Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
Rövidesen nyitni fogok! Az előző telefonom nyitását nem én csináltam, most én próbálkozok vele!
Idézet az összefoglalóból:
"Mielőtt elkezded a frissítést, érdemes kilépni a hozzá rendelt Mi és Google fiókokból, illetve a Mi fiók beállításaiban a "Készülékkeresés" opciót is ki kell kapcsolni.
Ha ezt nem teszed meg, a telepítés utáni első induláskor kérni fogja a korábban beállított zárolási jelszót (PIN kód), ha ezt nem tudod, nem tudsz belépni, kizárod magad a telefonból."A Mi fiókból való kilépés és a készülékkeresés kikapcsolása oké, azt tudom hol kell kikapcsolni a telefonon, de a Google fiókból fogalmam sincs, hol lehet kilépni!
A másik dolog, amiben bizonytalan vagyok, az a fentebb említett zárolási jelszó, amit ha nem ismerek, akkor kizárhatom magam a telefonból.
Itt arról a képernyőzárról van szó, ami beállítástól függően lehet képernyőminta, vagy PIN kód?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest