- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bullw
tag
Lassan majd csak eljutunk oda, hogy akik már kiszórakozták magukat ezzel a telefonnal, azok csak lelécelnek innen.
Jajj, ki jött egy új teló, megveszem, nyomkodom és majd jól leszólhatom ami nem tetszik. Arról is írhatnátok ami jó.
Én támogatom a topik gazdát, mert igaza van. Nem kéne mindig azzal teleszemetelni, hogy valaki 10 hozzászólásonként beírja, hogy szar a teló, és eladja, és ezt meg azt vesz. Kb annyira érdekel ez engem is, mint gondolom mást. Csináljatok egy mit veszek majd topikot, és ott durrogjatok. Ha valaki idejön infóért, az nem biztos hogy néhány ember hülyeségére kíváncsi...
Gyerekek vagytok, és nem a korotokra gondolok, hanem a felfogásotpkra. Én szívesen olvasom, hogy egy nem miui rom mit tud, mert az a telefonhoz tartozik. De én nem váltok, mert a stabil nekem megfelel arra amire kell. Akinek meg nem tetszik a rom, vagy a hardver, az megtehetné nekünk többieknek, hogy szépen eladja a készüléket és nem zavar itt többet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged