Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaNbEaRo
tag
válasz
hriska #12868 üzenetére
Köszi, kikapcsoltam az éjjeli automatikus frissítést, nem tudom mikor kapcsolódott ez be. A downloaded_rom mappa pedig üres volt, de újra letöltötte a romot. A helyzet viszont ugyanaz maradt, twrp-ben találom magam. Ha pedig kézzel próbálom telepíteni a downloaded_rom mappába letöltött képet, akkor sérült zip fájlra panaszkodik. Lehet ez miatt nem települ rendesen, és bootol twrp-be. Már több alkalommal letöltöttem a frissítést, de ugyanez. Mindegy, ezt kihagyom, majd talán a következő jó lesz
-
havri1
félisten
válasz
hriska #12719 üzenetére
A külső programok ikonjainak a háttere, megint fekete lett, mint fél évvel ezelőtt..biztos emlékszel rá, nagy port kavart.
De nem mind ám, többek között nálam:
Business Calendar, Skype, Viber, Messenger, TuneIn radio, Poweramp, Dropbox, VLC, Youtube, GPS test.
Ami nem: Erste, Teamviewer, Netpincer, Zello, HotizonGo. -
havri1
félisten
válasz
hriska #12398 üzenetére
Igen, úgy már én is megtaláltam.
Egyszer indult újra, de roppant kellemetlen.
Vezetés közben, headsettel, csörög, beszélek, majd semmi.. Látom miui9 logo, majd indulás, akadozás, még tölt a rendszer, de már hívnak újra, felveszem, de még a headset nem csatlakozott, halló halló, stb, és hallom: ja, neki van a kínai telefonja, máskor telefont vegyél. -
Petyb00
aktív tag
válasz
hriska #12131 üzenetére
És ezt vajon melyik angol szóról lett fordítva? "kézmozdulatok az asztalon"
ez a "show memory status" mit csinál? mert nem látom, hogy bármi is megjelenne...
Ami nekem feltűnt, hogy szarabb a memória kezelése, úgy kivágja a zárolt meg védett alkalmazásaimat is a RAM-ból mint a huzat! Esetleg valaki leírná újra, hol kell az app-ot zárolni,
egyik amikor taskok közt lehúzom és lakatolom,
a battery saver nekem ki van kapcsolva, szóval azt nem hiszem, hogy állítanom kellene.
van még valami? -
Karavik
veterán
válasz
hriska #10041 üzenetére
Nálam a hétvégi tiszta telepítés óta tegnap köszönt be újra a hiba...ráadásul már hiába telepítettem újra tisztán a ROM-ot (ugyanúgy, mint hétvégén amikor működött) már ez sem segít....szép kilátások...hivatalos miui fórum hsz-eit olvasva az eddigi MIUI imázs romba dőlni látszik...
(#10040) jana87:
Akkor most már nálad is úgy működik, mint a többieknél
-
-
-
Karavik
veterán
és (#9200) Barthezz2:
Ok köszi, akkor ennek csak egyetlen magyarázata lehet, hogy Vagyula módosított (kijavította a hibát) a HU fordításban miután már Ingbrzy elkészítette a 7.3.2 kiadásokat a javítás előtti hibás HU fordítással. Jövő héten xiaomi.eu-ban is javítva lesz...
Egyébként a zárt global beta 7.3.1-ben még benne volt a Screen Recorder, a publikus global beta 7.3.2-ből pedig kivették az említett FC miatt, szóval ehhez képest még így is előbbre vagyunk
-
tibcsi0407
félisten
Ingbrzy. Olvasom a kommentjeit a Xiaomi.EU-n, hihetetlen a forma.
Tegnap volt nekem is egy levelezésem vele, érthető okokból nem tudtunk megegyezni, de a közlési stílusa fájdalmasan őszinte, nem egy túl diplomatikus ember.
Én is szoktam hobbiszinten ROM-ot készíteni LeTV-re és ZUK Z2-re, meg fordítok is mindkettőre, de mi ott össze tudunk dolgozni rendesen az olasz srácokkal.
Egy Telegram csoportunk is van, ami tele van ZUK developerekkel, de folyamatos az együttértés és a tisztelet.
Nem ismerem Ingbrzy-t, de ezt nem nézem ki belőle.
De azt elismerem, hogy sokat tett a Xiaomi közösségért. -
havri1
félisten
Régóta használom már a MIUI romokat, gyakorlatilag mindet, nagyjából ismerem a hibákat, előnyöket.
Beragadt valami, ez biztos, csak mi.. Nem telepítek semmit, fix programokat használok évek óta.
Így van ez a mi5-nél is.
EU romokkal kezdtem, 2-3 hete tértem át (update) miuihu - ra. Minden maradt ami volt.
Egyedül ez tűnt fel, hogy az első 2 fogyasztó az android rendszer, és a kernel.
Egészen ma reggelig nem volt különösebb gond, csak ma éjjel jött ez a random merülés.
A bosszantó az, ha nem 90%-ról indult volna este, hanem teszem azt 50%, és nem hajnal 2:30-kor kelek, hanem 6:30-kor, akkor le is merül nullára, ébresztés szevasz...A random dolgokat nem szeretem. Tudom, használjak stabilt, de az se jobb
-
Tudom en is, csak ha igy irom le, kaptam volna a lebaszást, hogy vedem a csapatot.
Mindkettőnek van előnye, hatranya, de pl. a Hu - es ez az en velemenyem - az OTA, a magyar közösség és magyar nyelvű fórum, es a legfrissebb aktualis nyelvi csomag miatt vonzobb lehet.
En hosszú távon használtam mindkettőt kulonbozo Xiaomi telokon, es mindketto jo, akarmelyik volt fent, bajom se volt vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest