Hirdetés
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
Ez nem a bejött/ nem jött be-ről szól, hanem hogy nem méretpontos. Ez egy elég fontos kritérium egy terméknél. Igen, minőségi cucc, de a hajamra kenhetem, ha idegesít, hogy kitakar.
Szóval ha lehet, akkor az ajánlóba legalább azt írjátok bele, hogy kitakar körben pár pixelnyit, hogy más ne járjon így mint én.
Viszont akkor már írok a Nillkin Synthetic Fiber tokról is, hogy ez tényleg jó minőség, most hogy végignéztem a kapható tokok siralmas halmazát.
Jól körbeveszi a telót, kicsit szögletesebb lesz a fogása, a hátlap jó vastag kemény műanyag, míg az oldalai nagyon puha gumik (kb mint egy szimmering). Az említett kijelzővédő üveget sem nyomja fel.
Nem vagyok teljesen megelégedve ezzel sem, mivel a kamera és az ujjlenyomatolvasó körül 2-3mm-es rést hagytak, de ez a fotókon is látható. Az ujjlenyomatolvasó körül nincs síkban a 2 anyag magassága, így ott van egy éles perem, ami szintén zavaró.+ Rendeltem Baseus kábeleket, autós töltőt, azok is rendben vannak. (A mágneses tartóra még kíváncsi leszek ha megjön)
Ilyen tokot rendelt már valaki? Ha takarná a teló alsó részét is, ez tökéletes volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Trollok komolyan
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest