Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
-
Máté94
addikt
Vaklárma, megjavult.
Kikapcsoltam, feltöltöttem 100%-ra és működik. Előtte újraindítottam párszor, töltöttem is akár, de semmi. Aztán így...
Köszönöm a segítséget!
-
Máté94
addikt
Na, meghalt a ujjlenyomatolvasóm...
-
Máté94
addikt
-
Máté94
addikt
Elég labilis ember vagyok, folyamatosan váltogatom a véleményemet. Most is visszakerült a LOS+ az A1-ről portolt kamera app. Igazad van, bár a GCam-et nem ismerem és a képességeit. A mostani A1 port működik, hasonló minőségben. Talán nem képes 16 megapixels képeket csinálni, cask 12 körül, de minőségre nem látok nagy különbségeket az eredetihez képest. Placebo volt, amit éreztem eddig.
De azért a panorama mód crash-el és nem lehet letiltani a shutter sound-ot, de legalább van.
Gcam mennyire "stabil", működik amikor kell, ha előkapod? Videózás milyen?
-
Máté94
addikt
A kamera whYz, a kamera...
Nem beszélve arról, hogy ha valami nem működik teljesen úgy, mint ahogy a MIUI alatt megszokta az ember vagy amihez hozzá van szokva. Nem szeretem ezt a tulajdonságomat, de akkor használnám igazán huzamosabb idegi, ha a Xiaomi kiadna egy stock ROM-ot.
Fun fact: Nagyon ritkán fotózok, mégis rosszul érezném magam, ha nem adna vissza azt a minőséget, amit az eredeti szoftver ad.
-
Máté94
addikt
válasz
Karavik #13026 üzenetére
Kezdik már kapiskálni, hogy a MIUI egyszerűen túl "heavy" UI és csak a baj van vele folyamatosan, a'la MI A1; nem ártana már kidobni a kukába és stock Android-dal tarolni a piacot. Nem kell, hogy A. One eszköz legyen az összes, bár...
Komolyan gondolkodom a Global Stable-en, ha megjelenik egy-két hét múlva.
-
Máté94
addikt
Kipróbáltam megint a xiaomi.eu ROM-ot. Megint át lettem verve. A Limitless téma még mindig tartalmazza a custom ikonokat.
-
Máté94
addikt
válasz
SgtSomeOne #12505 üzenetére
Jó hírek, reméljük többen is felkarolják.
-
Máté94
addikt
LOS-os barátaim: whYz, dobragab, kezeli már a Google Dialer két SIM-kártyát? Értem azt, tudunk hívni egyszerűen tárcsázóból, a "dialpad"-ról választva.
-
Máté94
addikt
válasz
Karavik #12428 üzenetére
Na, de, butavik barátom.
Ki fog csak ezért új készüléket tervezni, ráadásul ott az úgy nevezett "business risk". Ha nem fog fogyni, miközben elköltenek rá egy csomó pénzt. Teljesen jól csinálták, a már meglévő készülékre raknak egy másik rendszert. Tökéletes első fecskének, és ha sikeres követi majd több is.
-
Máté94
addikt
válasz
Atomgeszi #12423 üzenetére
Nem fognak csak ezért egy teljesen új telefont tervezni. Első AO terméknek teljesen megfelel, kevesebb vele a "risk".
Ha jól fogy, később lehet saját termékvonala is.
Én talán az akkumulátor miatt... kicsit húzom a szám. Az igaz, hogy a 625 nem egy nagy fogyasztó, de mégis 3000-es aksim van most is. Bár, jobb üzemidőnk lenne Nem lenne igazán "nagy" előrelépés. Miért nem most veszek telefont, pont egy évvel azután hogy meglett a MI.
-
Máté94
addikt
Imáim meghallgatásra kerültek!
Nagyon bizsergek, hogy lecseréljem rá,de....
-
Máté94
addikt
Tényleg, Karavik, xiaomi.eu MIUI9 alap ikonok milyenek lettek?
Vagy maradtak a "régiek"?
Tudsz egy képet mutatni?
-
Máté94
addikt
-
Máté94
addikt
válasz
Karavik #11685 üzenetére
Akkor mi szöges ellentétek vagyunk.
Számomra a MIUI volt egy hét után unalmas és "stock-vágyam" volt.
Egyébként tudom, hogy Kínában stock-al nem igazán lehet labdába rugni, de azt veszem észre évek óta, hogy a stock Android az csak "prémiumabb", drágább telefonok kiváltsága.
-
Máté94
addikt
válasz
Roland861010 #11272 üzenetére
Nem tapasztaltam, nyilván más a kettő telefon. MI5-re régebb óta fejlesztik, míg MI5S-re nemrég lett csak hivatalos a LOS. De, ha használja az ember a telefont, akkor nyilván melegedni fog.
Majd ha a Xiaomi kiadja a Nougat forráskódját, akkor ez megváltozik.
-
Máté94
addikt
válasz
Roland861010 #11264 üzenetére
Az is lehet, hogy nem hivatalos TWRP-t használsz, vagy esetleg érdemes egy reboot-ot csinálni, valakinek ez megoldotta.
-
Máté94
addikt
válasz
Roland861010 #11261 üzenetére
Az XDA fórumban valakinek volt ilyen problémája. Újra flashelte és utána megjelent. Firmware-t is érdemes frissíteni, ezt csak így mellékesen, ha nem tudnál róla.
Egyébként, rossz topikban kérdezel. Neked MI5S-ed van.
-
Máté94
addikt
válasz
Roland861010 #11258 üzenetére
Frissítve van a legújabb build-re?
Így kell kinézni az ikonjának:
-
Máté94
addikt
válasz
Roland861010 #11254 üzenetére
Ahogy dobragab mondja.
-
Máté94
addikt
válasz
Karavik #11251 üzenetére
Neeem, LOS van.
MIUI-t fáj már visszatenni, számomra minden művelet lassúnak tűnik. Itt minden szép és jó.
Szép ez így. MIUI alkalmazásoknak MIUI témájú az ikonjaik, a többi, Store-ból letölthetőt ne akarják hozzá igazítani a sajátjukhoz. Kevesebb munka, kevesebb hater.
Pedig már kezdtem azt hinni, hogy inbirzy megtért és mostantól Global ikonok lesznek.
-
Máté94
addikt
dobragab, LOS alatt Google-féle Tárcsázót használsz vagy a rendszeralapértelmezettet?
Csak azért, mert a Google-é nem ébreszti fel a kijelzőt, amikor hívása van az embernek.
-
Máté94
addikt
válasz
davidvarga #10979 üzenetére
Igen. Javult bármit is azóta? Én nem vettem észre változást. Mármint amíg, MIUI-t használtam.
De, ez már ízlés dolga. Nem meggyőzni akarok, hanem hogy ne nézzük le annyira, mert ez abszolút nem rossz. Ráadásul "ingyen" van.
-
Máté94
addikt
Ha már LOS vs. MIUI, akkor kamera összehasonlítás.
Szerintem elhanyagolható különbségek vannak, de mindenki döntse el magának. A videózásnál a hangfelvétel alacsony hangerejét szokták kiemelni, de ez állítólag CM13 óta ilyen.
-
Máté94
addikt
válasz
tibcsi0407 #10927 üzenetére
Bitch please, Google Assistant...
-
Máté94
addikt
Visszatettem a LineageOS-t, nem bírtam ki a stock Android nélkül túl sokáig.
Végre, szeretem a telefonomat!
-
Máté94
addikt
Örülök, hogy visszatértem a Global Stable-re. Dev.-vel szemben fele olyan gyorsan merül üresjáratban, mint előtte.
-
Máté94
addikt
Írtam a contact support-nak Global ikon ügyben, reméljük sikerrel járok. Ha nem is, legalább lesz hivatalos válasz, miért nem. Szurkolj kara!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest