- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- iPhone topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android dual SIM okostelefonok
- Van másik: újabb béta a One UI 8 startja előtt
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsoltike
csendes tag
Március végén láttam meg Alin ezt, az akkor még zsír új Baseus Quick Charge 4.0 töltőt (értelemszerűen abból is a Type-C PD + QC3.0 változat keltette fel az érdeklődésemet). [link] Felhasználói értékelések nem voltak még hozzá abban az időben. Megrendeltem és két héten belül már itt is volt. Szép és jó, gyorsan tölt, (még) nem zúg, nem melegszik és kifejezetten tetszik hogy matt a külső a felülete. Talán egy kellően gyenge fényű - és lehetőleg nem kék színű - LED azért jó lett volna bele, de nem lehet minden tökéletes. Aztán elkezdtem méregetni és kiderült, hogy messze nem QC4.0 az. Gyakorlatilag lett egy újabb QC3.0-as töltőm. Időközben némely vásárlók is elkezdték ezt prüntyögni. Úgy voltam vele, hogy próbából nyomok egy dispute-ot és visszakértem 12 dollárt azzal hogy vagy hibás a küldött példány, vagy nem tudja azt, amit ígértek. Különösebb erőlködés és érdemi válasz/visszajelzés nélkül vissza is kaptam amit kértem, így összességében nekem nagyon jó áron sikerült megszerezni a cuccot.
Ami miatt nevetséges a dolog az az, hogy egyrészt óva intek mindenkit hogy vegyen egy ilyen 15 dolláros QC4.0-es töltőt, mert csalódni fog. Én továbbra is keresem az igazit.
Másrészt meg ha azt nézem, hogy QC3.0-as töltőként tökéletesen megállja a helyét, akkor ez egy különösen ajánlott vétel. Lehet hogy rövidesen veszek még belőle valamelyik családtagnak(és természetesen nem fogom még egyszer eljátszani azt, hogy ez nem is olyan amilyennek ígérték).
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Asztalos klub
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest