- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
Fejvadi #1577 üzenetére
És miért nem volt szerencsés? Konkrétan ezt ajánlották.
Aksi nem így adja meg magát, hogy tegnap még jó volt, ma meg már merül.
Android rendszer a legnagyobb fogyasztó eddig úgy néz ki.
Most ha lehet, nem raknám újra.
1-2 hete raktam fel, azóta semmilyen programot nem telepítettem. Tegnap óta van gebasz, és rá kell jönni mi okozza, esetleg valamelyik app frissítése..
Jut eszembe, akksi.
Cserélt már valaki? -
ZolkoW
őstag
válasz
Fejvadi #1543 üzenetére
nálam zenehallgatásnak az számít, ha fülest dugok bele, esetleg BT, azért az csúnya lenne, ha ezek nem sztereóban mennének
olyan is van persze, hogy csak úgy leteszem az asztalra zörögni, és amire kell, úgy is jó, kellően hangos, meg nem is olyan bántó, mint sok más telefon.. ez az üzemmód nálam nem vízválasztó
-
Gabexxxx
csendes tag
válasz
Fejvadi #1454 üzenetére
Szia,sziasztok!
Látom váltottál mx4-re, pont e kettő között filózok nagyon, hogy melyik legyen.
Jövőhéten már muszáj lenne döntenem,mert behalt a mostani. Lehet a képek készítése lesz a döntő, mert külsőre mindkettő tetszik. Kellemes gondba vagyok. Ha 100-ig tudtok ajánlani mást, szívesen veszem azt is. Nézegettem még a Honor 6-ot, meg MI3-at, talán még mindig az a legjobb ár/értékű telefon, nem?Köszi.
-
kbadam83
senior tag
válasz
Fejvadi #1401 üzenetére
Szia!
Köszönök a gyors segítséget, de közben rájöttem mi volt a bibi. Az előző tulaj az egy idióta franc sem tudja milyen ROM-ot rakott rá
Este sikerült legyalulnom és rárakni a legfrissebb hivatalos stabil rom-ot
Azóta flottul működik minden rajta hála istennek, illetve még annyi lenne, hogy tudtok olyan programot mondani ami esetleg megtudja mondani hányszor volt töltve az akksi?
-
válasz
Fejvadi #1373 üzenetére
A miuiandroidos multi ROM-al nálam minden téma free, és most is egy sötét témát használok, semmi baja. Az órák közt van olyan, ami nem jó, mert nincs rendesen középen, de a témák nálam most OK.
Eddig WSM-nél be volt kapcsolva a paid theme, és a theme authorization, de sokszor szarakodott, részben, vagy egészben visszaálltak eredetire. Kikapcsoltam, és most minden ok.
Az, hogy az összes téma free, azt meg szerintem a xiaomi tette elérhetővé.
-
válasz
Fejvadi #1343 üzenetére
Lehet jobb lenne ezt Mi Note néven kidobni. Ha már elindították azt a kategóriát, a Mi széria maradhatna 5" körül, az ilyen péklapátoknak meg ott a Mi Note széria.
Persze akkor egy sima Mi-nek kellene előbb jönni, mert a Mi Note/Pro később jött, mint a Mi4. Majd meglátjuk.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Fejvadi #1338 üzenetére
gyanítom, hogy lesz még olcsóbb is (aztán nulla másodperc alatt végképp elfogy...) , de már nagyon halódott a régi eszköz, meg én is vágytam már valami újra.
nem tudom, helyileg hol van a barométer, és a szervizmenüben sem látom (ahogy akksi kapacitás kijelzést sem, a régi telóm logolta az áramok alapján a telep öregedését), először meg is ijedtem, de a Locus mindenesetre használja, és ki is jelzi a magasságot. meg az iránytű app is, illetve az csak a légnyomást.
Bringázásnál mindig bajom volt, hogy a natúr GPS jelből nagyon pontatlan adatok jöttek csak mászási adatokra, remélem ez javít. -
-
cimp
senior tag
válasz
Fejvadi #1266 üzenetére
A nagy kör a jelküldés a tévére, a két kicsi, meg a működik - nem működik. A működiknél rápróbál egy másik funkcióra is (nagy kör) és ha az is működik akkor beállítja azt a távirányító beállítást, ha nem működik akkor ugrik a következő távirányító típusra, és így tovább...
Nekem a klímánál a 35-ik körül volt ami jó lett.
-
Dava
tag
válasz
Fejvadi #1248 üzenetére
A Mi remote appra gondolsz, vagy magára az infrára? Én egyszer használtam az appot, akkor csak rá kellett irányítani a tévére és megtalálta (Samsung). De nem sok értelmét látom, csak a hangerőt lehet szabályozni, meg csatornát váltani (aminek nem sok hasznát veszem set-top box mellett).
-
Shyciii
veterán
válasz
Fejvadi #1234 üzenetére
Amiket írtál az azért vicces, mert ezt az embert te is ismered (és nem neten rendel, közvetlen kontaktja van, bármilyen hihetetlen itt sok embernek, akik az életükben nem beszéltek még kínaival, de persze azt nagyon tudják, hogy ki kivel van kapcsolatban). Ahogy elnézem ez is az 5 évesek fórumja lett, ahol mindent annyira tudnak, közben meg az infókat guglival keresik. Amúgy TE ajánlottad nekem anno, mint nagyon megbízható embert, és most gyakorlatilag hiteltelennek, és nullának írtad ŐT le. Dehát az Internet már csak ilyen
-
Shyciii
veterán
válasz
Fejvadi #1203 üzenetére
Természetesen nagyobb lesz, hisz jelentősen nagyobb kijelző. Igen, ugyanaz a hardver, kivéve a kamerát, mert az asszem a Mi3-éval azonos, bár ennek ellenére szebb képeket lehet vele csinálni. Őszintén szólva ennél jobb hardverre nekem nincs szükségem. Gyakorlatilag a 801-es is elég bőven játékre, netezésre, videózásra. Nekem semmi szükség 810-esre, vagy Mediatek Helio-ra. Viszont nagyon jó az XDA támogatottsága, vannak olyan funkció alapból, ami a Xiaomi-nak nincsen, vagy szenvednek vele (pl D2TW), úgyhogy ha már jön hozzám egy ilyen, akkor próbát teszek vele. Jah és 64GB-os, amire a Xiaomi sajnos szintén nem képes, és már 32GB-os sem lesz, mert ugye számomra érthetetlen, hogy a zászloshajóját kivonta a forgalomból már most.
-
-
Shyciii
veterán
válasz
Fejvadi #1053 üzenetére
Fejvadi
Igen, volt fekete. VOLT. Amikor én vettem Pítőrtől akkor is volt, de egy ideje már nem szerezhető be sehonnan (max a hamisak), és úgy néz ki, hogy nem is lesz már fekete.
Barthezz2
Én a windows asztalomon se szeretem ha zsúfolásig tele van ikonnal, nem hogy a mobilon
Csak a legfontosabbakat rakom ki, és azokból is van amit gesture-re rakok. Pl a dupla kopp-ra indul a Play Store
Plusz egy kopp az már sok? Amit nyersz, azt máshol elveszíted, mert a kopp helyett swipe-olhatsz hogy az adott ikonhoz érj, vagy koppozhatsz a mappára, szal sehogy nem vagy beljebb
Gyári appok összedolgoznak? Ha különböző appok vannak azok is összedolgoznak. A kamera programom is egy tök más gallery-t nyit meg problémamentesen. Weboldalas linknél is azt nyitja meg amit hozzárendeltem minden gond nélkül. Ehhez nem kell gyári appnak lenni, hogy rendesen össze legyenek fűzve, és gyorsak maradjanak. Sőt. A gyári galleryk MIUI-tól függetlenül mindig lassabbak és xarabbak lesznek, mint pl a Quickpic. Gyári böngészők szintúgy, bár a CM 12.1-esben levő böngésző iszonyat gyorsan tölti be az oldalakat, csak kevés funkciója van mondjuk egy Chrome-hoz képest. Nem tom mit csináltak azzal a böngészővel és milyen motorral dolgozik, de messze a leggysorsabb amiket próbáltam, pedig eddig a CM alapú romok böngészője is hulladék volt.
Bugokkal nem tom mi lesz. Én úgy látom már sok hét óta változatlan a helyzet, és a userek igényeit se veszik figyelembe, és ez viszont elkeserítő, mert így nagyon nem jó irányba halad. Ráadásul régen nem így volt...Talán ha Wajk csinálna WIUI-t a telónkra, akkor jobb lenne a helyzet. -
Shyciii
veterán
válasz
Fejvadi #1048 üzenetére
No megnéztem, hogy eddig miket "tudni" erről a Mi4s-ről és egyik szemem sír, másik nevet. OIS nagyon jó hogy lesz, és remélhetőleg a kamera rendszer is jobb lesz, és nem ugyanaz. Viszont nem értem, hogy az előlapi kamera felbontását miért felezték meg, és persze a Snapi 810-esnek sem örülök. Június 15-ére várható a bejelentése elvben. Hát, majd meglátjuk. Mondjuk ha azt se fogják már árulni feketében, csak fehérben mint most a Mi4-et, akkor kilőve
-
Engikrisztus
tag
válasz
Fejvadi #1021 üzenetére
Köszi a tippet,megkerestem az emberkét.Sajnos nem sok jó hírrel tudott szolgálni a fekete Mi4-el kapcsolatban.Konkrétan,hogy úgy tűnik a közeljövőben nem várható fekete,mert már az Mi5-re koncentrálnak.Hihetetlen,pedig még biztos sokan keresnék.Úgy tűnik erről lecsúsztam.Fehérben nem köll.
-
Shyciii
veterán
válasz
Fejvadi #1015 üzenetére
Nincs nagy különbség hardverben??
Mi4-esnek Snapdragon 801-es proci, Mi4i-nek Snapdragon 615. Mi4 3GB memória, Mi4i 2GB memória. A videóprocit bár még nem írták, de biztosan az is gyengébb lesz, mint a Mi4 Adreano 330-asa. Mi4 előlapi kamerája 8Megapixel, Mi4i-nek 5Megapixel... -
janston
aktív tag
-
-
Shyciii
veterán
Pedig Wajk fórumtárs munkássága (WIUI) már széleskörben híres. Én még az első okostelómnál (Motorola Defy) találkoztam vele. Nagyon jó módosított MIUI-kat csinált. Bár most írta, hogy decemberben felhagyott a fejlesztéssel, és nem tudja, hogy folytassa-e, de remélem fogja folytatni. Ő pótolhatatlan.
-
Shyciii
veterán
A fotók nem a telefonon vannak, hanem a gmail acchoz vannak hozzárendelve, illetőleg feltöltve az adott contact-hoz anno mikor csináltam. Azért furcsállom, mert ilyesmi gond egyik rommal sem volt még, lévén sync-el lehúzzák a gmail accról, és kész, csak meg kell jeleníteni.
-
Shyciii
veterán
Fejvadi
Köszi
Közben találtam egy furcsaságot is. Nekem minden kontakthoz van fotó rendelve, amit mutat is a névjegyeknél, de ha egy névjegy bővebb tulajdonságait nézem, akkor nem mutatja nagyban a képet (csak a helye van meg), hanem a jobb felső sarokban ugyanúgy kicsi körben mutatja, mint a névjegyzék listájában. 3 embrt találtam, akinek rendesen kinagyítva mutatja a fotóját. Ez általános probléma, vagy pont az sMIUI szenved ettől...?
vicces1
Először is neked is Szia, ha már jóneveltség. Kettő: mi kopik, mi bajod van? Három: ha használtál már active display-es telót (Moto X), vagy olyan nagy telót amin ez a funkció van, akkor rém kényelmetlen egy böszme esetében az oldalánál turkálni. Négy: közben találtam más alapvető hibát a MIUI-ban, ami eddig sem a szokványos android, sem cm, sem paranoid android, sem omni romok alatt nem jelentkezett egyszer sem...
-
HUNgabus
senior tag
Tud vki segiteni egy technikai-szoftveres kerdesem lenne. Ma tudtam meg hogy az mms nem muszik 4g csak 3g. Be lehet azt allitani a miuiban hogy ( ha beszerzek egy 4g verziot ) hogy a net 4g menjen ahol van de ha nincs vagy mms jon valltson at 3g-re?! Nem tudom ertheto voltam-e.
Konkretan pl. Oneplus one benne telenor 4g elofizeteses kartya. A CM -ben beallitom hogy preferalt halozat a 4g, de ha nincs akkor semmi sincs, manualisan a menuben kell atvaltani 3g-re, sot meg akkor sincs hanem mobilnet kikapcs majd vissza es akkor megtalalja. Viszont pl a szifon muxik automatikus modon ha van 4g akkor az ha nincs megy lefele es keress tovabb amig talal vmi halozatot. Koszi -
vicces1
aktív tag
Mi5: 155x79x8.8mm ?!?
Ha ennek hinni lehet akkor az nagy, de 5,7-be nem is lehet kisebb
G3: 146,3x74,6 x9,1mm
De nem tudom ennek hol a vége, mi és melyik felhasználó csoport, igény gerjeszti? Hol lesz a határ, vagy mi a koncepció? Talán mindenkinek lesz egy telefonálásra (is) használható eszköze és lesz egy csak két kézzel használható tablet-phablet 7-8" -as űrkütyüje amit nem igazán az utcai, sport, egyéb körülmények közt fog használni. Gondolom, hogy az internet felhasználás és ezt generáló alkalmazások bővülése indokolja ezt a méretinváziót, de a 4,7-5" méret fölött ez már fölösleges és zavaró. Ha 2,5 méteres emberek lennénk fallabdaütő méretű kezekkel, akkor érthető lenne! -
Kobe
veterán
ez egy mai hir, nagyjabol azt mutatja hogy tepsifon less az MI5 is.
En bevallaltam most egy 16 GB os feketet, kivancsi leszek. Par hetig honapig tudom probalgatni mennyire ferek el rajta (kb 5 app + zenere kell nekem), aztan ha keves akkor meg a 64 gigas valtozat megjelenesekor is egesz jo aron tudom majd a nagyobbra cserelni.
-
monti0222w
addikt
Csak azoknak megint meglesz az áruk, mindig jönnek újak, és ahogy elnézem a világot, M.o.-t egyre drágábbak lesznek még a kínaiak is! Ma néztem, már kijött a Honor 6 Plus, kicsivel több mint a sima + a hátsó dupla kamera amivel nagyon jó képkészítést ígérnek stb. Akkor most ugorjak neki vegyem meg mert kijött a legújabb modell?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest