Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
frigoo #12896 üzenetére
Biztos, vagy benne, hogy ezeket mind beállítottad a készüléken:
1. NFC: be
2. Android Beam: be
3. Biztonsági elem helyzete: HCE Pénztárca
4. Alapértelmezett fizetés: Simple
5. Alapértelmezett használat: mindig
6. Simple app engedélyezve az automatikusan induló appok között
7. Simple app zárolva a memóriában
8. Simple apphoz minden szükséges engedély megadva...és ezeket a Simple appban:
1. OTP paypass bankkártya bedigitalizálva
2. Érintéses fizetés aktiválva
3. Elsődleges kártyaként kiválasztvaHa ezek mind megvannak akkor működik 100%. Én amióta Simple app elérhető csak telóval fizetek minden papyass alkalmas terminálnál.
-
frigoo
aktív tag
Sziasztok!
Nem találkozott valaki azzal a problémával, hogy a legújabb eu dev. rom alatt a simple érintéses fizetése nem működik képernyő feloldás után. Egyet csippan, kiírja, hogy nincs alapértelmezett alkalmazás. Ha belépek a programon belül a bankkártyák részhez és rámegyek, akkor megy a fizetés. Az nfc-s beállítások rendben vannak, a simple autómatikus indítása be ill. az energiatakarékossági funkciók ki vannak kapcsolva.
Köszönöm a segítséget. -
sz_abika
addikt
Arra van valami gyógyír, hogy az AUX kimenetemen a hangerő marhára lehalkult MIUI 9-re váltással? Gondolom ez valami security dolog mint a szifonon/ipodon, de akkor sem rajnogtam érte....
thx -
whYz
őstag
válasz
TheProb #12886 üzenetére
Lehet, hogy hasonloan neznek ki, de a hatterben teljesen kulonboznek.
LOS a CAF kernelre epit ugymond a stabilitas miatt, viszont ez azzal jar, hogy sok optimalizaciot nem epitenek be, mert nem eri meg raszanni az idot. LOS tartalmaz par hasznos kiegeszitest amit nem sok mas custom rom, pl a Privacy Guard-ot, de egyre kevesebb extra feature-t raknak mar bele. Sajnos smoothsagban mar nem tudja felvenni a versejnyt az ujabb AEX-el es tarsaival es idovel meg jobban le fog maradni sajnos, viszont custom kernellel meg lehet segiteni rajta valamennyire.
AEX a google altal is hasznalt AOSP kernelre epit ami jopar google optimalizaciot tartalmaz. Az EAS voxpopuli tamogatas miatt sokkal smoothabb mint az osszes tobbi rom (hasonlo power hal miatt olyan smoothak a google pixelek is). AEX-bol a 4.5-os verzio ajanlott amig ki nem jon az oreo. Jopar extra featuret tartalmaz, tobbek kozott a Substratum Theme Engine-t.
-
Karavik
veterán
Senkinek nincs Security scan FC rajtam kívül?
-
Karavik
veterán
Valaki légyszi Global develeoper 7.10.12-el reprodukálja ezt a bugot és készítsen bug logot hozzá: [link]
Bug log készítés: Közvetlenül (minél rövidebb időn belül) az FC után 5 érintés a CPU-n az about phone menüben. Bug logot a MIUI debug_log mappába fogja menteni egy zip aktuális dátummal, ez kéne nekem. Fontos. Köszi!
@Máté94 Te még Golobal devet használsz?
-
TaNbEaRo
tag
válasz
hriska #12868 üzenetére
Köszi, kikapcsoltam az éjjeli automatikus frissítést, nem tudom mikor kapcsolódott ez be. A downloaded_rom mappa pedig üres volt, de újra letöltötte a romot. A helyzet viszont ugyanaz maradt, twrp-ben találom magam. Ha pedig kézzel próbálom telepíteni a downloaded_rom mappába letöltött képet, akkor sérült zip fájlra panaszkodik. Lehet ez miatt nem települ rendesen, és bootol twrp-be. Már több alkalommal letöltöttem a frissítést, de ugyanez. Mindegy, ezt kihagyom, majd talán a következő jó lesz
-
DavidQ
tag
-
TheProb
veterán
Csak tényleg azt nem fogom, fel, hogy note4-nél akkor hogy nem telt be soha az agya a telefonnak?
Ránézek majd. Ami amúgy nagyon tetszik MIUI-ban, hogy kb minden backup-ol lokálisan és/vagy a felhőbe, így elég gyorsan és könnyen lehet visszaállítani a cuccokat. Ezt a base android még mindig nem tudja, mi?
-
Karavik
veterán
Security scan FC a vizsgálat végén amennyiben van WiFi vagy Mobiladat kapcsolat. BUG riport [link]
Kattintsatok légyszi a CONFIRM nagy piros gombra, remélem péntekig javítják...
-
whYz
őstag
válasz
TheProb #12869 üzenetére
LOS vagy AEX-et ajanlom naga kernellel. MIUI-nal nem sokat tudsz tenni, ha 3GB ramod van, egyszeruen nem eleg mar neki. En nem neveznem fapadnak, csak mas stilusu, amugy semmivel nem rosszabb, ugyanazt meg tudod vele csinalni, max fel kell rakni 1-2 appot ha valami nem tetszik.
Tegnap probaltam a pixel2-ket es az uj oreo + pixel launcher + google appok meg mar sokkal minosegibb erzetet keltenek mint a MIUI, raadasul smoothsagban koroket ver ra.
-
TheProb
veterán
Kezd már egyre jobban tele lenni az a bizonyos alsó alkatrészem azzal, hogy egyre gyakrabban baromira belassul a telefon. Az hagyján, hogy kb a waze+spotify ha fut, akkor fullra ki van hajtva a telefon (RAM) és ha pl. átváltok egyikből a másikba akkor van, hogy az előzőt már be is zárja (holott lockolva van mind2). De az, hogy lassan általánosságban elmondható, hogy ha valami keresni akarok, pl. google, spotify-on valamit, stb. akkor 1. maga a billentyűzet (swype) is lassan mászik elő, de gépelés maga az idegroham. lenyomok egy betűt és nem ritkán másodperceket kell várnom mire beíródik a search fieldbe. Ez egy agyrém.
Mit lehet ezzel kezdeni? Van pár (5-6) app ami folyamatosan lockolva van a RAM-ban, de nem már, ez vicc.
És még mindig nem értem, hogy az MTK-s redmi note 4-nél hogy nem tudott ilyen hiba lenni SOHA, holott az is ezt a rendszert használja, szintén 3 GB RAM-mal?Egyébként ezt a RAM-ba való lockolást sem értem. más OS-en miért nem kell ilyet csinálni és ott miért megy minden smooth-úl, (pl. HTC rendszere)?
Próbáljam ki a LOS-t vagy mi? Bár az meg elég fapad rendszer, nem?
-
hriska
aktív tag
válasz
TaNbEaRo #12867 üzenetére
Downloaded_rom mappába teszi a letöltött romot és onnét telepíti twrp.
Javasolnám, hogy töröld ebből a mappából a romot mert lehet, hogy hibásan jött le majd töltsd le újra ota-nEzek után pedig a frissítés alkalmazásban kapcsold ki a frissítés automatikusan(éjszaka) pontot és nem fog éjszaka sem telepíteni
-
TaNbEaRo
tag
válasz
siskad #12861 üzenetére
Nekem sem akar felmenni az új MIUIHU. Mindig OTA-n keresztül szoktam frissíteni. Most az történik, hogy kapom az értesítést a frissítésről, letölti, majd telepíteni próbálja. Ilyenkor elindul a TWRP, de ahelyett, hogy telepítené a frissítést, csak a menüjébe bootol be. Keresgéltem kicsit, hogy hátha megtalálom a telepíthető csomagot valahol, de eddig nem lett meg. Lehet letöltöm a teljes romot és frissítek manuálisan, mert ez így elég zavaró. Főleg azért, mert régen mindig csak akkor frissített, ha kértem, most meg valamiért minden éjjel magától megpróbálja eljátszani a frissítést, így reggel arra kelek, hogy a telefon TWRP-ben van, és így nem szól az ébresztő...
-
siskad
őstag
válasz
Roland861010 #12855 üzenetére
Neked felment hiba nélkül a legújabb Miuihu? Nekem telepítés közben kikapcsolt a telefon. Megpróbáltam mégegyszer, és ugyanúgy kikapcsolt.Csak úgy települt fel, ha a wipeok után újraindítom a recoveryt, és utána telepítettem fel.
-
bjames
aktív tag
válasz
Roland861010 #12855 üzenetére
Én amióta elérhető a MIUI 9 dev azóta ezt használom. Ráadásul semmit nem gyalultam, úgy raktam rá a 8asra, s nicsennek ilyen gondjaim az EU rommal. Azóta egyszer produkált csúnya kifagyast, a héten. Valami rendszer alkalmazás folyamatosan újraindult. Csak a teló újraindítása segített. De ezenkívül tényleg semmi gondom vele, s egyre jobb és jobb.
-
Karavik
veterán
válasz
VANESSZA1 #12854 üzenetére
Ilyen lehetőség nincs, hogy adatokat átvinni egyik MiBand2 ről Amazfit-re (legalábbis én nem tudok róla) viszont szvsz MiFit sync-nek ezt le kell tudnia kezelni amennyiben ugyanaz az MiFit account. Mindenesetre ezzel megfogtál, sose próbáltam, szóval ez csak feltételezés a részemről
-
Roland861010
veterán
Valaki nem tudja mikor válik használhatóvá a Miui9 .
Teljesen le pucoltam a telefont twrp mappából toltam fel a miui Hu-ról a legfrissebb 9-est de szeinte használhatatlan a dadogastol meg a sok mikro akadozastol... -
Karavik
veterán
válasz
bjames #12852 üzenetére
"Mark as Ad" reklám blokkoló feature alapértelmezett feature volt az Mi Browser-ben. Böngészés közben a nem kívánt elemen hosszú érintésre ugrott fel ez a lehetőség. Új Mi Browser-ben ez még nincs de később szerintem visszakerül majd. Viszont érdekes, hogy azok a reklámok amiket blokkoltam régi browser-ben még mindig blokkolva van az új Browser-ben
-
bjames
aktív tag
válasz
Karavik #12851 üzenetére
Ma frissítettem az új EU rom-ra, minden szép és jó. A gyári böngészőt is átgyúrták, új a menüje, dizájnra és funkcióra is.
Adaway-t használok, s az előző verziójú rom-ban, a gyári böngészőben volt egy olyan menüpont a helyi menüben (hosszan nyomva egy elemen) hogy "Megjelölés hirdetésként". Vagy valami hasonló. Ez működött is jól, s eltüntette a hirdetést. Ezt az új verziójú rom-ban eltünt
Ismeri valaki ezt a funkciót, hogyan működik? S köze lehet az Adaway-hez? Beépülhetett a böngészőbe? S hogyan lehetne visszavarázsolni ezt a menüpontot? -
Karavik
veterán
válasz
pumpa007 #12848 üzenetére
Pont linkelni akartam neked ezt amit közben találtam: [link]
Ezek szerint az unlock procedúra MIUI9-re van már optimalizálva a stabil kiadás régi kódok miatt felejtős...
Mindenesetre jó tudni hogy nincs már binding time várakozási idő.Xiaomitool-al telepítetted fel a global developer ROM-ot zárt bootloadarrrel?
-
pumpa007
tag
Sikerült megoldani a problémát. Már nyitva is van a Mi 6
Gyakorlatilag a Stabil kiadás okozta azt a 86006-os hibát. Feltettem a legújabb global developer romot és már el is fogadta az account hozzáadást. A telefon unlock pedig tökéletesen végigfutott mindenféle várakozási idő nélkül
Már megy is fel a xiaomi.eu-s rom...Köszönöm a segítséget!!
-
Karavik
veterán
válasz
pumpa007 #12844 üzenetére
Ha China stabillal érkezett a teló, akkor először frissítés legfrissebb stabil kiadásra OTA-n, utána nyomj factory resetet és ezután próbáld hozzáadni Mi fiókod ott ahol írja. Bár nekem eddig mindig elég volt a kezdeti beállításokban bejelentkezni Mi fiókokomba és mehetett a BL unlock binding time kivárása után...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
pumpa007 #12840 üzenetére
Amikor hozzáadod, akkor ne nyúlj semmihez, és görgess lefelé az ujjaddal, mármint húzd az ujjad, mintha még várnád, hogy lejjebb jelenjen meg valami szöveg. Én sem vettem először észre, és lejjebb kellett görgetni. Aztán ott kiírja, hogy successfully added.. Bár innentől még ketyeg a 72 óra, legalábbis nálam úgy volt..
-
pumpa007
tag
Nekem most meg olyan problémám lenne hogy unlockolni szeretném a Mi 6-ot, lemegy a verifying device és az unlocking résznél beugrik az "Add your account and device in MIUI's Settings - Developer options - Mi Unlock status."
Amit elméletileg megtettem. De amikor rányomtam az add your account and device opcióra, akkor felugrott valami szám és pár kínai betű, de más nem történt. Hogyan tudnám ellenőrizni hogy tényleg hozzáadta e? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Petyb00 #12838 üzenetére
Beállítások - Rendszer - Gombok - És itt a keresést szedjétek ki a Home gombra.
Milyen billentyűzetet használsz?
Swiftkey? Ott Swiftkey ikon az asztalon: Szövegbevitel - Automatikus javításJa, hogy ami csak felajánlja, azt a billentyűzet felett lévő sort, ahol van a 3 szó amit felajánl?
Szerintem azt nem lehet
-
Petyb00
aktív tag
válasz
zakoss #12835 üzenetére
Ez engem is érdekelne, de csak akkor jön be, ha be is nyomod a gombot, ha csak rárakod az ujjad akkor nem adja fel. Csak ugye ez nem olyan mint a LOS hogy elég rárakni, és bekapcsol és feloldja a képernyőt...
Ezért tényleg szívás...Ami viszont nagyon-nagyon érdekelne, hogy a "T9 féleséget" hol tudom kikapcsolni?
(az ami felajánlja, hogy mit szeretnék beírni...) -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Karavik #12831 üzenetére
Egyelőre csak egy Magisk-os telepítésre volt időm, de ott Magiskon belül nem telepíti a Magisk MIUI Xposed Modult valami hibára hivatkozva.
TWRP-ből még nem mertem telepíteni a sima ARM64-eset, hátha krach lesz, akkor nem hétköznap este 11kor akarok ezzel xopni.
Ha lesz időd megírod a gyors fényképezés / videózás feature request-et?
-
Karavik
veterán
válasz
tallerbator #12810 üzenetére
-
zakoss
tag
Sziasztok,
Ujjlenyomatos feloldáskor ez direkt úgy van beállítva hogy a Google hírek jöjjön be?
Kiléphet valahogy kapcsolni hogy feloldáskor ne dobja be?
[kép] -
Karavik
veterán
válasz
Atomgeszi #12828 üzenetére
Az csak a magisk manager, attól még nem lesz rootolt a telód.
Nem kell ezt túlbonyolítani, TWRP-ből simán fel kell tenni a Magisk 14.0 zip-et utána pedig telepíteni a magisk manager 5.3.0 apk-t és kész. Itt van leírás és letöltési linkek: [link]
Itt pedig hozzávaló safetynet fix, ha kell: [link]Android 7.0/7.1 kompatibilis Xposed még csak most lett bejelentve hivatalosan: [link] Páran kipróbálták beta team-ből nogat alapú MIUI9-el és nem működött nekik, szóval siker nem garantált...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Karavik #12827 üzenetére
Mondjuk nem értem ez mire jó.. Most oké, én még elolvasom a Band2-n, hogy ki és mit írt.. de mindig ezért feleslegesen nyitogatni, nem csak simán elpöckölöm jobbra a nem kellő emailt..
Magisk telepítése:
MIUI-ra specifikus Magisk.zip kell, vagy mehet így a telepítés? [link]
Plusz utána szeretnék Xposed module-t, de az sem világos, hogy most ez a 3 közül melyik kell?
ARM-Xposed v87 [SDK24] MIUI edition by SolarWarez based on PurifyOS – Download
ARM64-Xposed v87 [SDK24] MIUI edition by SolarWarez based on PurifyOS – Download
Magisk Module-Xposed v87 [SDK24] MIUI edition by SolarWarez based on PurifyOS – DownloadARM64 vagy a Magisk Module?
-
Karavik
veterán
-
-
Karavik
veterán
válasz
havri1 #12819 üzenetére
Köszi a background sztorit, így már érthető...
Én is váltok majd, de én megvárom a tavaszi felhozatalt. Bízom az Mi7-ben, hogy végre lesz B20 támogatás és így számomra egyértelmű lesz a döntés...
Egyébként miért nem próbálsz ki más ROM-ot? LOS vagy MIUI-ból is van még rengeteg custom ROM alternatíva pl. Globe, Epic, MultiROM...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
batabe #12811 üzenetére
Köszi!
Egyelőre úgy döntöttem, hogy mégis csak Magisk lesz belőle, mert szeretném a szerkesztett wpa fájlomat visszarakni a telefonra, hogy meglegyenek az évek alatt gyűjtött wifi jelszavak
Magisk telepítés Az itt található módon, fel fog menni nekem 7.0-ra akkor + root?
Ezután meg mehet fel az Xposed, ott meg már adja magát a YT Background + reklámmentesítés, ha jól gondolom.. [link]
Csinált már valaki itt ilyet?
-
havri1
félisten
válasz
Karavik #12818 üzenetére
Emailt néztem, volt melléklet. Az email alján volt egy telefonszám, amit fel kellett hívnom. Amint oda görgettem, felugrott az ablak, hogy mentés, várakozás Wifire, vagy letöltés. Valszeg bugos volt, mert akármit nyomtam, nem fogadta el, és emiatt nem láttam azt a rohadt számot a levélben. Addig nyomkodtam, míg letöltés, de ehhez a letöltési limitet "nincs figyelmeztetés" - re kellett állítani.
Régen a letöltés ikonon alatt lehetett ezt állítani amúgy, na ez már nincs benne.
Ma nézem értesítési sávot, frissül a google, viber, messenger, Skype, stb, és elfogyott a mobilnetem, ami azt eredményezte, hogy kilőni nem tudtam, megnyitni nem tudtam, fuck az egész. Mindezt vezetés, navigáció közben. Ennyi...
Mindezt megfejelte az, hogy wifin nézi a gyerek a mesét youtuberól. Gondolom gyenge Wifi jel miatt, feldobta, hogy mobilnetre átváltot. 1.2GB ment le kb egy óra alatt. Az agyfasz kerülgetett.
Azt már meg sem említem, hogy friss telepítés után a videó felvetelnel elfelejtettem átállítani TAP-ra a fókuszt, gyerek szülinapi torta meglepetését videóztam, és az egész nézhetetlen ujrafokuszalos szar lett.
Már elegem van a sok szívásból, áttérek másik készülékhez, teljesen más alapokon. Szép volt, jó volt, de 3 év szívás az egész.
-
havri1
félisten
Hol lehet állítani, hogy a Google play mobilneten ne frissítsen?
Régen a letöltés ikonon belül, a beállítások tartalmazta, már nem. -
batabe
senior tag
válasz
frigoo #12812 üzenetére
minden alatt megy. nem csinál mást, csak az /etc/hosts fájlt cseréli le. a hosts fájlban az ismert reklámoldalak/források vannak 127.0.0.1-re irányítva, kvázi blokkolva.
de ha rootolva vagy, akkor egyszerűen fájlkezelővel is kicserélheted a hosts fájlt arra, ami benne van a zipben. -
batabe
senior tag
válasz
Atomgeszi #12809 üzenetére
hello
az általam leírt megoldás (moaab + ogyoutube) pont az általad leírt első három pontot lefedi:
Szóval akkor ezekre keresek megoldást:
- Gyári YT alkalmazás háttérben való futása --> ogyoutube úgy néz ki, minta gyári app, felpimpelve, hogy tudjon háttéren és kisablakban is lejátszani
- YT Reklámmentesítése --> és reklámmentes.
- Telefon reklám mentesítése --> moaab (xda-ról) zip telepítése twrp-velogyoutubehoz az kell, hogy a gyári yt tiltva vagy törölve legyen, illetve a microg for ogyoutube installálni kell. root nélkül simán működik.
szerintem próbáld meg újra.b.
-
tallerbator
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete erre? http://en.miui.com/thread-926552-1-1.html
Röviden: a Pocket módból valamiért kiszedték a volume up + back gombos lehetőséget, emiatt és egy furcsán működő proximity sensor miatt, konkrétan semmit se lehet kezdeni a telefonnal.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
batabe #12808 üzenetére
Na, nekem ilyen sincsen. Szóval ezért vagyok tele reklámokkal, már nagyon idegesít, főleg amikor betol az arcomba egy ilyen teljes képernyőt elfoglaló reklámot egy halvány X-szel a sarkában.
Szóval akkor ezekre keresek megoldást:
- Gyári YT alkalmazás háttérben való futása
- YT Reklámmentesítése
- Telefon reklám mentesítése
egyebek: Facebookon, Messengeren, Weboldalon beágyazott, Instagramon látott videó letöltéseHa még eszembe jut valami, akkor bővítek.
Köszi mindenkinek.
-
Atomgeszi
nagyúr
(#12799) Karavik
8.1-gyel működött mindenhol az enhanced.. Itt meg már nem a 8.5-ön. Tudom, én vagyok a lusta letölteni, és felrakni a telefonra, de SC-ben egyszerűbb rákeresni és menjen netről.
MIUI9 alatt amúgy rendesen mutatja a gmail előnézetét?
Haver S8-án legújabb androiddal mutatja rendesen, szóval valami MIUI baszkodás miatt nem mutatná?
(#12802) Karavik
Na nekem ilyen nincs megint, hogy mosolygós fej.
A beállításoknál a kezdőképernyőn lévő Témák appba rak bele, de egyszerűen nem találom, hogy hol lehetne menteni, de még csak kedvencek közé sem tudok rakni meglévő témát..
Viszont a bal oldalt van Megosztás ikon, és akkor kimentettem TC-ben egy mappába. Hát kíváncsi vagyok ez így mi lesz..
(#12801) batabe és (#12804) siskad
Köszi, megnéztem ezeket, de egyik sem futtatja rendesen háttérben, ahogy én szerettem volna. Ráadásul tele vannak reklámokkal.
Android 5.0 környékén használtam az Xposed + YT Background + YT Adaway + MinMinGuard-ot a reklámok ellen, teljesen flottul ment minden.
7.0-ra nem lehet felrakni az Xposed vagy a Magisk-ban vannak ilyen pluginok?Már az OTP-ről is lemondok, de szétölnek a reklámok már egy alap offline szótárban is. Rettentő idegesítő.
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Nekem még nincs ilyen készülékem, érdeklődni szeretnék, hogy szerintetek hol tudnék hozzájutni a legolcsóbban?
Bőven elég lenne a 32GB-os verzió:-)
Köszi a segïtségrt. -
Karavik
veterán
válasz
sz_abika #12803 üzenetére
Érdekes, nekem fényerővel kapcsolatban más a tapasztalatom...Este sötétben mindig feljebb kell húznom a csúszkát ~10mm-el, annak érdekében, hogy normálisan lássam a kijelzőt....
Eltűnt szabad RAM szvsz nem gond, mert ez jobb multitasking-ot eredményez. Szvsz a RAM-nak akkor van értelme, ha ki is van használva...
-
sz_abika
addikt
Nagy nehezen rávettem magam az MIUI 9re. Tény hogy sokkal gyorsabb lett mint az utolsó decemberi ROM, de cserébe eltűnt 200mb szabad RAM, valamint még mindig vállalhatatlan az autófényerő. Este kiég a szemem minimumra húzva is, rémes h 3rd party app kell ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest