Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
Rövidesen nyitni fogok! Az előző telefonom nyitását nem én csináltam, most én próbálkozok vele!
Idézet az összefoglalóból:
"Mielőtt elkezded a frissítést, érdemes kilépni a hozzá rendelt Mi és Google fiókokból, illetve a Mi fiók beállításaiban a "Készülékkeresés" opciót is ki kell kapcsolni.
Ha ezt nem teszed meg, a telepítés utáni első induláskor kérni fogja a korábban beállított zárolási jelszót (PIN kód), ha ezt nem tudod, nem tudsz belépni, kizárod magad a telefonból."A Mi fiókból való kilépés és a készülékkeresés kikapcsolása oké, azt tudom hol kell kikapcsolni a telefonon, de a Google fiókból fogalmam sincs, hol lehet kilépni!
A másik dolog, amiben bizonytalan vagyok, az a fentebb említett zárolási jelszó, amit ha nem ismerek, akkor kizárhatom magam a telefonból.
Itt arról a képernyőzárról van szó, ami beállítástól függően lehet képernyőminta, vagy PIN kód?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest