Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frigoo
aktív tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni a Google camera.apk felépítésében? Mi5S, xiaomi.eu weekly miui9.1 7.12.14 béta romról lenne szó, nincs rootom. Előre is köszi a segítséget.
-
frigoo
aktív tag
Sziasztok!
Nem találkozott valaki azzal a problémával, hogy a legújabb eu dev. rom alatt a simple érintéses fizetése nem működik képernyő feloldás után. Egyet csippan, kiírja, hogy nincs alapértelmezett alkalmazás. Ha belépek a programon belül a bankkártyák részhez és rámegyek, akkor megy a fizetés. Az nfc-s beállítások rendben vannak, a simple autómatikus indítása be ill. az energiatakarékossági funkciók ki vannak kapcsolva.
Köszönöm a segítséget. -
frigoo
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki infót a miui 9 global stable felől?
-
frigoo
aktív tag
Sziasztok ismét!
Ha los-t szetetnék telepíteni, akkor elég twrp alól feltolni a legújabb nightlit meg a gaps arm64/android7.1-et, vagy kell még valami varázslat neki? Előre is köszönöm a segítséget! -
frigoo
aktív tag
válasz
Varesz_86 #11698 üzenetére
Én feltettem ezt clean all opcióval fastboot módba, majd miután konstatáltam a Magyar nyelv hiányát, mindenféle bejelntkezés és testreszabás nélkül az updater appot ráengedtem. Még wifit sem állítottam be, így kiharapott egy darabot a frissítás a havi mobilnet keretemből......
-
frigoo
aktív tag
Sziasztok! Nem tudja véletlenül valaki, hogy xiaomi.eu-s miui alatt hogy lehet előcsalogatni azt a képernyőt, ahol az oldalak vannak összesítve és ki lehet választani az elsődleges kezdőképernyőt. Normál droidnál az összecsípés mozdulattal jön elő. Ma haogy a zsebemből kivettem, egy pillanatra láttam, azóta sem tudom megismételni. A teló mi5s, a rom a legfrissebb eu-s weekly 7es.
-
frigoo
aktív tag
Sziasztok!
Beszálltam a táborba egy Mi5S-el. Eddig nagyon tetszik a készülék, jó látni, hogy a Xiaomi csúcskészülékei mennyire rendben vannak. Most egy Global Stable rom van rajta, (8.2.1.0, MAGMIDL) van rajta. Van valami ajánlottabb rom? Eddig R3Pron a xiaomi.eu dev. romjait használtam, a miuihu nagyon merült.
A telefon nyitva van, twrp telepítve.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest