- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
-
zacci
aktív tag
Az eredeti cel az volt, hogy olyan akksit talaljak, ami minimum hozza a gyari erteket. Erre egyelore tokeletes valasztasnak bizonyult a 4000mA-es NOHON gold akksi.
Azt tudom, hogy a kinaiak altalaban hazudnak, ezert tunt jo valasztasnak ez a 4000mA. Gondoltam legalabb hozza a 3300-as gyari adatait, de ugy tunik meg tobbe tis tud.
Nagyjabol hozza az igert adatokat. 3900-400mA-re adta meg a NOHON a gold gyari erteket.Ez volt a gyari akksi (A gyari kapacitast elotte atallitottam, de a szamitott az meg a 3300-as gyarihoz volt megadva):
Majd reseteltem az AccuBattery-t es ez a NOHON 400mA elso toltes utan (6%-rol 100%-ra): -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest