- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
adambox
tag
Hali, valakinek van egy letöltési linkje esetleg az eu dev 9.03hoz? A Google nem a barátom mivel sehol nem találom
legutolsó eu stab van fent, de be van lassulva mivel nem tiszta rendszerre eresztettem rá... Esetleg Pixel experiencere tapasztalat valakinek? Kipróbálnám azt is szívesen ha valaki azt mondja jobb mint a Miui
Hívásrögzítés lenne a lényeg, nem tudom egyáltalán benne van e a Pixel romban
új telefon vásárlás is benne volt a képben, egy Poco F2 lett volna a választott. Aztán megláttam a Poco X3at, de az sajnos az IPS panel miatt gyorsan kiesett a kosárból
Közben rájöttem hogy felesleges, játszani nem játszok telefonon csak konzolon, brutál képeket csinál ez a telefon is, gyorsasága is rendben van amire használom, az idei középkategóriás telefonok szinte hasonló hardverrel jöttek ki. Plusz az ujjlenyomat olvasó sincs kijelzőbe építve, ami egyrészt lassú másrészt számomra zavaró is
Eladni sem tudnám szerintem olyan könnyen, nem valószínű hogy az emberek kapkodnak utána mivel nem a "Samsung-Apple" táborba tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Háztartási gépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

legutolsó eu stab van fent, de be van lassulva mivel nem tiszta rendszerre eresztettem rá... Esetleg Pixel experiencere tapasztalat valakinek? Kipróbálnám azt is szívesen ha valaki azt mondja jobb mint a Miui
Hívásrögzítés lenne a lényeg, nem tudom egyáltalán benne van e a Pixel romban
új telefon vásárlás is benne volt a képben, egy Poco F2 lett volna a választott. Aztán megláttam a Poco X3at, de az sajnos az IPS panel miatt gyorsan kiesett a kosárból
Közben rájöttem hogy felesleges, játszani nem játszok telefonon csak konzolon, brutál képeket csinál ez a telefon is, gyorsasága is rendben van amire használom, az idei középkategóriás telefonok szinte hasonló hardverrel jöttek ki. Plusz az ujjlenyomat olvasó sincs kijelzőbe építve, ami egyrészt lassú másrészt számomra zavaró is
Eladni sem tudnám szerintem olyan könnyen, nem valószínű hogy az emberek kapkodnak utána mivel nem a "Samsung-Apple" táborba tartozik.