- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Black&White #11067 üzenetére
Köszi a tanácsot, de mint írtam, akkucserével nem szeretnék foglalkozni (sem sk, sem szerviz). Ha odakerülne a sor, akkor bármennyire is szeretem az Mi9-est, lecserélem.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Gyarmati_ #10828 üzenetére
Csatlakozom a még mindig elégedettek táborához.
2 év 4 hónap után minimum 48 órát bír ki egy töltéssel (Wifi, GPS, az óra miatt a Blutooth folyamatosan bekapcsolva). Az esti kikapcsolástól a reggeli bekapcsolásig 1-2%-ot megy le éjszaka. Eredeti, gyári ROM-mal, Nova launcherrel hibátlanul működik. -
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #10733 üzenetére
Köszönöm.
-
törölt tag
válasz
Sweet Lou 6 #10727 üzenetére
Szia, mennyiért csinálták a cserét?
(Még az enyém bírja valameddig, de már érződik, hogy gyengül.) -
törölt tag
válasz
adamfriday #10619 üzenetére
Szuper! Köszi, ez segített.
Az a helyzet, hogy a Nova kapott eszközrendszergazdai jogosultságot, csak azt nem tudom, hogy a frissítés előtt milyen beállítás volt. Most ezt kikapcsoltam és már elég az ujjlenyomat is, mint eddig.
-
törölt tag
Nekem is megjött a 12.5.1, de egy probléma keletkezett. Az ujjlenyomattal való megnyitás nem elég, be kell írni a PIN kódot is. Az van kiírva a záróképernyőn, hogy "A rendszergazda zárolta az eszközt". Ki a rendszergazda a telefonomon? Ha én, akkor hol tudom ezt a korlátozást feloldani?
-
törölt tag
válasz
Black&White #10544 üzenetére
Mivel különösebb problémám nincs a telefon működésével, így nem siettetem a frissítést. Csak azért kérdeztem rá, mert nem ebben a sorrendben szoktuk megkapni az update-eket.
Egyébként, már régóta óvatos vagyok, ezért mindig megvárom, míg OTA-n be nem jelentkezik. Azért köszi a linket.
-
törölt tag
válasz
adamfriday #10297 üzenetére
Olyan, mintha le se jött volna. Sehol, semmilyen változást nem látok. Igaz, különösebb gond eddig sem volt, legalább is nekem.
-
törölt tag
válasz
Roland0224 #10105 üzenetére
Hát jó lenne, mert elégedett vagyok a telefonnal, nem tervezem egyhamar lecserélni. Ha megkapná az új verziót, az takarékosabb és optimalizáltabb lesz az ígéretek szerint, és remélhetően nem rontják el azt, ami jól működik.
-
törölt tag
Szeretném megkérdezni, hogy miért fordul el a kép keresztbe a fotó appban, ha pl. egy A4-es lapot állóképként lefotózok? Lehet-e valahol beállítani, hogy úgy maradjon a kép visszanézéskor, ahogy lefotóztam?
-
törölt tag
válasz
alex devil #8969 üzenetére
Egyszer találkoztam ezzel, úgy jött rendbe, hogy kikapcsoltam a wifit és ment a mobilnet. Ezzel az a baj, hogyha lesz majd wifi, akkor amíg vissza nem kapcsolod a mobiladatot használod.
-
törölt tag
Én egy jó ideig Chome-ot használtam, de az utóbbi időben egyre többször összevissza jönnek a betűméretek. Kb. egy hete átálltam a Firefoxra, ennél egyelőre nincs semmi gond.
-
törölt tag
Egyelőre én nem tapasztaltam problémákat, de ha tényleg rossz lesz, továbbállok. (Windows Phone-os időszakomban én is nagyon utáltam az Outlookot, nem is használtam akkoriban, csak a Gmailt.)
Itt Androidon a BlueMail volt egy ideig a levelező appom, de azzal is volt valamilyen bajom, azután álltam át az Outlookra. -
törölt tag
válasz
alex devil #8534 üzenetére
Nekem a hosszan tartó nyomásra a zseblámpa, két gyors rövidre a hátlapi fényképezőgép van beállítva az AI gombra.
-
törölt tag
válasz
Nangoo85 #8513 üzenetére
Egyetértek, én már vagy féléve Outlookba tettem minden fiókomat (Gmail, Yahoo, Outlook, sőt a cégest is, amire a Gmail nagyon allergiás volt) és minden értesítés azonnal megjön - igaz, Nova launcherrel. (Amikor még WP-t használtam, akkor meg a Gmail volt megbízhatóbb.)
-
törölt tag
A telefonomon simán frissítettem a Miui Global 12.0.1 Stabilra, nem tiszta telepítéssel. Az akkuidő egy picit jobbnak tűnik, de eddig sem volt rossz, mert 2 naponta töltöm.
Ami furcsa, hogy bárhol, bármit (áruházban, levelezőben stb.) frissítek, a körkörös animáció egyből lefagy, és ameddig forognia kellene, addig ott van lemerevedve. Eddig a frissítés keresés ideje alatt végig forgott az animáció. Igaz, ez nem különösebb probléma, de érdekelne, másnál is így működik? -
törölt tag
válasz
Black&White #7851 üzenetére
Na, megjött ugyanaz magyar-angol változatban is.
-
törölt tag
válasz
Black&White #7851 üzenetére
Ma reggelre eltűnt, talán megsértődött, hogy nem pakoltam fel egyből. Azért idegenkedtem tőle, mert eddig kínai betűs frissítéssel sosem találkoztam, másrészt időnként félresikerül egy-egy frissítés. Már egy ideje teljesen jól működik a telóm, nem szeretném, ha nyűglődni kezdene.
Köszi, remélem, nem jön elő többet, vagy ha igen, akkor magyar vagy angol nyelven, hogy én is megértsem. -
törölt tag
válasz
Black&White #7848 üzenetére
Köszönöm az infót.
Miért kínai? Ilyen frissítés eddig még nem jött.
Ha a Kihagyást választom, milyen hátránya lehet?
-
törölt tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy ez mi ez? Kell ez nekünk? Ráadásul majd egy hónapos cucc.
-
törölt tag
Elnézést kérek mindenkitől, de az illetékeseket kérdezném: nem lehetne-e egy MIUI romolós topikot létrehozni és ott kitárgyalni a témához tartozó részleteket?
Szerintem a telefonokat használók kis hányada fog ilyen jellegű, mélységű kísérletezésbe, hogy még jobb legyen a készüléke (talán hasonlíthatnám őket a hifistákhoz a zenét hallgatók, kedvelők körében).
A fentieket annak fényében írtam, hogy nem ellenségesen kezelem a témát, mert anno a Nokia 6120 Classic telefonomat jómagam is romoltam - de ami itt megy, kezd kissé sok lenni.
-
törölt tag
Sziasztok, miért nem rakja ki a kezdő oldalon az Üzenetek ikon az értesítés számot SMS érkezéskor? Régebben ez működött. A Gmailnél, Whatsappnál stb. jó most is.
-
törölt tag
A híváslistában van egy "Ismeretlen szám" pirossal írva, nem tudom kitörölni. Van rá valamilyen megoldás, hogy eltűnjön?
-
törölt tag
Sziasztok,
Egyik napról a másikra eltűnt a telefonomról (MIUI 11.0.5 Stabil) a teljes híváslistám. Tegnap hívtak többször, én kétszer hívtam mást, de nem láthatók ezek sem.
Sehol nem találtam erre a problémára infót és nekem sem volt még ilyen. Ha valaki hallott már ilyenről és tud megoldást, kérem, segítsen. Jelenleg a Hard reseten gondolkodom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest