-
Mobilarena
Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kress
aktív tag
crDroid romot rakott már fel valaki? úgy látom az még frissül, de van valami DFE trükközés, ami nekem eu rom után elég ismeretlen.
Ha kell a titkosítás akkor azzal kell varázsolni valamit? Van ehhez valami jó leírás? -
-
kress
aktív tag
válasz
Toncos #10949 üzenetére
En egybol amikor megjott a telo unlockkal meg xiaomi.eu rommal kezdtem
A xiaomi.eu-bol is mar csak a stabil frissul, en a deven voltam csak lusta vagyok valtani mert ahhoz mindent gyalulni kell.
Ha nem telepitesz mindent ossze-vissza a telora hanem x megszokott appot hasznalsz akkor nem igen kene gond lenni az unlock/custom rom megoldassal, biztonsagi szempontbol. Hogy ezekre meddig jonnek meg frissitesek, meg mennyi biztonsagi azt nem tudom megmondani.
Ilyen teren szerintem a nem kinai telefonnal sem fogsz nagyon jobban jarni, ott is eleg hamar elhalnak a frissitesek, ha csak nem kezdesz el ott is customra valtani.Esetleg valaki tud olyan minimal custom romot ami folyamatosan frissul biztonsagi szempontbol, es rendesen kezeli a telefont? (akku ido, kamera stb.)
OTA: kb minden rom kaphat aminek van egy honlapja szerintem, mert igazandibol az csak egy letoltes ha ugy vesszuk, es ha lecsereled a romot akkor o mar azt csinal amit akar ugye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb.), ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való, amik nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- Google Pixel topik
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest