- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Clip – cimpazaj
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ezt az egészet, úgy oldottam meg, hogy egy "okos konnektorba" van bedugva, kb 1h45perc alatt tölt fel teljesen, este felteszem a töltőre, reggel pedig a beállított ébresztő elött 1h45perccel bekapcsol a konnektor és mire felébredek már pont 100%-on van, nem lóg rajta egész éjszaka. Évek óta így csinálom, talán ez is működik
Mert az nálam is fontos, hogy estig gond nélkül tartson ki, mellesleg a telefongyártók és egyébként mostanság már szinte minden akkumulátorral működő eszköz gyártója, tesz "puffert" a szoftverbe...nem lehet túlmeríteni vagy nagyon túltölteni sem...a 100%, az valójában nem az. Ezért nem látom én sem az értelmét a 20-80% közötti dolognak... Na de erről ennyit, ízlések és ízléstelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest