Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• adambox

tag

Hali, valakinek van egy letöltési linkje esetleg az eu dev 9.03hoz? A Google nem a barátom mivel sehol nem találom :( legutolsó eu stab van fent, de be van lassulva mivel nem tiszta rendszerre eresztettem rá... Esetleg Pixel experiencere tapasztalat valakinek? Kipróbálnám azt is szívesen ha valaki azt mondja jobb mint a Miui :D Hívásrögzítés lenne a lényeg, nem tudom egyáltalán benne van e a Pixel romban :F új telefon vásárlás is benne volt a képben, egy Poco F2 lett volna a választott. Aztán megláttam a Poco X3at, de az sajnos az IPS panel miatt gyorsan kiesett a kosárból :O Közben rájöttem hogy felesleges, játszani nem játszok telefonon csak konzolon, brutál képeket csinál ez a telefon is, gyorsasága is rendben van amire használom, az idei középkategóriás telefonok szinte hasonló hardverrel jöttek ki. Plusz az ujjlenyomat olvasó sincs kijelzőbe építve, ami egyrészt lassú másrészt számomra zavaró is :)) Eladni sem tudnám szerintem olyan könnyen, nem valószínű hogy az emberek kapkodnak utána mivel nem a "Samsung-Apple" táborba tartozik.

Új hozzászólás Aktív témák