- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataig
tag
Sziasztok!
MIUI Global 10.3..1 Stabil. Jól látom, hogy az állapotsor (értesítési sáv) lehúzásánál eltűnt a fényerő állításnak a csúszkája? Másnál is így van? Vagy ez beállítás kérdése? -
pataig
tag
Sziasztok!
Nem szeretném elrontani, így megkérdezném a hozzá értőket...
Áttérnék Global Stable-ról Global Developer-re. Gyári állapot, azaz nincs nyitva a bootloader.
A menete érdekelne, illetve jó-e az amit le szeretnék tölteni rom!
A telepítés: gyári visszaállítás,majd rendszerfrissítés 3 pöttyre- újraindítás recovery módba, ott betallózni és felrakni a rom-ot. Jól gondolom, vagy nem ez a megoldás?Vagy inkább innen töltsem?
Aki használja ezt a Deleoper-t írhatna pár szót, hogy milyen....
Minden infó jól jön! Köszönöm! -
pataig
tag
Bő 1 hete használom a 9-es androiddal (Global stabil)
-Amit azóta észre vettem, hogy naponta többször az ujjlenyomat feloldás után megjön azonnal a fényerő, de az ikonok csak 2-3 másodperc után töltődnek be... Másnak hasonló problémája van?? Valami megoldás esetleg erre?? (vagy le kell cserélni a Miui launchert valami másra?)
-Illetve nem napi szinten de időközönként előfordul, hogy híváskor nem lehet hallani egymást, de a számláló az megy térerő maxon... vagy csak megszakad a hívás pár másodperc után automatikusan.... Másnak erre valami megoldása?? Vagy találkozott valaki ilyen hibával??
Amennyiben átállnék Global Dev-re előfordulhat, hogy a hiba megszűnik?? Van aki használja a globál dev-et?? Van róla valami tapasztalat???(akkuidő, stabilitás, gyorsaság?) -
pataig
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van-e egyszerű lehetőség a "Global Stabil"-ról átállni a Global Dev-re... Régebbi verziójú Xiaomin csak le kellett tölteni, s a gyári Recoveryvel lehetett!!
Próbálta ezt már valaki????
Előre is köszönöm a segítséget! -
pataig
tag
válasz
Winnie The P #1103 üzenetére
Lehet kell pár nap, hogy mindenkinél megjelenjen...
-
pataig
tag
Sajnos ebben nem tudok segíteni, mert ezen a telefonon még én nem használtam TWRP-t, s Root-ot sem....
(#1080) novinyul : igazából nem vettem észre semmi különbséget... talán annyi, hogy mintha a gesztus vezérlés nem akadna... persze ennyi idő alatt sok mindenre nem lehet fényt deríteni...
-
pataig
tag
Frissítés érkezett:
-
pataig
tag
-
pataig
tag
Én ezeket rendeltem, s az első van most fent már egy ideje, de megjött a második is...ránézésre egyformák! Rendeltem egyszerre több helyről, hogy az ünnepek miatt biztosan megjöjjön valahonnan, s a plusz sem jelent problémát, mivel nem vészes az ára... rendeltem simát is, csak azok ugye kisebbek...
Fólia -
pataig
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy javít-e a képminőségen, de ha valakit érdekel most ez ingyenes a play áruházban ... -
pataig
tag
Természetesen nem köveznélek meg, mert abban igazad van, hogy gyengébb, mint egy amoled, bár ez szerintem az összes IPS-re igaz lehet! Ráadásul ebben az árkategóriában a Samsungon kívül nem jellemző az amoled....A Xiaomi a Mi 8-ba rakott amoledet, s alatta nincs, viszont az 100 ezer felett van...
-
pataig
tag
válasz
gaboca0314 #255 üzenetére
Nálam is szuper a hang hívás közben, s jól is hallanak engem is! Szóval nincs baj vele!
A frissítés nekem este jelezte, de gondoltam ma majd feltöltés után felteszem reggel, de már nem elérhető .... szóval lehet visszavonták valamiért... mondjuk ez néha előfordul!! -
pataig
tag
Sziasztok!
Megérkezett a tok aliexpress-ről amit hozzá rendeltem (1,79$ volt).... néhány kép róla:
Kép1
Kép2
Kép3Jól illeszkedik, van perem egy pici, így a kijelzőt is védi valamelyest.... ja és a kameránál is akkora perem van, hogy nem lóg ki a síkból a kamera!
Várok még másmilyen tokot is, majd megosztom azt is ha megjön! -
pataig
tag
Azért elgondolkodtató az a "pici" különbség.....
Ha százalékos arányt nézem akkor már a Pocophone után szóba jöhet a Mi 8, vagy a Mi Mix 2s. hiszen alig van különbség ott is...s így szép lassan eljuthatunk bárhova......Szóval az a pici különbség nálam nem 30-40%-ot jelent..... de természetesen nem vagyunk egyformák!!!
-
pataig
tag
Sziasztok!
Én ma két hete, hogy használom a telefont (4/64-es kék)! Redmi Note 3-ról váltottam!Néhány rövid gondolat (szubjektív)...
Nem hasonlítható össze a két telefon...talán annyiban, hogy mindkettőnek csúszik a hátlapja!
Gyorsak a telepítések is és a működés is ,az ujjlenyomat feloldás villámgyors az előzőhöz képest! Telefonálás közben jól tisztán hallanak, s én is a másik felet.Az akku miatt aggódtam egy picit, de nem lesz ezzel gond... nekem hasonló használattal tudja legalább ugyanazt, mint az előző! Miui 9-el jött nekem, de frissítettem Miui 10-re.... nekem gyorsabbnak tűnik, s nem találok sehol akadást, persze pár napig használtam csak a 9-el....!
Hátrányként egy dolgot említenék meg: ujjlenyomatok nagyon meglátszanak az üveg hátlapon, persze ez mindegyik üveg hátlapú telefonra igaz lehet!
Egyébként szép és minőségi hatást kelt a készülék! A hozzá kapott szilikontokkal kellemes a fogása is!
Két hét alatt nem találkoztam még hibával! Szerintem jó vétel volt egyelőre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest