- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Nem lesz Xiaomi 16
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Griff55
senior tag
A mai napon betértem az alza róbert károly körúti kiállítótermébe, ahol kint az üvegen már hatalmas Mi9 matrica díszíti kirakatot. Természtesen csesztek kirakni egy modellt is.. Gondoltam kicsit összehasonlítom a Mi8-al..
Viszont a Mi8-at sikerült összehasonlítani az ihone XR-el. Kijelzőt tekintve bevallom pozitívan csalódtam az XR-ben. Ips technológia ide, alacsonyabb ppi oda, jó ránézni a kijelzőre (legjobb ips amit eddig láttam) és a xiaomi mellett se tűnik bántónak a pixelsűrűség.Fényképezőjétől viszont már annyira nem dobtam hátast, pedig elvileg ugyanazt a főszenzort kapta meg mint a XS meg XS Max. Mi8 gyári kamera app jobban muzsikált ott beltérben szerintem.
+1: van ott kitéve egy mocskosul beégett galaxy s9, ilyenkor mindig nyugtatom magam, hogy ennyi ideig úgyse nézek 1 képet
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest