Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Visszahozhatja a hátlapi kijelzőt a Xiaomi 16 sorozat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco F7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Én nem általánosságban beszéltem a HDR-ről, hanem HDR hatásáról gyári MIUI kamera szoftver használatával, konkrétan MI8 és MIX2S kapcsán!
GCAM-al HDR és Night sight úgy működik ahogy a nagykönyvben megvan írva. Bár HDR-E (HDR-Enhanced) több zajjal jár, ami főleg gyengébb fényviszonyok esetén figyelhető meg, viszont színek dinamikusabbak. GCAM esetén HDR+ a jó választás, mert színeket nem tolja meg annyira, mint HDR-E, ezáltal természetesebb, valósághűbb és nincs járulékos zaj sem.
Esti fotózásra pedig ott a Night Sight, ami varázslatos módon teszi a dolgát, bár én statikus témák esetén nappal is használom, legjobb minőséget hozza.Ezzel szemben MIUI-n HDR és Night mode csak arra jó, hogy elrontsd a fotókat vele, viszont csak AI használattal egész utőképes. Így már nagyjából pariban van GCAM-al, sőt bizonyos esetekben, helyzetekben jöbban is teljesít, de ez általánosságban nem mondható el. Én mindkét kamera szoftvert használom ez végett.
Konklúzió:
1. Xiaomi fejlesztőknek van hova fejlődni főleg HDR és Night mode funkciók terén.
2. Hogyan lehet legtöbbet kihozni a gyári MIUI kamera appból és mivel lehet elrontani a fotókat.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Háború Izraelben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest