- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
migabi24 #2675 üzenetére
3 félének tűnnek
1. Rendes piston 3, hengeres vezetékkel, nem extra olcsón.
2. Color edition, lapos vezeték, Xiaomi megjelölve gyártóként
3. Lapos vezeték, sok színben. For Xiaomi megjelölés, gyártó Generic.
Kezd tisztulni a kép, de a color edition mi fontosban tér el? Xiaomiforsale pl. Nem is tart ilyet. -
havri1
félisten
válasz
migabi24 #1854 üzenetére
Sajnos de..tegnap rendkívüli helyzet volt, általános mozgosítás volt érvényben.
-
rasky
senior tag
válasz
migabi24 #1437 üzenetére
Nekem Meizu M1 note vs MI4 összehasonlítási alapom van.
Amiben rosszabb a MI4 (számomra):
- kijelző - az M1 note kijelzője sokkal tisztább, homogénebb, szebb színeket produkál
- rendszer folyamatos működése - Flyme OS sokkal simább (ios szintű), MIUI meg meg akad...
- pattintható hátlap - hát ez valami undorító...legalább lett volna csavaros, ha már az akku nem kivehető, semmi értelme...
- akku kicsit gyengébb, M1 jobban bírja, de ez nem számottevő, bőven jó
- ára...(55 vs 90)Amiben jobb:
- mérete, anyaghasználat (ha a hátlapot nem nézzük) - sokkal jobban kézre áll, jó kézbe venni
- hangszóró jobb hangokat produkál, mint a Meizu M1 note
- melegedés - külföldi fórumokon panaszkodnak rá, hát szerintem bőven tűrhető, M1 jobban melegszik
- LED - feketénél látható, bár a mérete lehetett volna nagyobb, meizunál csak egy szín van, itt több is -
havri1
félisten
válasz
migabi24 #1435 üzenetére
Telefonálás minősége jó, nem vettem észre különbséget a Note 2 -vel szemben. Ott is meg voltam elégedve.
Ami jó, hogy ez a készülék sokkal gyorsabban reagál mindenre, nincs semmi laggolás, ami azért N2-nél előfordult.
Külső hanszoró sztem tisztább, jobban értehtő, mint a N2. Mikrofon jobb, sokkal jobban értenek engem, mint korábban (kihangosítva).
GPS Bp-n még nem volt tesztelve, külváros, autópálya stb tökéletes, pillanatok alatt megtalálta a jelet. Waze-t használok. Elején szívtam, mert nem engedélyeztem a biztonságnál az app számára a helymeghatározást.(#1434) hege21: Köszi, ezzel aztán elölrébb vagyok
Tartom magam továbbra is ahhoz, hogy szar (fehér készüléken), mert eddigi fehér készülékeimen tökéletesen látható volt a ledes jelzés.
-
havri1
félisten
válasz
migabi24 #1432 üzenetére
Nos, én most váltottam Note 2-ről.
Előtte S2, S3 is volt, szóval ez az első nem Samsungom, hosszú idő óta.
Álom, komolyan.
Kijelzőtől féltem, azért a SAmoledet könnyű megszokni, de nagyon alaptalan volt. Nagyon jó minőségű kijelző van a Mi4-ben. erős napfényben is kiválóan látható, a fényérzékelője nagyon jól reagál, nekem nagy előrelépés volt.
Sebesség kifogástalan, multitasking tökéletes, gyors, a MIUIHU-s rendszerben egyedül a kamerában találtam hibát, és most ez a Haxsynces hiba, de ez lehet nem is a rendszer miatt, csak rég használtam, és user error..
Külsőre meggyőző, a fém keret masszív érzést ad, vékonyabb, mint a Note2, nekem jobban belefér a kezembe.Műanyagok nem recsegnek, ropognak, patent minden.
IR távirányítóval a lakásban majdnem mindent fel tudtam tanítani (tv, légkondi) amiket napi rendszerességgel használok. Igaz, csak a fő funkciók, de működnek.
MiBand-em is van, képernyő feloldás új ezzel a készülékkel, Note2-n nem ment. Ezzel kapcsolatban annyit vettem észre, hogy néha, ha kiesik a hatótávból a telefon, újra visszatérve nem kapcsolódik össze, mert feloldásnál kéri a jelszót. (Elvileg a MiBand ha a közelben van, észleli, így nem kér pint)
Aksi jól bírja, 4-5 óra kijelzőidőt bele tudok tenni. Decemberi amúgy a készülék, tehát több, mint fél éves.
Antutu 44k, majdnem Note 4 eredmény..
Egy nagy hibája van: Értesítési led, szart sem ér
Az biztos, ha nem lesz vele gond, innentől maradok a márkánál. Meggyőzött. -
Q
senior tag
válasz
migabi24 #383 üzenetére
Én nagyon szeretem a telefont. Anyagai, kinézete prémium minőség érzetét keltik. Megrögzött Samsungos ismerőseim is elismerik. Jó a szoftver, gyors a hardver. Fejlesztői romokat használok, launcher újrindulás 2x fordult elő a 3 hónap alatt, a lefagyott a gyári böngésző miatt. De nyúzom rendesen. Nem tudom stabil rommal milyen lenne. A miui nagyon jól beállítható, testreszabható. Akkuidő több mint elfogadható. Nálam már ment 4 napot is. Igaz, csak telefonálásra és e-mailre használtam. A kijelző nem kényes, nem karcolódik, könnyen tisztán tartható. Most egy tempered g. fólia van az enyémen, de így rendkívül gyűjti az ujjlenyomatokat. A kemera előtti "üveg" viszont nagyon könnyen karcolódik. Sima műanyag lap lehet. A telefont egy kicsit csúszósnak találom ha egy kézzel használom. A Nillkin tok amiben használom, ezen segített. Én nem bántam meg, hogy ezt választottam. (4 év után, egy Omnia7-ről váltottam, de nem volt nehéz megszokni a WP után sem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged