- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Semmi panasz nem lehet rá.
Az értesítési LED tényleg halovány a fehér telefonon sok fény mellett.
A hanghiba meg egyértelműen MIUI hiba és Mi3/Mi4 alatt.
Amúgy már arra is rájöttem, hogy a telefont sem kell újraindítani, elég repülőmódba lépni, kicsit várni és vissza. A hanghibát úgy értsd, ha felhívsz valakit akkor ő rosszul ért téged, de random jön csak elő, nem folyton. Leginkább akkor ha egymásután sok embert hívsz fel. Az enyém eladó lesz a következő héten, most lesz 1 hónapos, minden téren tökéletes. 11 hónap garival. Az enyém már a 4G verzió. -
Tomi_Ohl
veterán
Szia.
Az értesítési LED nem sokat ér (fehér telefonon legalábbis), valamint aki nagyon sokat telefonál, hangminőségbeli problémákra is panaszkodott. De tényleg csak sok telefon után jön elő, és újraindítás megoldja (valamint a hívásrögzítés bekapcsolása is). Ez utóbbi szoftveres hiba, tehát valószínű javítva lesz (régebben sem volt, nem gyári szoftveren most sincs).
Igaz, hogy nekem Mi3-am van, de ezeket a problémákat szoktam itt hallani -
Shyciii
veterán
Szívesen. Azért azt elárulod, hogy melyik pont miatt döntöttél így?
Csak azért kérdezem, mert kolléganőmnek van HTC One M8-a így közelről is nyomogattam, és nem cserélném el, de nyilván nekem más dolgok fontosak (ugyanazon kijelzőméret mellett kompaktabb méret, nagyobb akksi, tovább bírja, jobb kamera, nagyobb memória). -
Shyciii
veterán
HTC One M8-hoz képest nincs nagy különbség. Van pro/kontra, de akkor nézzük a Mi4 szempontjából:
1. Külső szubjektív. Kinek mi tetszik
2. Befoglaló mérete jelentősen kompaktabb, kissebb, így könnyebb használni
3. Memória mérete 3GB, ez mindenképp előnyös
4. Jelentősen könnyebb a súlya
5. Anyaghasználat rosszabb
6. Mivel most szüntették be a Mi4-et, így a támogatottsága gyártó részről visszaesik. Talán meg sem kapja a Lollipop-os MIUI-t (bár ez engem pont nem érdekel, mert más fejlesztők épp csinálják a stock Lollipop-ot, és CM-et, ami már most jobb szerintem, mint a MIUI)
7. MicroSD-vel nem bővíthető a tárhely
8. Kamera jobb, mert az Ultrapixel egy zsákutca a HTC-től
9. Tud 4k videótfelvételt
10. Nagyobb akksival bír, és jelenleg a Lollipoppos CM-el el lehet érni akár 8 órás kijelzőidőt is, de 6,5-7 órás kijelzőidő simán megvanHirtelen ennyi jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged