- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Engikrisztus #1023 üzenetére
Akkor elfogyott neki, mert volt nemrég még mikor hívtam. Különben nem értem miért nem csinál a Xiaomi elég feketét, sokan keresik.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Engikrisztus #986 üzenetére
Keresd "MuzikJunkie"
Korrekt, gyors éa megbízható.(#987) Giinos
A Mi Note és a Pro is tudja a 4G-t és mind a 2 telefon 2 kártyás és mind a 2 kártya 4G -
válasz
Engikrisztus #458 üzenetére
A Honor 6-ban sincs NFC, szóval egál..
Egyébként a Mi4 mellett szólhat esetleg az erősebb(?) vas, a MIUI, a dedikált vezérlőgombok(utálom, ha a kijelzőből foglalja a helyet).
De igazából szerintem ez az a kategória, hogy a személyes preferencia dönt. Amelyik jobban bejön, azt veszed, nagyon mellényúlni egyikkel sem lehet.Tudom, hogy nem te kérdezted, csak neked címeztem az NFC miatt, de amúgy általánosságban írok.
-
balewi
aktív tag
válasz
Engikrisztus #458 üzenetére
Nem sorolnám, inkább olvass bele a MI2 fórumába.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Engikrisztus #446 üzenetére
Igen, most már nem érne ide, csak januártól forgalmaz. Drágább a fekete és eddig nem is gyártották, de a logikáját nem értem. Ez van.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Engikrisztus #345 üzenetére
-
mclane_
aktív tag
válasz
Engikrisztus #345 üzenetére
Osztom. Ha nem lenne Hongmi és kellene, lehet rábeszéltem volna magam egy O+O-ra...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Engikrisztus #335 üzenetére
Drága a korom
-
mclane_
aktív tag
válasz
Engikrisztus #332 üzenetére
Hát nagyon remélem, hogy nem festik, hanem feketére fröccsöntik. Legnagyobb csalódás amikor kopik a festék és alatta natúr a műanyag
-
Criton
veterán
válasz
Engikrisztus #332 üzenetére
apple-nél is ez szokott lenni a cirkusz, hogy a fehér vagy a fekete előbb elfogy és akkor várni kell a pótlásra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged