- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz
GuruZone #830 üzenetére
Hát ez az.
Biztonság, rábökök az akku ikonra (mert már szöveg sincs mellette), egyből elindul valami optimalizálás, az lefut, majd nincs olyan gomb, amire a megszokott fogyasztás, grafikon stb előjönne.
Eddig a redmin legalább a quick shortcut maker-rel ki tudtam rakni, de ezen az oreón már az sem megy.
Esküszöm a Miui8 volt eddig a legjobb android 6-tal. Azóta egy csomó funkciót kivettek, amiket megszoktam. -
GuruZone
őstag
válasz
GuruZone #826 üzenetére
"csücs"
10.2.2.0
- Note 5 már kéthete megkapta ezt a csomit- szóval még mindig oreo,
- megjöttek az új navbar gombok,
- alkalmazásváltó tetején Tisztító, Mélytisztitás gyors elérése (kikapcsolható),
- lebegő értesítések nálam végre most visszatértek.Bluetooth hangerőt picit növelhetnék, remélem a pités update-ben bekövetkezik.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
GuruZone #334 üzenetére
Édesanyám is átvette ma . Tegnap kb ilyenkor beszéltem a Konzolvilággal , ma délután otthon volt a telefon .
Édesanyámnak tetszik külsőre . Bekapcsolta , mondtam neki töltse fel , aztán vasárnap belakjuk . Akkor rakjuk rá a fóliát , amit hétfőn kaptam meg . Edzett üveg ide vagy oda jobb ha le van fóliázva az a telefon . -
pècsimunkás
addikt
válasz
GuruZone #179 üzenetére
Azt megköszönném ! Anyámè lesz a telefon , de csak 23 .- án èrek haza. Viszem a fóliát , ès segítek majd belakni , beállítani rajta mindent. Majd akkor elkèpzelhető , hogy jövök 1-2 kèrdèssel . Első pl. , hogy a reklámot - ami itt - ott említve van , hol lehet kikapcsolni .
Majd akkor lesz először MIUI - s telefon a kezemben , de gondolom megtalálok majd benne mindent is .
Ha esetleg nem , akkor jövök ide zaklatni benneteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest