtam, akkor jó volt. Erste bankos vagyok, mobilpay rajta, kártya felvéve, csekket fizetem is a minap. Valaki írta korábban, hogy alapértelmezettnek be kell állítani az erstés appot, de nekem csak a googlepayt ajánlja fel... Ötlet?
-
hzsolee
őstag
válasz
mattheus
üzenetére
Hát nem tudom. Nagyon meg kell nézni...van ami itthon olcsóbb mint aliról. Volt amit újra akartam rendelni, aztán már duplája, az árfolyamról meg ne is beszéljünk. A hazai sem biztos. Volt, hogy vettem valamit, nem is nézegettem nagyon. Magyar oldal aztán szlovákból jött...
-
hzsolee
őstag
válasz
alex devil
üzenetére
Hát a gyári nem csinál semmit, nyilván ezért tiltották/vették ki...
-
hzsolee
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Számomra a Lehehe csalódás volt, a Nohon inkább...
-
hzsolee
őstag
-
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Miután kicsi csalódást éreztem, kértem vissza a vételárból. Meg is ítélték és közben megvettem a másik ajánlott akkut. Tegnap megjött. Kicsit kulturáltabb a csomagolás mint a másik. Van a csomagban ragasztó az akku visszafogatáshoz. Meg 2 nagy ragacs ami egyenlőre fogalmam sincs mire jó. Ja viszont nincs ragasztó a hátlap visszaragasztáshoz....
Ja, a gyárit lemértem. Az AccuBattery értéke kb megfelelő..
-
hzsolee
őstag
válasz
psjani
üzenetére
Tudomásul van véve...
De a gyári az app szerint tudott bő 2600-at. Amit vettem (tisztában voltam, hogy nem lesz 4000) reméltem, hogy közel lesz a gyári 3300-hoz. Erre a 3-at is alulról súrolja... Most rendeltem egy másikat amit szintén itt ajánlottak. Az is 4nek van hazudva, de van olyan értékelés ahol megvan a gyári érték.
Refundot megitélték amúgy... -
hzsolee
őstag
válasz
hzsolee
üzenetére
Nos, nem igazán vagyok boldog... Az eredeti régi akkunál azért érezhetően jobb, ami azért elvárható is volt, de...
Az AccuBattery hangyányival ugyan de egyre kevesebbet mutat.Ezért hagytam lemerülni, kikapcsolni magától és kikapcsolt állapotban feltöltöttem fullra. Így kicsit jobb az érték...
Lehet pár dolcsis refundot megejtek...csak, hogy érezzék a törődést....
-
hzsolee
őstag
Hőlégfúvót sokaltam, hajszárítóval melegítettem meg kicsit. A tapadókoronggal húztam a pengetővel meg megkeztem. Könnyen lejön ha sikerül megkezdeni. Az akksitól fostam, de az is "kiesett". Volt egy video amiben kb kettétörte az akkut annyira feszegette. Nem is értem...ki van vezetve a ragasztó vége. Ha érzéssel húzza az ember simán kijön alóla és kiesik az akku.
Na, és a kérdések...
A régi 51%-on volt mikor kivettem. Az új szintén onnan indult. Kötve hiszem, hogy ez így korrekt. Hogyan fog "lejönni" a telefonnak, hogy mi a szitu. Hogyan fogja kalibrálni? Akkor feltöltöttem 100-ra, most megvárom míg kikapcsol magától aztán újra feltöltöm 100-ra. Ennél jobb ötletem nincs... -
hzsolee
őstag
válasz
Roland0224
üzenetére
A kocsiban mágnes volt, soha nem gondoltam, hogy ilyen stabil. De aztán váltottam erre a telefonra és kénytelen voltam cserélni a tartót..
-
hzsolee
őstag
válasz
Roland0224
üzenetére
Már, hogy a túróba ne zavarná... Az ilyen "fémlapost" ha ráteszem a töltőre villogni kezd a led, megáll a töltés... sikoltozik

-
hzsolee
őstag
Napasztmek....

-
hzsolee
őstag
válasz
the radish
üzenetére
Attól még itt van...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hzsolee
őstag
válasz
adamfriday
üzenetére
Köszönöm

Értesítési hatást megtaláltam, de továbbra sem jöttem rá vajon mi kapcsolta be ma reggel is a kocsiban... Na, majd egyszer csak kibukik 😁 Ma viszont nem kapcsolgatta a töltést.
Az adatkijelzés meg azért nem volt, mert az új stílus volt beállítva, abban meg nem mutatja.
Köszönöm még egyszer. -
hzsolee
őstag
Nemrég lettem tulaja egy ilyen gépezetnek. Két kérdésem lenne. Nem tudom az mit jelent amikor kikapcsolt kijelzőnél két oldalt kéken világít. Nem látok összefüggést bejövő üzenetekkel kapcsolatban...
Valamint qi gyorstöltésnél megszakítgatja a töltést, de szinte azonnal folytatja is. Autós és asztali töltővel is csinálja, mindkettő xiaomi, de csak ha combosabb töltőfej van rajta. Ez normális?
Ja, még egy. Note7-en korábban ha lehúztam a redőnyt mutatta a mobil adatforgalmat. Ezen nem lehet ezt valahogy előhívni? -
hzsolee
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Letöltöttem, de aztán nem találtam hogyan is kellene. Volt egy olyan,hogy "legújabb frissítés letöltése". Jobb híján ezt rányomtam. Utána sem voltak meg azok az alkalmazások elsőre de apránként aztán megjelentek 🙄 Ne kérdezd mitől 😁 Most megvan minden. Még kicsit nyektetem aztán csinálok egy gyári visszaállítást. Aztán ha akkor megint nem jó mehet rá amit ajánlottál. Most legalább már tudom hogyan kell. Igen... megjelent az az opció 👍
Szeretem a note-om, de kell az nfc és a qi töltés, meg a több memória is csábító. Kicsit furcsa pár dolog, de szerintem megbarátkozunk....😁 -
hzsolee
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Áhá...tapicskolni😁 Köszönöm. Igazán gyors válasz volt e korai órán 👍

-
hzsolee
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Letöltöttem, de hol tallózzam be? Nem találtam ilyen menűpontot...
Nem vagyok egy telefon guru...

-
hzsolee
őstag
válasz
Black&White
üzenetére
Köszönöm, megpróbálom. Ez hozzá való rom tutira?
Az idő nem számít, csak működjön.

Új hozzászólás Aktív témák
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Metal topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kuponkunyeráló
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha tényleg ennyit vesztett 3 év alatt akkor az teljesen oké.
Ezt nem ötlet akart lenni!!! 🤣🤣

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)