- iPhone topik
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazyman
csendes tag
Igaz... sajnos még ha a cégtől jönne is az infó, az sem garancia. Volt, hogy ilyen ígéret is másként teljesült.
A legutóbbi hír az (és az tényleg a cégtől), hogy 13.5-öt csak azok a mobilok kapnak, amelyek már kaptak android 12-öt. Szóval 13.5-öt biztosan nem kap a Mi 9
De az mondjuk sejthető is volt
Én azért még reménykedek a 13-ért... -
GAbre
veterán
Én is szoktam pucolni,magasnyomásúval ráfújni.De érdemi eredményt nem értem el.
Mi 8 sokkal hangosabb.És nem emlékszek rá.hogy anno halkabb lett volna 8 után mikor vettem,vagy bármi problémám lett volna utcán menve,a hangerővel.
De úgy fél éve legalább van.
Rendeltem 1 hangszórót nemrég.Kíváncsi vagyok ér-e valamit,vagy szoftveresen van alacsonyabb hangerő vagy vmi. -
hzsolee
őstag
Hőlégfúvót sokaltam, hajszárítóval melegítettem meg kicsit. A tapadókoronggal húztam a pengetővel meg megkeztem. Könnyen lejön ha sikerül megkezdeni. Az akksitól fostam, de az is "kiesett". Volt egy video amiben kb kettétörte az akkut annyira feszegette. Nem is értem...ki van vezetve a ragasztó vége. Ha érzéssel húzza az ember simán kijön alóla és kiesik az akku.
Na, és a kérdések...
A régi 51%-on volt mikor kivettem. Az új szintén onnan indult. Kötve hiszem, hogy ez így korrekt. Hogyan fog "lejönni" a telefonnak, hogy mi a szitu. Hogyan fogja kalibrálni? Akkor feltöltöttem 100-ra, most megvárom míg kikapcsol magától aztán újra feltöltöm 100-ra. Ennél jobb ötletem nincs... -
B. Tamas
aktív tag
https://www.aliexpress.com/item/1005002939926667.html?spm=a2g0o.order_list.0.0.21ef1802ZInFci
Ezt én is csak dícsérni tudom, 2 hónapja cseréltem és ég és föld. Nap végére még 30% körül van aktív használat mellett.
Mindent adnak hozzá ami a cseréhez kell, neked csak egy hőlégfúvód kell hogy legyen.
-
alex devil
senior tag
Én év eleje óta tervezem, hogy elviszem akksicserére hozzájuk de akkor erről lecsúsztam..
Valaki tud Pesten ajánlani szervizt ahol kicserélik egy normális akksira?
Gondolkodtam, hogy rendelek és kicserélem de nem vagyok egy ezermester típus, egyedül nem vágnék bele a cserébe. -
Toncos
tag
Ajándékozás kapcsán nézegettem, mi a helyzet a mobilpiacon, és nekem a Samsung új, 3+1 éves frissítési policyja tetszik: mégsem a KKP vezette vállalat, és 4 évig foltozzák a lyukakat (kérdés persze, milyen lelkesedéssel). Ha most váltanom kellene, akkor ezt figyelembe véve egy A52s lenne a befutó (bár az kicsit fájna, hogy 3 év elteltével a Mi9 áráért nem ad erősebb hardvert).
Csak Play-ből telepítek, és igyekszem nagyobb felhasználói bázisú appokat választani, de bármit be lehet szívni. Legutóbb költségnyilvántartó app-nál gondoltam bele, hogy mennyire kiszolgáltatja magát az ember csak az önként megadott adatokkal, meg jogosultságokkal... Az Amazfit óra appja kb. mindenhez is kéri a jogosultságot, csak azért, hogy értesítéseket mutasson...
Bízom a közösségi szoftverekben (linuxozom is), csak egy-egy telefonnak a bázisa (pláne a modolni hajlandó power-userek) kisebb, emiatt jobban látom benne a hiba/rossz szándék okozta kár lehetőségét. De ezt a xiaomi.eu-t lehet, hogy kipróbálom, pozitívnak tűnik, bár ez az unlockolási eljárás (Mi-fiók, telefonszám megadása... mi? miért?) megint csak érdekes. De ez már az én dilemmám, köszi az inputot!
Az OTA-val kapcs. én is erre jutottam, hogy elég egy alap szerver (kevés a user...), de na, pár éve ilyen nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest